1

Παρουσίαση του Championsbet από το kolpobet.gr

Πληροφορίες Εταιρείας

Championsbet.net

Ένα νέο αστέρι μια 100% ελληνική εταιρία στοιχημάτων γεννήθηκε το 2011 στον κόσμο του online ελληνικού στοιχήματος.
Η Championsbet.net λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και απευθύνεται σε εκείνους που αναγνωρίζουν την σημασία των καλών αποδόσεων.

Το 2015 παρουσίασε τη νέα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη πλατφόρμα της, ενώ παράλληλα παρουσίασε και την πλατφόρμα για τάμπλετ και κινητά, που δεν είχε έως τότε.

Αυτό ήταν ένα δείγμα της συνεχώς ανοδικής πορείας της Championsbet στην αγορά, και απόδειξη ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρίας επενδύουν και ποντάρουν στην διαρκή άνοδο της, και στο να πάρει η Championsbetακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Η νέα πλατφόρμα διακρίνεται για την ευχρηστία της και για τα πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στους παίκτες που την εμπιστεύονται.

Καθημερινά στην Championsbet θα βρείτε τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα με 0% γκανιότα, ενώ προσφέρει και την υπηρεσία V.I.P που οι παίκτες που θα γίνουν VIP θα μπορούν να παίζουν με καλύτερες αποδόσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:
A+B Γερμανίας, Α Ισπανίας, Α Ιταλίας, Α Γαλλίας, Α Αγγλίας και Α Τουρκίας.

Για να γίνει κάποιος VIP πρέπει να στείλει με screenshot το ιστορικό των 2 τελευταίων μηνών των στοιχημάτων που έχει τοποθετήσει σε οποιαδήποτε άλλη online εταιρία στοιχημάτων στο e-mail : [email protected].net και να ανοίξει λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία που θα φαίνονται στο screehshot (ονοματεπώνυμο κτλ)

Στην Championsbet.net υπάρχει μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, μπέιζμπολ, χόκεϊ επί πάγου, ράγκμπι καθώς και πολλά ακόμη αθλήματα.

Στην Championsbet.net οι πληρωμές γίνονται άμεσα και αν επιλέξετε να κάνετε την συναλλαγή μέσω moneysafe θα δείτε μέσα σε 24 ώρες τα χρήματα να έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μέσω email στο [email protected].net και θα λάβετε απάντηση μέσα σε μία ώρα συνήθως ενώ το αργότερο που μπορεί να λάβετε απάντηση είναι μέσα σε 24 ώρες, καθυστέρηση που ποτέ δεν έχει αναφερθεί από τους μέχρι τώρα χρήστες.

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα με την άδεια της ONLINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV

Live BettingLive StreamingMobile BettingCash out Casino-GamesΆδειαΕπικοινωνία
check_bonuscheck_bonuscheck_bonuscheck_bonuscheck_bonuscheck_bonusbonus_icon_2

Πλεονεκτήματα εταιρίας

  • Κορυφαίες αποδόσεις
  • Πρόγραμμα αγώνων με Live Streaming
  • Πολλά ειδικά στοιχήματα
  • Κλείσιμο των στοιχημάτων μέσω Cash out

Προσφορές εταιρίας

  • Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ απαγορεύεται η αναφορά σε μπόνους και προσφορές των εταιριών.
  • Αν ανοίξετε λογαριασμό στην εταιρία και συνδεθείτε τότε θα δείτε τις προσφορές της εταιρίας.

Συναλλαγές

Τρόποι κατάθεσης


vivaviva_ELEMENTfastbank_transfervisaukachskrill_1_tapskrillpaysafemastercard

Τρόποι ανάληψης


visavivabank_transferskrillnettelerpaysafeviva_ELEMENT

Τηλεοπτική διαφήμιση

 Μήνυμα από την ομάδα του KolpoBet.gr 

  • Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε και κάνετε εγγραφές στις εταιρίες-σπόνσορες με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner (διαφημιστικές πινακίδες) του Kolpobet.gr
  • Πρέπει να ξέρετε ότι κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα banner της ιστοσελίδας αυτής συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του Kolpobet.gr και στο να μπορεί να παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (free).
  • Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Kolpobet.gr, μπορώ να βοηθήσω με προσωπική μεσολάβηση μέχρι το σημείο βέβαια που γίνεται και μου επιτρέπετε,στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ :  Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, να σβήσετε (διαγραφή) τα cookies (καθαρίζει άλλωστε και ο υπολογιστής σας με αυτό τον τρόπο) διότι σίγουρα από κάποια περιήγηση σας σε άλλα στοιχηματικά sites θα έχει κρατήσει ο υπολογιστής κάποιο cookie και η εγγραφή σας θα πιστώνεται σε εκείνο το site.
Υ.Γ.: Να διαβάζετε προσεκτικά και αναλυτικά τους όρους της κάθε εταιρίας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και φυσικά… Να παίζετε υπεύθυνα.
kolpobet_1

LIVESCORE.in


© Copyright 2016 - KolpoBet | Supported By : Web Expert