2 φαβορί και 1 ισοπαλία: Νέο στοιχηματικό μοντέλο

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος - Stoixhma

Stoixhma | Θεωρία στοιχήματος | Πολύς κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να πραγματοποιεί τα πονταρίσματά του και όχι το διαδίκτυο. Αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο επειδή τα άτομα αυτά είτε δεν γνωρίζουν πολύ καλά να χειρίζονται το διαδίκτυο και του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε γιατί θεωρούν το διαδικτακό Stoixhma μη ασφαλές, πράγμα που φυσικά όμως δεν ισχύει.

Δες την αξιολόγηση και παρουσίαση όλων των νόμιμων εταιρειών εδώ

Γίνε καλύτερος με την θεωρία στοιχήματος – Stoixhma

Πρόκειται για ένα μοντέλο στοιχήματος το οποίο δεν έχουμε δοκιμάσει αρκετά και το οποίο μπορεί να δουλεύει ή όχι. Ο βασικός λόγος για τον οποίο σας το παρουσιάζουμε και πάλι είναι για να δείτε πρακτικά πως δημιουργούμε ένα μοντέλο στοιχήματος. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν ποντάρετε πραγματικά χρήματα και φυσικά να το εξελίξετε προσωπικά περισσότερο, βάζοντας και τις δικές σας «πινελιές» σε αυτό. Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένα τι έχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το σύστημα των ισοπαλιών

Η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε είναι πραγματικά πολύ απλή. Στην αρχή επιλέγουμε 2 αγώνες ποδοσφαίρου που διαθέτουν πολύ ισχυρά φαβορί, για τα οποία είναι έκπληξη να μην κερδίσουν, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλπ. Οι στοιχηματικές αποδόσεις της νίκης δεν έχουν πραγματικά καμία ουσιαστική σημασία, το μόνο που έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση σημασία είναι να είμαστε όσο το δυνατό πιο βέβαιοι πως τα φαβορί που θα επιλέξουμε θα νικήσουν. Στη συνέχεια, με βάση αυτούς τους δύο αγώνες επιλέγουμε άλλους 10 αγώνες για να δημιουργήσουμε 10 δελτίο με παρολί των τριών αγώνων, ποντάροντας στις νίκες των 2 φαβορί και σε διαφορετική ισοπαλία κάθε φορά. Φροντίστε ως συμβουλή να επιλέξετε καλύτερα αγώνες από κάποιο πρωτάθλημα με πολλές ισοπαλίες κατά μέσο όρο, όπως είναι για παράδειγμα η League 2 στη Γαλλία.

Ορίστε ένα παράδειγμα για να δείτε πιο πρακτικά τι εννοούμε:

– Νίκη πρώτου φαβορί σε απόδοση 1,3

– Νίκη δεύτερου φαβορί σε απόδοση 1,3

– Ισοπαλία σε απόδοση 3,5

Πραγματοποιήστε τη συγκεκριμένη διαδικασία 10 φορές αλλάζοντας τον αγώνα της ισοπαλίας. Αυτό σας δίνει με τις παραπάνω αποδόσεις δελτία παρόλι με απόδοση κοντά στο 5,92.

Τί κερδίζουμε και πότε;

Ένα κάποιο από τα φαβορί δεν καταφέρει να κερδίσει, τότε χάνουμε 100% όλα τα δελτία μας. Επίσης εάν δεν προκύψει κάποια ισοπαλία ανάμεσα στους 10 αγώνες, τότε και πάλι χάνουμε 100% όλα τα χρήματα που έχουμε ποντάρει.

Διαφορετικά έχουμε τις ακόλουθα κέρδη:

Με νίκη των φαβορί και 1 ισοπαλία χάνουμε το 40,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 2 ισοπαλίες κερδίζουμε το 18,4% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 3 ισοπαλίες κερδίζουμε το 77,6% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 4 ισοπαλίες κερδίζουμε το 136,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 5 ισοπαλίες κερδίζουμε το 196% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 6 ισοπαλίες κερδίζουμε το 255,2% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 7 ισοπαλίες κερδίζουμε το 314,4% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 8 ισοπαλίες κερδίζουμε το 373,6% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 9 ισοπαλίες κερδίζουμε το 432,8% των πονταρισμάτων μας

Με νίκη των φαβορί και 10 ισοπαλίες κερδίζουμε το 492% των πονταρισμάτων μας

Φυσικά δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς ισοπαλίες στο ποδόσφαιρο. Με 3 ισοπαλίες που είναι πραγματικά πολύ εφικτές, είναι δυνατό να βγάλουμε πολύ καλό κέρδος. Δοκιμάστε το σύστημα και δείτε εάν και πως μπορείτε να το κάνετε καλύτερο.Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ