Άγριες Μέλισσες: Ο «δάσκαλος» έκανε το πιο μεγάλο spoiler – Τι θα συμβεί στο Διαφάνι

Τι θα συμβεί; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος», ο δάσκαλος του Διαφανίου, έκανε τις αποκαλύψεις

Άγριες Μέλισσες: Ο «δάσκαλος» έκανε το πιο μεγάλο spoiler – Τι θα συμβεί στο Διαφάνι

Οι «Άγριες Μέλισσες» κέρδισαν κατά κράτος την φετινή τηλεοπτική μάχη, ωστόσο έχουν μπει στον… πάγο λόγω του κορονοϊού.

Στο Διαφάνι, πριν προκύψει η πανδημία, είχαμε δει ένα ερωτικό τρίγωνο να εξελίσσεται με ολέθρια αποτελέσματα. «Ελένη», «Λάμπρος» και «Θεοδοσία» βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τι θα συμβεί; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος», ο δάσκαλος του Διαφανίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και έκανε τις αποκαλύψεις για την σχέση του με την «Θεοδοσία»!

«Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Είμαι προβληματισμένο με τη Θεοδοσία γιατί χάνεται. Έκανα ένα σημαντικό βήμα να είμαι μαζί της κι εκείνη εξαφανίζεται σαν μια πράξη εκδίκησης. Ισχύει πάντως ότι ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για την Θεοδοσία. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκει την ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μια πολύ αντρίκια και προχωρημένη για την εποχή του στάση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως η «Θεοδοσία», φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του «γιατρού», με το οποίο έχει προχωρήσει η σχέση τους κατά… πολύ!

Άγριες Μέλισσες: Ο «δάσκαλος» έκανε το πιο μεγάλο spoiler Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ