Άγριες Μέλισσες: Νέα επεισόδια από Δευτέρα – Συγκλονιστικό το trailer

Οι "Άγριες Μέλισσες" επιστρέφουν στην οθόνη μας τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Καταιγιστικές εξελίξεις. Δείτε το trailer του πρώτου καινούργιου επεισοδίου.

Άγριες Μέλισσες: Νέα επεισόδια από Δευτέρα – Συγκλονιστικό το trailer

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στην οθόνη μας τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Καταιγιστικές εξελίξεις. Δείτε το trailer του πρώτου καινούργιου επεισοδίου.

Από σήμερα, Δευτέρα (11/05), επέστρεψαν στα γυρίσματα οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ενώ από την επόμενη βδομάδα θα επανέλθουν στην οθόνη μας με νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι «Άγριες Μέλισσες» θα ξεκινήσουν πάλι να προβάλλονται κανονικά, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45, ενώ κυκλοφόρησε το trailer με αποσπάσματα από το πρώτο (καινούργιο) επεισόδιο.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει πριν την καραντίνα και, όπως βλέπουμε στο βίντεο, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συγκλονιστικές.

Δείτε το trailer για τη Δευτέρα (18/05):

Άγριες Μέλισσες: Νέα επεισόδια από Δευτέρα – Συγκλονιστικό το trailerΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ