Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια

Στη ζωή μας ετοιμάζονται να επανέλθουν και οι «Άγριες Μέλισσες». Και όλες οι σειρές του ANT1 για να είμαστε ακριβείς.

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια

Οταν επιβλήθηκε η καραντίνα πολλά πράγματα φάνταζαν δυσοίωνα. Μεταξύ αυτών το τηλεοπτικό μέλλον των σειρών που αγαπήσαμε. Γιατί να λέμε ψέματα όμως; Κυρίως για τις «Άγριες Μέλισσες» ανησυχούσαμε. Η Δρόσω έγκυος στο παιδί του Νικηφόρου, το τρίγωνο Ελένη – Λάμπρος – Θωμάς καλά κρατούσε, ο γάμος της Μυρσίνης και του Δούκα Σεβαστού μοιάζει να μπάζει από παντού, το εξώγαμο παιδί της Ανέτ, πολλά έμειναν σε εκκρεμότητα. Και αρχίσαμε να αγχωνόμαστε όταν ο κορονοϊός έβαλε λουκέτο στο «Διαφάνι».

Επανερχόμαστε όμως σε αυτή την πολυσυζητημένη «νέα κανονικότητα» που ακόμα καλά καλά δεν ξέρουμε τι σημαίνει. Στη ζωή μας ετοιμάζονται να επανέλθουν και οι «Άγριες Μέλισσες». Και όλες οι σειρές του ANT1 για να είμαστε ακριβείς.

Νέα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται για όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που είχαν μπει στον «πάγο» λόγω κορονοϊού, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Αυτό ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού την Πέμπτη 30 Απριλίου και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να το αμφισβητήσουμε.

Οι πληροφορίες μας ως τώρα υποστήριζαν ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα ξεκινούσαν γυρίσματα μέχρι τις 15 Μαΐου και στα τέλη του μήνα θα έμπαιναν για γυρίσματα στα στούντιο και οι συντελεστές της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

«Να πούμε ότι ξεκινούν όλα τα γυρίσματα ξανά με το καλό, αφού έχουν γίνει πολύ σοβαρές συζητήσεις ανάμεσα στην παραγωγή και σε όλες τις ομάδες των πρωταγωνιστών. 11 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα όλων των παραγωγών του ΑΝΤ1. Οι “Άγριες μέλισσες”, η “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και το “Πέτα τη φριτέζα”, όλα. Επίσης, παράλληλα και τα παιχνίδια μας τα ωραία, “Still Standing”, “Ρουκ Ζουκ”», είπε η Φαίη Σκορδά.

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδιαΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ