Ανατροπή στην τηλεθέαση! Το Voice of Greece κατάφερε το απίστευτο

Το χθεσινό επεισόδιο του Voice of Greece είχε για μία ακόμη φορά τα πάντα.

Ανατροπή στην τηλεθέαση! Το Voice of Greece κατάφερε το απίστευτο Το χθεσινό επεισόδιο του Voice of Greece είχε για μία ακόμη φορά τα πάντα. Διαγωνιζόμενοι με μεγάλο ταλέντο που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή, διάλογοι μεταξύ των παικτών και των κριτών που έκαναν το κοινό να πεθάνει στα γέλια κι ένα συνολικά γεμάτο θέαμα που σίγουρα έκανε τους πάντες να καθηλωθούν στους δέκτες τους για να περάσουν καλά.

Από μία τέτοια κατάσταση δε θα μπορούσε να λείπει το πολυαγαπημένο Twitter, το οποίο με τα σχόλια που μας χάρισε, πήρε για έτι μία βραδιά το βραβείο των πιο αστείων tweets για τηλεοπτικό σόου. Αυτό, όμως, που συνέβη και που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι ότι το Voice κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το Κόκκινο Ποτάμι.

Συγκεκριμένα, το Voice έκανε στο σύνολο 29,6% και στο δυναμικό κοινό 27%, αφήνοντας τη διάσημη τηλεοπτική σειρά στη δεύτερη θέση με 20,7% στο σύνολο και 21,8% στο δυναμικό. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Final Four με 13,2% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τα tweets που μας έκαναν να ξεκαρδιστούμε.

Πηγή: 

Ανατροπή στην τηλεθέαση! Το Voice of Greece κατάφερε το απίστευτο Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ