Οι Betshop Boys έπιασαν αμέσως κορυφή!

Η Betshop κατέκτησε την πρώτη θέση στη ψηφοφορία για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Για την betshop.gr προτεραιότητά είσαι εσύ, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου!

Μόνο λίγες μέρες πέρασαν από την άφιξη των Betshop Boys και οι διακρίσεις ήρθαν! Χάρη σε εσάς η Betshop κατέκτησε την πρώτη θέση στη ψηφοφορία για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που διενήργησε η γνωστή ιστοσελίδα «betmarket.gr», με βαθμολογία 4.4/5!

Στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται ότι η ψηφοφορία αφορούσε αποκλειστικά τους αναγνώστες του σάιτ, συνεπώς το αποτέλεσμα είναι προϊόν αντικειμενικής κρίσης όλων εσάς που μας δείχνετε καθημερινά τη στήριξή σας!

Ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας! Προτιμούμε – όπως θα έχετε καταλάβει- από τα πολλά και «παχιά» λόγια, τις πράξεις και αυτό θα συνεχίσουμε!

Ήδη οι Betshop Boys έκαναν την εμφάνισή τους και η παρέα μας απέκτησε αμέσως τον δικό της χαρακτήρα και τη δική της δυναμική! Η άφιξη του Viber έκανε πιο άμεση την επικοινωνία μας και «αγκαλιάστηκε» από περισσότερους από 22k. followers, όπως και η πρωτοποριακή κίνηση με τα «betshop.gr stickers» που ήδη αποτελούν μέλος του καθημερινού σας chat!

Μην ξεχνάμε, επίσης, και τις αυξημένες παροχές σε Live Streaming αναμετρήσεις, με τις προσθήκες σπουδαίων πρωταθλημάτων όπως του ΝΒΑ, της Bundesliga και του ισπανικού Copa Del Rey!

Όλα αυτά μέσα σε μόλις ένα μήνα! Υπομονή και σύντομα θα έχουμε περισσότερα…

betshop

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα