Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός – Διεκδικήστε 500€ δώρο σε paysafecard!

Πλούσια δώρα από το KolpoBet.gr για τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων

*Κάνε εγγραφή τώρα στο Members Group [Κλίκ εδώ]

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φυσικά όπως γνωρίζεται είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Το kolpobet.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα και να χαρείτε ακόμη περισσότερο τις ημέρες αυτές! Ο «Άγιος Βασίλης» φέτος θα έρθει νωρίς, αφού ο νέος διαγωνισμός του αγαπημένου σας site, σας χαρίζει 500€ σε paysafecards!

Θέλοντας να δείξουμε την ευχαρίστηση σας σας προσφέρουμε 500 μοναδικά σε Paysafe Card όπου 10 υπέρ – τυχεροί θα τα διεκδικήσουν. Το μόνο που έχετε φυσικά είναι να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο Members Group μαζί με την συνδρομή όσο θέλετε να επιλέξετε εσείς και αυτό το ποσό όσο δηλαδή προσθέσετε θα σας επιστραφεί εφόσον είστε εσείς οι νικητές. Μαζί φυσικά με την εγγραφή σας θα σας δώσουμε την δυνατότητα να έχετε +1 μήνα δωρεάν όπου αυτό θα γίνει ώστε να διαπιστώσετε και μόνοι σας γιατί είμαστε μακράν το καλύτερο συνδρομητικό group στο διαδίκτυο.

Ημερομηνίες : 21/11/2017 έως 01/01/2018

Έπαθλα συνοπτικά :

  • Κάρτες αξίας 500 σε 10 τυχερούς
  • Δωρεάν 1 μήνας στο Members Group στους νικητές των καρτών

*Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail 

E – Mail επικοινωνίας : support@kolpoet.gr

*Κάνε εγγραφή τώρα στο Members Group [Κλίκ εδώ]

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα