Ειδικά στοιχήματα : Κόρνερ, κάρτες και σκορ στο Europa League!

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας

⊗ Κάνε την εγγραφή σου στην betshop [Κλικ εδώ]

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας ή τις περισσότερες φορές πάμε στις μεγάλες αποδόσεις σε μονό ποντάρισμα ή σε κάποιο σύστημα ζητούμενο. Τα ειδικά στοιχήματα καλό είναι να μην τα βάζουμε σε κάποιο παρολί  αφού ο βαθμός ρίσκου γίνεται πολύ μεγάλος και ουσιαστικά η επιτυχία γίνεται ανέφικτη.

♦ Μπενφικά – Ντιναμό Ζάγκρεμπ : 

Η γηπεδούχος μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά. Την περιμένουμε πολύ επιθετική και λογικό να δούμε αρκετά κόρνερ από μεριάς της αφού βοηθάει και ο τρόπος επιτίθεται. Μπενφίκα Over 6,5 κόρνερ σε απόδοση 1,87 / betshop).

♦ Άρσεναλ – Ρεν : Όπως στον πρώτο τους αγώνα περιμένουμε και τώρα δυνατές μονομαχίες και αρκετό «ξύλο» στο χορτάρι. Οι Γάλλοι για να σταματήσουν την πολύ επιθετική και τεχνική Άρσεναλ θα χρειαστεί να υπερβούν τα όρια αρκετές φορές. Καλή περίπτωση δείχνει το Over 4,5 κάρτες στον αγώνα σε απόδοση 1,85 / betshop).

♦ Κράσνονταρ – Βαλένθια : Σε ζευγάρι που η πρόκριση είναι αμφίρροπη και έχουν την συνήθεια να παίρνουν κάρτες στους αγώνες τους το όριο το βρίσκουμε αρκετά χαμηλό και αξίζει να παιχτεί το Over 4,5 κάρτες αγώνα σε απόδοση 1,80 / betshop. 

♦ Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη : Επανάληψη του πρώτου αγώνα με γκολ και από τις δύο ομάδες. Ένα κλικ παραπάνω στην Σεβίλλη για την πρόκριση αλλά αυτό που έχει στοιχηματική αξία είναι το ειδικό στοίχημα να εμφανιστεί το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,30 / betshop. 

Κόρνερ, κάρτες και σκορ στο Europa League! Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ