Ειδικά στοιχήματα : Ποντάρισμα στις κάρτες στο 2,25!

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας

⊗ Κάνε την εγγραφή σου στην betshop [Κλικ εδώ]

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας ή τις περισσότερες φορές πάμε στις μεγάλες αποδόσεις σε μονό ποντάρισμα ή σε κάποιο σύστημα ζητούμενο. Τα ειδικά στοιχήματα καλό είναι να μην τα βάζουμε σε κάποιο παρολί  αφού ο βαθμός ρίσκου γίνεται πολύ μεγάλος και ουσιαστικά η επιτυχία γίνεται ανέφικτη. Φυσικά μιλάμε για τις περιπτώσεις μεγάλου ρίσκου και αποδόσεων.

♦ Πορτογαλία – Σερβία

Με το «καλημέρα» η Πορτογαλία βάζει πίεση στον εαυτό της, αφού ξεκίνησε με απώλεια στο εντός με την Ουκρανία και προφανώς δεν έχει περιθώρια για δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και οι Σέρβοι έχουν κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, ωστόσο θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες τώρα. Πάντως, και οι δύο είναι ομάδες που έχουν ποιότητα αλλά παίζουν και αρκετά δυνατά κια οι αγώνες τους βγάζουν κάρτες. ΣΑε καλή απόδοση το λογικό όριο του Over 4,5 συνολικές κάρτες αγώνα.  Την επιλογή αυτήν την βρίσκουμε σε απόδοση 2,25 / Stoiximan.

Over 4,5 συνολικές κάρτες αγώνα ( 2,25 / Stoiximan)

Ποντάρισμα στις κάρτες στο 2,25!Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ