Έκαναν… στριπτίζ οι dealers του Battle of Malta

Αντί του κλασσικού, “Shuffle Up and Deal” για την έναρξη, η φράση που ειπώθηκε ήταν “Shuffle Up and Dance”

Έκαναν… στριπτίζ οι dealers του Battle of Malta

Το φεστιβάλ πόκερ Battle of Malta ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε, 22 Οκτωβρίου με τα τελικά τραπέζια του Main Event και του High Roller.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Day 2 του Main Event, διεξήχθει το Ladies Event με buy in €110, το οποίο έγινε το επίκεντρο της ημέρας, αφού οι dealers εμφανίστηκαν στα τραπέζια ημίγυμνοι!

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αμέσως, με τους περισσότερους να κατακρίνουν την απόφαση των διοργανωτών.

Η Daiva Byrne, που έπαιζε στο τουρνουά, έγραψε στο Twitter, “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διοργανωτές πιστεύουν ότι αυτό το τέχνασμα είναι αποδεκτό για το Ladies event. Εγώ, όπως και οι περισσότερες κυρίες εδώ, το βρίσκουμε μειωτικό τόσο για τους παίκτες όσο και για τους dealers

Η Ιρλανδή επαγγελματίας Dara O’Kearny που έπαιζε εκείνη την ώρα στο High Roller Event συμφώνησε, προσθέτοντας τη δική της εμπειρία στην απάντησή της προς την Byrne:

Σωστά τα είπες. Ένας από τους dealers στο High Roller μας είπε ότι αρνήθηκε να εργαστεί ημίγυμνος και τον έβγαλαν από το Ladies Event. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες Άγγλους dealers

Στο πρώτο διάλειμμα του event οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι η απήχηση της κίνησης δεν ήταν θετική κι έτσι επιστρέφοντας από το διάλειμμα οι dealers εμφανίστηκαν με πλήρη ένδυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την έναρξη του Ladies Event, ζητήθηκε από τους dealers να εργαστούν ημίγυμνοι και δόθηκε μάλιστα κίνητρο €50 ευρώ σε όποιον δεχόταν.

Αυτή η κίνηση έρχεται να προστεθεί σε μία ακόμα αμφιλεγόμενη πρωτοτυπία κατά την έναρξη του Main Event της ίδιας διοργάνωσης.

Αντί του κλασσικού, “Shuffle Up and Deal” για την έναρξη, η φράση που ειπώθηκε ήταν “Shuffle Up and Dance” (μεταφρ.: “ανακατέψτε και χορέψτε”), όπου οι dealers είχαν παροτρυνθεί να σηκωθούν και να χορέψουν πριν ξεκινήσουν να μοιράζουν.

Η απάντηση των διοργανωτών

Οι διοργανωτές προφανώς αντιλήφθηκαν την αποτυχία της κίνησης και εξέδωσαν χθες σχετική ανακοίνωση μία ημέρα μετά.

Σε αυτήν καταγράφονται οι απολογίες της διοργάνωσης και η ανακοίνωση της δωρεάς όλων των κερδών από το συγκεκριμένο τουρνουά σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Ανακοίνωσαν επίσης ότι το Ladies Event του 2020 θα έχει εγγυημένα έπαθλα €25.000, αντι των €10.000 που είχε φέτος. Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών του Battle of Malta :

Μετά από προσεκτική αναθεώρηση, θα θέλαμε να απολογηθούμε από καρδιάς για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκλήθηκε από το φετινό Ladies Event.

Η πρόθεσή μας για το Battle of Malta ήταν να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική και ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σεβόμαστε όλους τους παίκτες και το προσωπικό και σίγουρα δεν είχαμε καμία πρόθεση να αναστατώσουμε τον οποιονδήποτε, ή να κάνουμε κάποιον να μην αισθάνεται άνετα.

Απολογούμαστε ειλικρινά αν συνέβει κάτι τέτοιο οποιαδήποτε στιγμή.

Είμαστε περήφανοι για τα τουρνουά μας και παραμένουμε δεσμευμένοι να σεβόμαστε και να δεχόμαστε όλους τους συμμετέχοντες

Σαν κίνηση εκτίμησης για όλους όσους συμμετείχαν στο event, θα δωρίσουμε όλα τα χρήματα των εγγραφών (registration fees) από το Ladies Event, στη φιλανθρωπική οργάνωση Pink October Malta.

Είμαστε αποφασισμένοι να μεγαλώσουμε το Ladies Event του Battle of Malta και με χαρά ανακοινώνουμε την αύξηση του εγγυημένου επάθλου για την επόμενη χρονιά στα €25.000.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Battle of Malta 2020.

Πηγή: pokerlobby

Έκαναν… στριπτίζ οι dealers του Battle of MaltaΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ