Ελπίδιο Σίλβα: «Ζήτησα να φύγω γιατί κάποια παιχνίδια στην Κύπρο ήταν πουλημένα»

O παλαίμαχος Πορτογάλος Ελπίδιο Σίλβα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός

Ελπίδιο Σίλβα | Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από το πέρασμά του από το Κυπριακό πρωτάθλημα, όμως ο παλαίμαχος πλέον Πορτογάλος μέσος Ελπίδιο Σίλβα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Μεταξύ άλλων, ο 42χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε στο πέρασμά του τις σεζόν 2007-2009 από τις ομάδες Αλκή Λάρνακας και ΑΕΚ της Κυπριακής λίγκας, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν παρέμεινε κοντά στο ποδόσφαιρο, απάντησε:

«Ήθελα να γίνω προπονητής και να δουλέψω με νεαρούς ανθρώπους όμως προς το τέλος της καριέρας μου πέρασα δυο χρόνια στην Κύπρο όπου το ποδόσφαιρο μου έδωσε μια μεγάλη απογοήτευση.

Μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο έτσι πήγα εκεί. Όμως οι παίκτες ήταν χαλαροί και είχαμε διάφορα αποτελέσματα. Υπήρξαν στιγμές που ζήτησα να φύγω γιατί πίστευα ότι τα παιχνίδια ήταν πουλημένα».

Ο ίδιος πάντως στη συνέχεια της συνέντευξης του στο πορτογαλικό site «DN» δεν προχώρησε σε παραπάνω λεπτομέρειες για τα πουλημένα παιχνίδια στην Κύπρο και το στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα