Ενδιαφέρον στις κάρτες σε Ελλάδα και Ιταλία

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας

  Κάνε την εγγραφή σου στην  winmasters  εδώ με ένα  Κλικ

Ενδιαφέρον στις κάρτες σε Ελλάδα και Ιταλία

Στους αγώνες πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα μας δίνουν την δυνατότητα μιας διεξόδου για τις στοιχηματικές επιλογές μας ή τις περισσότερες φορές πάμε στις μεγάλες αποδόσεις σε μονό ποντάρισμα ή σε κάποιο σύστημα ζητούμενο. Τα ειδικά στοιχήματα καλό είναι να μην τα βάζουμε σε κάποιο παρολί  αφού ο βαθμός ρίσκου γίνεται πολύ μεγάλος και ουσιαστικά η επιτυχία γίνεται ανέφικτη.

Στοίχημα με κάρτες: Αν λοιπόν θέλετε να ποντάρετε σε κάρτες, τότε θα πρέπει να κρατήσετε ένα λεπτομερέστατο αρχείο. Σε αυτό κρατήστε παίκτες επιρρεπείς στις κάρτες, συνήθως αμυντικούς και μέσους ή «βρώμικους» επιθετικούς. Αυτοί είναι εύκολοι «στόχοι» για τον διαιτητή. Επίσης προτιμήστε παίκτες που διαμαρτύρονται συνέχεια και παίζουν έντονα με το ένστικτο και την παρόρμηση. Τέλος επιλέξτε ομάδες αουτσάιντερ που αντιμετωπίζουν πολύ ισχυρά φαβορί. Η άμυνα θα δεχτεί πίεση, καμιά φορά αφόρητη, θα γίνουν φάσεις και σε αυτές τις περιπτώσεις τα δυνατά μαρκαρίσματα επιφέρουν παρατήρηση από τον διαιτητή, είτε με κίτρινη, είτε με κόκκινη κάρτα.

♦  Παναθηναικός – ΠΑΟΚ : Over 0,5 Κόκκινη κάρτα  (2,65 / winmasters)

♦  Ίντερ – Νάπολι : Over 4,5  (1,80 /winmasters )

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

@kolpobet.gr

Ενδιαφέρον στις κάρτες σε Ελλάδα και ΙταλίαΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ