Επέκταση της χορηγικής συνεργασίας Sky Bet και EFL

Η Βρετανική εταιρία Sky Bet ανακοίνωσε την πενταετή επέκταση της συμφωνίας της με την αγγλική Football League (EFL)

Η Βρετανική εταιρία Sky Bet ανακοίνωσε την πενταετή επέκταση της συμφωνίας της με την αγγλική Football League (EFL), την ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην οποία ανήκουν οι τρεις κατηγορίες κάτω από την Premier League.

Η συνεργασία των Sky Bet και EFL κρατάει από το 2013, ενώ συνεχίστηκε με το πλαισίωμα του brand «Sky Bet» στα ονόματα των τριών κατηγοριών (Sky Bet Championship, Sky Bet League One και Sky Bet League Two).

Η νέα συμφωνία -που θα έχει ισχύ από το 2019- θα έχει ως όρο την τοποθέτηση του λόγκο της στοιχηματικής εταιρίας στις φανέλες όλων των ομάδων αλλά και περισσότερη προβολή στα γήπεδα των τριών κατηγοριών.

Παράλληλα, ο πάροχος με έδρα το Λιντς θα αποτελεί τον αποκλειστικό στοιχηματικό συνεργάτη της EFL και θα διατηρεί το δικαίωμα να μεταδίδει με Live Streaming 16 μεσοβδόμαδα παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ μέσα στη σεζόν, ενώ θα είναι και ο επίσημος χορηγός των πλέι οφ ανόδου.

Ο κοινός στόχος των Sky Bet και EFL

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, αναμένεται να υπάρχει 20% αύξηση κάθε σεζόν από το 2019-20 και έπειτα της τρέχουσας συμφωνίας, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και μία καμπάνια από την Sky Bet για το υπεύθυνο παιχνίδι, με την επωνυμία «When the fun stops. Stop». Τα χρήματα που θα λάβει η EFL από την νέα αυτή συμφωνία θα μοιραστούν ισομερώς σε κάθε μία ομάδα από τις τρεις κατηγορίες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε αυτή τη νέα συμφωνία με την EFL και πιστεύουμε ότι και εμείς και η Ομοσπονδία με την παραπάνω προσοχή μας στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, θα δείξουμε ότι οι πάροχοι τυχερών παιχνιδιών μπορούν να παίξουν έναν ενεργό ρόλο για το πρόβλημα του εθισμού στον τζόγο», ανέφερε ο Richard Flint, CEO της Sky Bet.

Συνέχισε: «Με τις δυνατότητες που μας παρέχει η χορηγία και το μάρκετινγκ, θα τονίσουμε πως οι παίκτες μπορούν να παίζουν με μέτρο και με ασφαλή τρόπο και πως πάνω απ’όλα είναι η διασκέδαση».

Από την πλευρά της EFL, δηλώσεις έκανε ο υπεύθυνος της, Shaun Harvey: «Αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει τημεγαλύτερη χορηγική συνεργασία της EFL στην ιστορία και για ακόμα μία φορά φαίνεται πως οι εμπορικές συμφωνίες αυξάνουν στο μέγιστο τα δυνατά έσοδα της Ομοσπονδίας και των ομάδων. Η Sky Bet αποτελεί έναν σημαντικό συνεργάτη από την πρώτη κιόλας μας συμφωνία το 2013. Έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της EFL και όλων των πρωταθλημάτων μας».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα