Έπος στο στοίχημα – Έπαιξε και έχασε τη γυναίκα του στο Σίτι – Γιουνάιτεντ

Ένα ιδιαιτέρως ασυνήθιστο στοίχημα έβαλαν δύο φίλοι για το πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ένα ιδιαιτέρως ασυνήθιστο στοίχημα έβαλαν δύο φίλοι για το πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, δύο Τανζανοί στοιχημάτισαν τις γυναίκες τους στη νίκη των ομάδων του Μάντσεστερ, με το τελικό 2-3 να αφήνει το έναν από τους δύο χωρίς σύζυγο για επτά ημέρες.

Το πάθος για τον τζόγο οδήγησε τους Amani Stanley και Tony Shile να ποντάρουν τις γυναίκες τους στο Σίτι – Γιουνάιτεντ, με τον χαμένο να πρέπει να δώσει τη σύζυγό του στον κερδισμένο για μία εβδομάδα. Μάλιστα, οι δύο φίλοι θέλοντας να «επισημοποιήσουν» το στοίχημά τους, κατέγραψαν την εν λόγω συμφωνία σε χαρτί το οποίο και συνυπέγραψαν.

«Υπόσχομαι να δώσω τη γυναίκα μου για μία ολόκληρη εβδομάδα στον Tony Shilla εάν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κερδίσει το παιχνίδι της Premier League απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απόλυτα υγιής και δεν εξαναγκάστηκα στη συμφωνία αυτή», γράφει ο Amani Stanley.

Παρόμοια είναι και η χειρόγραφη πρόταση στο ίδιο χαρτί του Tony Shilla, όπως αυτό δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «Nairobi News».

Για την ιστορία, η ομάδα του Μουρίνιο έκανε μία εκπληκτική ανατροπή και από το 2-0 κέρδισε τελικά με 2-3, με την τροπή του αγώνα να φέρνει σίγουρα περίεργα συναισθήματα στους δύο παίκτες του στοιχήματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα όχι η τελευταία) που έχουμε ανάλογο περιστατικό, καθώς στα τέλη Μαρτίου είχε προκύψει η είδηση με έναν Ινδό που είχε ποντάρει (και έχασε τελικώς) στα χαρτιά τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Δείτε φωτογραφία με το επίμαχο… σημείωμα των δύο αντρών:

Πόνταρε και έχασε τη γυναίκα του στο Σίτι - Γιουνάιτεντ (pic)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα