Esports: ESL Pro League Season 11 & 2020 LoL Pro League Spring

Προγνωστικά στοιχήματος στα Esports καθημερινά με τρόπο και kolpo

Στοίχημα Esports: : Τα Electronic sports ή εν συντομία esports είναι μια ορολογία που χρησιμοποιείται ευρέως ολοένα και συχνότερα την τελευταία δεκαετία, για να περιγράψει τα τουρνουά -σε μεγάλη ή μικρότερη κλίμακα- που δημιουργούνται ανάμεσα σε γνωστά competitive games. Ο όρος esports αφορά τα τουρνουά που διεξάγονται για πολλά games μαζί ή για μεμονωμένα games, είτε από μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, είτε σε τοπικό επίπεδο αντίστοιχα.

Πρόκειται για ηλεκτρονικά παιχνίδια που παίζονται ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων. Οι ομάδες και τα τουρνουά χορηγούνται από πολύ μεγάλες εταιρίες, ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες, ολοένα και αυξάνεται. Μιλάμε για κάτι που από το 2010 και έπειτα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις ως προϊόν, με επενδύσεις εκατομμυρίων, με τεράστια απήχηση και με τεράστια στήριξη των big tech εταιρειών.

Στοίχημα στα Esports: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, η Riot έφτασε να παρουσιάζει έσοδα 17,25 εκατομμύρια δολάρια το 2010 από 1,29 εκατομμύρια το 2009. Kαι να εκτοξευθεί σήμερα (το 2019 για την ακρίβεια) στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, με τα υψηλότερα να καταγράφονται το 2017 έχοντας φτάσει τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια!

 Υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσετε νόμιμα σε pregame αγορές, ακόμα και σε παρολί σε συνδυασμό με στοιχήματα ποδοσφαίρου για παράδειγμα, αλλά και στο live betting. 

Στοίχημα Esports – Προγνωστικά

 

 ♦ Η ESL Pro League Season 11 είναι η πρώτη σεζόν του πρωταθλήματος μετά την εισαγωγή μόνιμων  ομάδων  στο πρωτάθλημα καθώς και η μετάβαση σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αντί για πολλαπλά περιφερειακά πρωταθλήματα.

Η κανονική περίοδος προοριζόταν αρχικά να πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον στούντιο στη Μάλτα αλλά ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο λόγω της κατάργησης των συνόρων της από τη Μάλτα σε πολλές χώρες ως απάντηση στην αυξανόμενη εξάπλωση του COVID-19 .Το πρωτάθλημα αργότερα περιγράφηκε σε περιφερειακό επίπεδο και κινήθηκε εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, με τους τελικούς να ακυρώνονται λόγω περαιτέρω ανησυχιών για το COVID-19.

 (02/04 – 15:25) ESL Pro League Season 11

♦  Virtus Pro – OG :  OG   (1.71 / bet365)

 (02/04 – 14:00) 2020 LoL Pro League Spring

♦  Suning Gaming – Top Esports  Over 2,5   (2,05 / bet365)

Το League League of Legends Pro League (LPL) είναι το ένατο έτος του επαγγελματικού πρωταθλήματος League of Legends της Κίνας. Η εαρινή σεζόν έχει δεκαεπτά ομάδες να παίζουν ένα ενιαίο γύρο robin για δέκα εβδομάδες. Οι οκτώ κορυφαίες ομάδες συνεχίζουν στα πλέι-οφ.

Οι Top Esports είναι μια τακτική ομάδα στην LPL, πάντα στην κορυφή του πρωταθλήματος και φέτος είχαν αρκετά καλά παιχνίδια. Η Sunning έχει περισσότερα θέματα, αλλά έχουν μια καλή ομάδα ειδικά τους adc που είναι πραγματικά συνεπής. Περιμένουμε από ένα χάρτη η κάθε ομάδα και ένα σκορ στο 2-1.

Και μην ξεχνάμε, #menoume_spiti

@kolpobet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

ESL Pro League Season 11 & 2020 LoL Pro League SpringΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ