Meridianbet

Αξιολόγηγη

Επίσκεψη

H Meridianbet είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, λειτουργεί με αδειοδότηση Μάλτας υπό την Meridian Gaming Limited και διαθέτει 520 καταστήματα σε 86 πόλεις σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Η Meridianbet αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Σερβία και τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Τον Απρίλη του 2015 λάνσαρε τη νέα της ιστοσελίδα, προσφέροντας κορυφαίο αθλητικό στοίχημα σε πολύ καλές αποδόσεις. Εκτός από στοίχημα οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν και το ανανεωμένο καζίνο της εταιρείας, ενώ τα νέα μέλη δικαιούνται επιβράβευση εγγραφής.

Η Meridianbet.gr ανήκει αποκλειστικά στην εταιρία Meridian Gaming Ltd η οποία είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα εταιριών της Μάλτας με τον αριθμό C 41334. Δέσμευση της Meridianbet
Τα τυχερά παιχνίδια είναι μια συναρπαστική ενασχόληση για τους ενήλικες που θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και στην Meridianbet, θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Είμαστε δεσμευμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια αποτελεσματική, ασφαλή, δίκαιη και κοινωνικά υπεύθυνη υπηρεσία. Επομένως έχουμε θέση σε ισχύ διάφορα μέτρα που πιστεύουμε ότι και βοηθούν αλλά και καθησυχάζουν τους πελάτες μας.

Ανήλικοι και Τυχερά Παιχνίδια

Τα τυχερά παιχνίδια για όσους είναι κάτω από την ηλικία των 21 είναι ποινικό αδίκημα και η Meridianbet παίρνει πράγματι πολύ σοβαρά τις ευθύνες της στο να αποτρέψει την πρόσβαση σε άτομα κάτω των 21 ετών.

Πρόσβαση στο Ιστορικό Πελατών

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό των συναλλαγών, των αποσύρσεων και των καταθέσεων χρημάτων. Το υπόλοιπο λογαριασμού ενός πελάτη είναι πάντα διαθέσιμο μέσω της σελίδας «Ο Λογαριασμός σας»/«Αντίγραφο Λογαριασμού».

Οδηγίες Εγγραφής

1

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Meridianbet που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

2

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ

Ανοίξτε το λογαριασμό σας και κάντε την 1η σας κατάθεση.

3

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ

Ζήστε την απίστευτη εμπειρία στο μαγικό κόσμο της Μeridianbet.

Συναλλαγές

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Πλεονεκτήματα

 • Κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Πολύ ισχυρή οικονομικά εταιρεία με παρουσία σε πολλές χώρες
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Επιβράβευση εγγραφής

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλά όρια στοιχηματισμού
 • Η ιστοσελίδα είναι μεταφρασμένη και έχει αρκετά λάθη
 • Αργή εξυπηρέτηση, δυνατότητα επικοινωνίας μόνο μέσω email
 • Δεν προσφέρει δυνατότητα κατάθεσης μέσω VIVA, Paysafe, Moneysafe

Τηλεοπτική διαφήμιση

Εγγραφείτε μεσω του kolpobet.gr

και κερδίστε 500€

Αν εγγραφείτε με κλικ στα διαφημιστικά που βρίσκονται στο site μας, μη ξεχάσετε να μας στείλετε e-mail για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για τα 500€ σε κάρτες που κληρώνει το kolpobet κάθε μήνα!

Το σημαντικό για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφεί με κλικ στα διαφημιστικά του σάιτ, μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα σας.

Καθε μήνα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης οι νικητές θα ενημερώνονται με πρωσοπικο e-mail.

Εγγραφή

Σε καθημερινή βάση παραμένουμε στην διάθεσή σας

Σε περίπτωση αντιμετώπησης προβλήματος σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε έως το σημείο που είναι δυνατόν από μέρους μας. Εφόσον προκύψει λοιπόν το οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

 • Μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
 • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
 • Με e-mail στο support@kolpobet.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε και κάνετε εγγραφές στις εταιρίες – σπόνσορες με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner (διαφημιστικές πινακίδες) του Kolpobet.gr. Πρέπει να ξέρετε ότι κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα banner της ιστοσελίδας αυτής συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του Kolpobet.gr και στο να μπορεί να παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (free). Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Kolpobet.gr, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προσωπική μεσολάβηση μέχρι το σημείο βέβαια που γίνεται και μας επιτρέπετε, στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνία
Προσοχή

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, να σβήσετε (διαγραφή) τα cookies (καθαρίζει άλλωστε και ο υπολογιστής σας με αυτό τον τρόπο) διότι σίγουρα από κάποια περιήγηση σας σε άλλα στοιχηματικά sites θα έχει κρατήσει ο υπολογιστής κάποιο cookie και η εγγραφή σας θα πιστώνεται σε εκείνο το site.

Υ.Γ.: Να διαβάζετε προσεκτικά και αναλυτικά τους όρους της κάθε εταιρίας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και φυσικά… Να παίζετε υπεύθυνα.