PaddyPower

Αξιολόγηγη

Επίσκεψη

Σχετικά με την εταιρεία Paddy Power

Η Paddy Power λειτουργεί κάτω από την Paddy Power P.L.C. και παρείχε νόμιμα τις υπηρεσίες της στους Έλληνες παίκτες βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011 μέχρι τον Μάιο του 2016 όταν και η ΕΕΕΠ ανακάλεσε την άδειά της. H εταιρεία ιδρύθηκε το 1988, εδρεύει στην Ιρλανδία και είναι αδειοδοτημένη στο Isle of Man, ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από διαδικτυακό στοίχημα, η «Paddy» έχει και ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επίγειων καταστημάτων στη Μεγάλη Βρετανία, που ξεπερνούν σε αριθμό τα 400.

H Paddy Power προσφέρει μία τεραστία γκάμα αγορών και στοιχημάτων σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μέσω του Live streaming τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ με τη λειτουργία του cash out έχουν τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» κέρδη ή να μειώσουν πιθανές απώλειες στο live betting.  Ο «Ιρλανδός» έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό και για τα αμφιλεγόμενα ειδικά στοιχήματα, όπως για το αν υπάρχει ζωή στον Άρη! Οι προσφορές είναι καθημερινές και τα νέα μέλη της Paddy δικαιούνται επιβράβευση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Paddy Power

H Paddy Power είναι η κορυφαία Ιρλανδική εταιρία και μεταξύ των 4 κορυφαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1988 μετά την ένωση τριών Ιρλανδών bookmakers, των Stewart Kenny, David Power και John Corcoran. To 2010 διέθετε 365 πρακτορεία στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, 209 εκ των οποίων στην Ιρλανδία. Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε Ιταλία, Ιρλανδία, ενώ είναι ιδιοκτήτρια και της Sportsbet, κατέχοντας τη no1 θέση στην Αυστραλιανή αγορά.

H Paddy Power έχει γίνει διάσημη και για την πολύ επιθετική πολιτική μάρκετινγκ που ακολουθεί με τα αμφιλεγόμενα στοιχήματα να έχουν αφήσει ιστορία στη βιομηχανία αθλητικού στοιχήματος. Εκτός από στοίχημα, προσφέρει κορυφαία gaming προϊόντα, όπως καζίνο, μπίνγκο, παιχνίδια, πόκερ και εικονικά αθλήματα.

Στο κομμάτι των πληρωμών η Paddy πρωτοπορεί, προσφέροντας πολύ μεγάλη γκάμα μεθόδων πληρωμών, ενώ δεν υπάρχουν χρεώσεις στις συναλλαγές, καθώς καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από την εταιρεία. Οι αναλήψεις είναι πολύ γρήγορες και εντός 4 ωρών οι παίκτες λαμβάνουν τα χρήματα στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Το τμήμα εξυπηρέτησης λειτουργεί όλο το 24ώρο μέσω email, Live chat και τηλεφωνικά, όμως δε διαθέτει ελληνόφωνο τμήμα.

Συναλλαγές

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Πλεονεκτήματα

 • Κορυφαία αξιοπιστία, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Δυνατότητα Cash out στο live στοίχημα
 • Γρήγορες πληρωμές, εντός 4 ωρών σε πορτοφόλια
 • Πολύ καλές προσφορές και δωρεάν στοιχήματα
 • Κορυφαία Live Betting πλατφόρμα

Μειονεκτήματα

 • Καταθέσεις μέσω Paysafe, VIVA ή Moneysafe
 • Ιστοσελίδα που υποστηρίζει τα ελληνικά και ελληνικό support
 • Ασιατικό χάντικαπ
 • Να δέχεται παίκτες από Κύπρο και Ελλάδα
 • Μεγαλύτερα όρια στοιχηματισμού
 • Περισσότερους τρόπους κατάθεσης
 • Διαθέσιμη επιβράβευση 1ης κατάθεσης για καταθέσεις με Skrill και Neteller
 • Live Streaming

Τηλεοπτική διαφήμιση

Εγγραφείτε μεσω του kolpobet.gr

και κερδίστε 500€

Αν εγγραφείτε με κλικ στα διαφημιστικά που βρίσκονται στο site μας, μη ξεχάσετε να μας στείλετε e-mail για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για τα 500€ σε κάρτες που κληρώνει το kolpobet κάθε μήνα!

Το σημαντικό για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφεί με κλικ στα διαφημιστικά του σάιτ, μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα σας.

Καθε μήνα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης οι νικητές θα ενημερώνονται με πρωσοπικο e-mail.

Εγγραφή

Σε καθημερινή βάση παραμένουμε στην διάθεσή σας

Σε περίπτωση αντιμετώπησης προβλήματος σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε έως το σημείο που είναι δυνατόν από μέρους μας. Εφόσον προκύψει λοιπόν το οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

 • Μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
 • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
 • Με e-mail στο support@kolpobet.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε και κάνετε εγγραφές στις εταιρίες – σπόνσορες με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner (διαφημιστικές πινακίδες) του Kolpobet.gr. Πρέπει να ξέρετε ότι κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα banner της ιστοσελίδας αυτής συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του Kolpobet.gr και στο να μπορεί να παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (free). Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Kolpobet.gr, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προσωπική μεσολάβηση μέχρι το σημείο βέβαια που γίνεται και μας επιτρέπετε, στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνία
Προσοχή

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, να σβήσετε (διαγραφή) τα cookies (καθαρίζει άλλωστε και ο υπολογιστής σας με αυτό τον τρόπο) διότι σίγουρα από κάποια περιήγηση σας σε άλλα στοιχηματικά sites θα έχει κρατήσει ο υπολογιστής κάποιο cookie και η εγγραφή σας θα πιστώνεται σε εκείνο το site.

Υ.Γ.: Να διαβάζετε προσεκτικά και αναλυτικά τους όρους της κάθε εταιρίας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και φυσικά… Να παίζετε υπεύθυνα.