Sportingbet

Αξιολόγηγη

Επίσκεψη

Η Sportingbet είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό λόγω της πολυετούς παρουσίας της στη χώρα μας, όσο και για την αξιοπιστία και το κύρος που την ακολουθεί. Το κορυφαίο αυτό στοιχηματικό site είναι από τα αγαπημένα των παιχτών εδώ και χρόνια για την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει, τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου και φυσικά τις καθημερινές προσφορές*.

Με ακόμα φιλικότερη πλατφόρμα προς τον χρήστη, η Sportingbet επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση τόσο σε desktop, tablet και κινητό. Ειδικότερα στις κινητές συσκευές, το εύχρηστο και γρήγορο app, φέρνει στα χέρια σας όλα τις διαθέσιμες υπηρεσίες, αλλά και live alerts. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια των συναλλαγών απορρέει από το φήμη που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, ως μια από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο.

Πέραν από τις καθημερινές προσφορές*, στις παρεχόμενες υπηρεσίες συγκαταλέγεται και το Cash Out*, δίνοντας την ευκαιρία στον παίκτη να «κλείσει» το στοίχημα του,  πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ ακόμα αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη. Μαζί, στα μεγαλύτερα γεγονότα του πλανήτη, υπάρχει διαθέσιμο live streaming*, καλύπτοντας ζωντανά τα σπουδαιότερα ντέρμπι, ενώ εξαιρετικά εύχρηστη και ανανεωμένη είναι η πλατφόρμα του live betting.

Στα ατού της το αμιγώς ελληνικό support που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, παρέχοντας άμεση και γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε είδους ερώτηση που αφορά τον λογαριασμό ή την πλατφόρμα.

Οδηγίες Εγγραφής

1

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της VistaBet που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

2

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ

Ανοίξτε το λογαριασμό σας και κάντε την 1η σας κατάθεση

3

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ

Ζήστε την απίστευτη εμπειρία στο μαγικό κόσμο της VistaBet.

Συναλλαγές

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Προσφορές εταιρίας

  • Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ απαγορεύεται η αναφορά σε μπόνους και προσφορές των εταιριών.

Πλεονεκτήματα

  • Φιλική στον χρήστη ιστοσελίδα, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση
  • 24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
  • Παρέχει δυνατότητα Cash-out στα στοιχήματά σας
  • Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για Live Betting & Live Streaming
  • Ασφάλεια στις συναλλαγές, με δωρεάν αναλήψεις
  • Υψηλά όρια στοιχηματισμού

Τηλεοπτική διαφήμιση

Εγγραφείτε μεσω του kolpobet.gr

και κερδίστε 500€

Αν εγγραφείτε με κλικ στα διαφημιστικά που βρίσκονται στο site μας, μη ξεχάσετε να μας στείλετε e-mail για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για τα 500€ σε κάρτες που κληρώνει το kolpobet κάθε μήνα!

Το σημαντικό για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφεί με κλικ στα διαφημιστικά του σάιτ, μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα σας.

Καθε μήνα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης οι νικητές θα ενημερώνονται με πρωσοπικο e-mail.

Εγγραφή

Σε καθημερινή βάση παραμένουμε στην διάθεσή σας

Σε περίπτωση αντιμετώπησης προβλήματος σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε έως το σημείο που είναι δυνατόν από μέρους μας. Εφόσον προκύψει λοιπόν το οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

  • Μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • Με e-mail στο support@kolpobet.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε και κάνετε εγγραφές στις εταιρίες – σπόνσορες με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner (διαφημιστικές πινακίδες) του Kolpobet.gr. Πρέπει να ξέρετε ότι κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα banner της ιστοσελίδας αυτής συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του Kolpobet.gr και στο να μπορεί να παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (free). Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Kolpobet.gr, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προσωπική μεσολάβηση μέχρι το σημείο βέβαια που γίνεται και μας επιτρέπετε, στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνία

Προσοχή

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, να σβήσετε (διαγραφή) τα cookies (καθαρίζει άλλωστε και ο υπολογιστής σας με αυτό τον τρόπο) διότι σίγουρα από κάποια περιήγηση σας σε άλλα στοιχηματικά sites θα έχει κρατήσει ο υπολογιστής κάποιο cookie και η εγγραφή σας θα πιστώνεται σε εκείνο το site.

Υ.Γ.: Να διαβάζετε προσεκτικά και αναλυτικά τους όρους της κάθε εταιρίας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και φυσικά… Να παίζετε υπεύθυνα.