Stoiximan

Αξιολόγηγη

Επίσκεψη

Η Stoiximan αποτελεί μία γνωστή επιλογή για τους Έλληνες παίκτες καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές της πλειοψηφίας. Οι λόγοι; Απλοί, όμως καθόλα σημαντικοί για να επιτρέψουν σε μία αμιγώς ελληνική εταιρεία να βαδίζει στα βήματα «κολοσσών» του εξωτερικού και χρόνο με το χρόνο να εξελίσσεται προς όφελος του παίκτη. Καταρχάς θα πρέπει να τονίσουμε πως το site είναι φτιαγμένο στα μέτρα και τις ανάγκες του Έλληνα παίκτη και όχι μεταφρασμένο.

Επιπλέον, οι καθημερινές και συνεχείς προσφορές αγώνων με 0% γκανιότα, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό πρόγραμμα επιβράβευσης δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να ποντάρει σε μεγαλύτερες αποδόσεις, φτιάχνοντας μία επαρκής μπάνκα για να αρχίσει να ποντάρει.

Μεγάλα ατού του Stoiximan αποτελούν επίσης το εκπληκτικό Live betting με τις άμεσες πληρωμές κερδών, ώστε ο παίκτης να μπορεί γρήγορα να έχει τα χρήματά στο λογαριασμό του, αλλά και το γρήγορο και με μεγάλη ποικιλία Live Streaming, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθούν τους αγώνες στους οποίους επιθυμούν να ποντάρουν τα χρήματά τους.

Φυσικά ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των συναλλαγών, αλλά και στην πληθώρα των τρόπων κατάθεσης και ανάληψης που προσφέρονται στον παίκτη. Οι μυημένοι δε στο e-banking, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα χρήματα στον παικτικό τους λογαριασμό σαν να κάνουν μία απλή πληρωμή. Δε θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφερθούμε στη μοναδική εξυπηρέτηση πελατών της Stoiximan, που είναι φυσικά στα ελληνικά και γίνεται με διάφορους τρόπους, ακόμα και τηλεφωνικώς με χρέωση της εταιρείας.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Stoiximan αποτελεί βασικό χορηγό αρκετών ομάδων σε διάφορα αθλήματα, στηρίζοντας εμπράκτως τον αθλητισμό τόσο σε επίπεδο μεγάλων συλλόγων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Πλατανιάς, Πανθρακικός), όσο και σε Βόλεϊ – Χάντμπολ αλλά και κλασσικό αθλητισμό βοηθώντας Έλληνες αθλητές του Στίβου να ξεπεράσουν τα όποια οικονομικά προβλήματα προκύπτον από την πολιτεία και να τιμήσουν την Ελλάδα φέροντας μετάλλια.

Οδηγίες Εγγραφής

1

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά του Stoiximan που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

2

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ

Ανοίξτε το λογαριασμό σας και κάντε την 1η σας κατάθεση

3

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ

Ζήστε την απίστευτη εμπειρία στο μαγικό κόσμο του Stoiximan.

Συναλλαγές

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Προσφορές εταιρίας

  • Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ απαγορεύεται η αναφορά σε μπόνους και προσφορές των εταιριών.

Πλεονεκτήματα

  • Πληρωμή σε 24 ώρες
  • Επικοινωνία μέσω Live Chat & Call back service
  • Συμβατό με κινητά και tables

Μειονεκτήματα

  • Μία δωρεάν ανάληψη κάθε μήνα

Τηλεοπτική διαφήμιση

Εγγραφείτε μεσω του kolpobet.gr

και κερδίστε 500€

Αν εγγραφείτε με κλικ στα διαφημιστικά που βρίσκονται στο site μας, μη ξεχάσετε να μας στείλετε e-mail για να πάρετε μέρος στην κλήρωση για τα 500€ σε κάρτες που κληρώνει το kolpobet κάθε μήνα!

Το σημαντικό για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφεί με κλικ στα διαφημιστικά του σάιτ, μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα σας.

Καθε μήνα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης οι νικητές θα ενημερώνονται με πρωσοπικο e-mail.

Εγγραφή

Σε καθημερινή βάση παραμένουμε στην διάθεσή σας

Σε περίπτωση αντιμετώπησης προβλήματος σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε έως το σημείο που είναι δυνατόν από μέρους μας. Εφόσον προκύψει λοιπόν το οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

  • Μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
  • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • Με e-mail στο support@kolpobet.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε και κάνετε εγγραφές στις εταιρίες – σπόνσορες με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner (διαφημιστικές πινακίδες) του Kolpobet.gr. Πρέπει να ξέρετε ότι κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα banner της ιστοσελίδας αυτής συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του Kolpobet.gr και στο να μπορεί να παραμένει με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (free). Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Kolpobet.gr, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προσωπική μεσολάβηση μέχρι το σημείο βέβαια που γίνεται και μας επιτρέπετε, στην επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνία

Προσοχή

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, να σβήσετε (διαγραφή) τα cookies (καθαρίζει άλλωστε και ο υπολογιστής σας με αυτό τον τρόπο) διότι σίγουρα από κάποια περιήγηση σας σε άλλα στοιχηματικά sites θα έχει κρατήσει ο υπολογιστής κάποιο cookie και η εγγραφή σας θα πιστώνεται σε εκείνο το site.

Υ.Γ.: Να διαβάζετε προσεκτικά και αναλυτικά τους όρους της κάθε εταιρίας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και φυσικά… Να παίζετε υπεύθυνα.