Γιατί οι παίχτες του στοιχήματος δεν έχουν μακροπρόθεσμα κέρδος;

Η γραμμή ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία στο στοίχημα είναι πολύ λεπτή και ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα δεν καταφέρνει να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Γιατί οι παίχτες του στοιχήματος δεν έχουν μακροπρόθεσμα κέρδος;

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η γραμμή ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία στο στοίχημα είναι πολύ λεπτή. Αυτός είναι ο λόγος που ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα δεν καταφέρνει να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου. Ακόμη και παίκτες που έχουν ασχοληθεί με τη θεωρία του στοιχήματος και πραγματοποιούν συστηματικά έρευνα δεν τα καταφέρνουν πολλές φορές. Δεν είναι ωστόσο αποκλειστικά και μόνο κάποιος συγκεκριμένος παράγοντας που ευθύνεται για την κατάσταση αυτή. Έχουμε επισημάνει αρκετούς από αυτούς τους παράγοντες στην ανάλυσή μας που ακολουθεί και σας τους παρουσιάζουμε:

Διαχείριση χρημάτων
Συνήθως λοιπόν δεν φταίνε τόσο οι άσχημες επιλογές για την αποτυχία αλλά η κακή διαχείριση των χρημάτων του παίκτη. Το να στοιχηματίζει κανείς για παράδειγμα 30 ευρώ σε έναν αγώνα και 300 ευρώ σε έναν άλλο αποτελεί σίγουρα έναν καλό τρόπο να χάσει τα χρήματά του γρήγορα. Θα πρέπει κάθε στοίχημα να αποτελεί ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κεφαλαίου (πχ. 5% ) και να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφοροποιήσεις στα πονταρίσματα. Επίσης ο διπλασιασμός των πονταρισμάτων αποτελεί και αυτός μια αλάνθαστη συνταγή αποτυχίας. Τα προοδευτικά συστήματα στοιχηματισμού απαιτούν πολύ μεγάλη τύχη για να πετύχουν και αν συμβεί αυτό θα είναι απλά και μόνο ένα παροδικό φαινόμενο. Σε βάθος χρόνου αναπόφευκτα αποτυγχάνουν γιατί τα πονταρίσματα ξεπερνούν κάποια στιγμή το αρχικό κεφάλαιο. Και αν σας φαίνεται αδύνατο πχ. να χάσετε 20 στοιχήματα στην σειρά να ξέρετε ότι δεν σίγουρα δεν είναι και κάποια στιγμή θα σας συμβεί.

Στοιχήματα σε λάθος γεγονότα
Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποτελούν δύο από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στο αθλητικό στοίχημα, δημιουργώντας τη μεγάλη πλειοψηφία του τζίρου στοιχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο δύσκολα αθλήματα στοιχηματικά. Πολύς κόσμος προτιμά αθλήματα όπως το μπέιζμπολ και το χόκεϊ όπου η πιθανότητες κέρδους είναι καλύτερες. Δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να μας αρέσει ένα σπορ για να ασχοληθούμε μαζί του στοιχηματικά, ωστόσο καλό είναι να το γνωρίζουμε λεπτομερώς και όχι απλά να το αποφασίσουμε ένα πρωί και να αρχήσουμε να σκορπάμε τα λεφτά μας σε στοιχήματα.

Ελλιπείς γνώσεις
Το στοίχημα χρειάζεται μελέτη και μάλιστα συστηματική. Το να γνωρίζει κάποιος απ’ έξω την εντεκάδα της Μπαρτσελόνα δεν του δίνει κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στοιχηματικά. Μην νομίζετε λοιπόν ότι είστε εξπέρ γνωρίζοντας πέντε πράγματα για ορισμένες ομάδες και πρωταθλήματα. Πρέπει να ασχοληθείτε με τα στατιστικά, τις ειδήσεις της κάθε ομάδας και τη φόρμα της. Αν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε αυτό διαβάστε τα προγνωστικά από ανθρώπους που κάνουν σωστά τη δουλειά αυτή, όπως η ιστοσελίδα μας.

Στοιχήματα σε τηλεοπτικά ματς
Σε πολλούς παίκτες του στοιχήματος αρέσει να ποντάρουν σε παιχνίδια που μεταδίδονται τηλεοπτικά και μάλιστα αρκετοί αισθάνονται ακόμα και υποχρεωμένοι να στοιχηματίσουν σε αυτά. Σήμερα μεταδίδονται τόσα πολλά παιχνίδια τηλεοπτικά από τα ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια που κάποιος μπορεί εύκολα να ποντάρει σε 5-6 παιχνίδια καθημερινά. Αναζητήστε ωστόσο στοιχήματα με αξία και όχι τηλεοπτικούς αγώνες που τελικά δεν σας προσφέρουν καλές προοπτικές νίκης. Δεν χρειάζεται να δείτε κατ’ ανάγκη τον αγώνα στην τηλεόραση, χρειάζεται απλά να κερδίσετε το στοίχημά σας.

 Γιατί οι παίχτες του στοιχήματος δεν έχουν μακροπρόθεσμα κέρδος;Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ