Κάνε την διαφορά με το Members Group στο KolpoBet.gr!

Το KolpoBet αλλάζει τα δεδομένα του στοιχήματος

*Κάνε εγγραφή τώρα στο Members Group [Κλίκ εδώ]

Τo KolpoBet.gr δημιούργησε μια συνδρομητική σελίδα που κάνει την διαφορά στο στοίχημα πάνω σε αθλητικά γεγονότα με πρωταρχικό στόχο την μακροπρόθεσμη αύξηση της κάβας του εκάστοτε παίκτη. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες που «υπόσχονται» γρήγορα κέρδη και εκθειάζουν τον υποψήφιο συνδρομητή με ασαφή υπονοούμενα περί «ύποπτων» αγώνων, σίγουρης επιτυχίας και ταχυδακτυλουργίες του τύπου «πάμε κάθε μέρα ταμείο», «ελάτε να σας κάνουμε πλούσιους» κ.λ.π, το KolpoBet με συνέπεια και σοβαρότητα θέτει ως στόχο καταρχάς να διασφαλίσει το σωστό παιχνίδι, να διδάξει παιδεία και όρους που θα μπουν στην ψυχοσύνθεση του παίκτη όπως, ψυχραιμία, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, αυτοκυριαρχία, υπομονή και να διώξει την απληστία, το τζόγο, το πάθος, τις καταστροφικές τάσεις, συστατικά που αποτελούν στην ουσία καταστροφικά αποτελέσματα.

Το KolpoBet.gr φημίζεται για την επιτυχία των επαληθεύσεων στα αμερικάνικα αθλήματα, στα γκολ και στις μπασκετικές προτάσεις. Επίσης στους ποδοσφαιρικους αγώνες με αποδόσεις από 1.70 και άνω. Το μέχρι στιγμής ιστορικό, που είναι διαθέσιμο, δείχνει σε ένα πολύ μεγάλο εύρος μια επιτυχία σχεδόν στο 60% και πάνω σε αποδόσεις με πολύ καλό μέσο όρο. Το νούμερο αυτό είναι εντυπωσιακό όμως, για να μπορέσει να αξιοποιηθεί σωστά πρέπει να γίνει και η ανάλογη διαχείριση. Οι επιλογές είναι πάντα μονές αποδεκτές και το ποντάρισμα είναι πάντα καθορισμένο εξ’αρχής ανάλογα με την κάβα του κάθε παίκτη. Να τονιστεί εδώ ότι υπάρχουν και διάφορα παρολί που βγάζουμε ξεχωριστά από την βασική πρόταση η οποία πάντα είναι μονή αποδεκτή.

Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό είναι η διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει αφού, το KolpoBet είναι μια εκ των ελαχίστων συνδρομητικών υπηρεσιών που δείχνει αποτελέσματα και κάβα ανοιχτά προς όλους, πράγμα που σημαίνει πως ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευχέρεια και την κρίση να αποφασίσει εκ των προτέρων αν θα ακολουθήσει ένα πλάνο συνδρομής ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα βγάλει. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και της αξιοπιστίας της, το KolpoBet παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες του και διαθέτει πέραν από σύστημα αποδείξεων πληρωμής προς τον συνδρομητή λογιστήριο, νομικό τμήμα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Εν ολίγοις το KolpoBet είναι ότι περιγράψαμε παραπάνω. Η λέξη επένδυση ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία μας και απορρίπτουμε οτιδήποτε είναι υποθετικό και αόριστο. Είμαστε συγκεκριμένοι και ακέραιοι. Διαφανείς και ρεαλιστές. Στο KolpoBet καταφέραμε μετά από πολλά εμπόδια, άπειρα ξενύχτια, περισυλλογή, και πολλή σκληρή δουλειά να μετατρέψουμε το στοίχημα σε επένδυση. Μόνο έτσι αλώστε ο σωστός ο παίκτης η ο επαγκελματίας μπορεί να το χαρακτηρίσει. Αυτό είναι το αυτονόητο. Ελπίζουμε στην δική σας ευχάριστη περιήγηση και στον μακροπρόθεσμο δρόμο των ταμείων.

Σε ρυθμούς NonStop Bet καθημερινά ο Aramis με την υποστήριξη του Kolpobet.gr, δίνει τις καλύτερες προτάσεις μαζί με Special Info και ειδικές στοιχηματικές πληροφορίες για τους αγώνες της ημέρας αλλά και από μελλοντικές αναμετρήσεις όταν πρέπει να κλειδώσουμε υψηλές αποδόσεις [Ποδόσφαιρο αλλά και και σε όποιο άλλο σπορ παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον].

Θα πρέπει φυσικά να υπολογίζετε και στο Live Betting που πολύ συχνά δίνονται δυνατά σημεία από αγώνες με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το πιο σημαντικό όμως είναι και ο συμβουλευτικός χαρακτήρας του Members Group,  αφού καθημερινά ο Aramis είναι στην διάθεση σας για στοιχηματικές συμβουλές για να σας λύνονται οι όποιες απορίες για το στοίχημα.

Όποιος θέλει να γίνει μέλος στο Γκρουπ θα πρέπει να κάνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας τα στοιχεία της καρτέλας και η πληρωμή γίνεται βάζοντας τον κωδικό της Moneysafe [Αγοράζετε moneysafe από οποιοδήποτε σημείο πώλησης διαθέτει τερματικό μηχάνημα (περίπτεραminimarket κλπ). Η κάρτα αυτή, είναι παρεμφερής με την paysafe card] . Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει περισσότερες από μια Moneysafe θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιλογή «εισάγετε πολλαπλές κάρτες». Αφού κάνετε την διαδικασία εγγραφής μέσα σε λίγη ώρα θα σας έρθει απαντητικό mail που θα σας γνωστοποιεί την εγγραφή σας στο Members Group. Η ίδια διαδικασία γίνεται και στην ανανέωση, μόνο που εκεί επιλέγετε το διάστημα συνδρομής και κάνετε την κατάθεση σας με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να στείλετε mail στο Members@kolpobet.gr η εναλλακτικά στο προσωπικό mail του Αramis που είναι το : avrasax1965@yahoo.com. Άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι με μήνυμα στην σελίδα του kolpobet.gr στο Facebook [Κλικ εδώ]

Για κανένα λόγο, μην πετάξετε το χαρτάκι με το voucher της Moneysafe, έως ότου η εγγραφήσας ολοκληρωθεί. Δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη αν προβείτε στην καταχώρηση λάθος κωδικού! Αν ο κωδικός δεν είναι σωστός, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Πρέπει λοιπόν να έχετε την απόδειξη της κάρτας που έχετε εκδώσει, έτσι ώστε να εντοπιστεί το τυχόν λάθος που μπορεί να έχει γίνει. Μην τον έχοντας όμως, αυτομάτως και τελεσίδικα δεν μπορεί να γίνει δεκτή καμία πληρωμή.

Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο και πληρέστερο στοιχηματικό Group που φτιάχτηκε ποτέ. Μία εγγραφή θα σας κάνει να καταλάβετε τους λόγους.Εδώ μιλάμε και αναφερόμαστε για στοίχημα με  την γλώσσα του στοιχήματος.

Κάνε εγγραφή τώρα στο Members Group [Κλίκ εδώ]

Κάνε την διαφορά με το Members Group στο KolpoBet.gr!Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ


Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 1 month, 1 week ago
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εδώ και μέρες είχαμε αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα για το διπλό του Λεβαδειακού
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πληρώσαμε καλά την προκριση ΠΑΟΚ στην παράταση
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανεβει προτάσεις στο LIVE
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια μπομπίτσα στην LEAGUE1
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Κας αουτ και καλοπληρωμενοι με την ισοπαλία στην Κύπρο
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : O Trelos παίζει μπάλα στο Τσάμπιονς λιγκ με δύο προτάσεις
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε καλά το βολικό χινάρι στα Χανιά.
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ψάχνουμε την μεγάλη μπόμπα στο ημίχρονο στο Αθηναϊκό ντέρμπι
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Akis86 : Καλησπερα, τι under με 147 απόδοση ειναι αυτό; Μήπως ειναι 1,47;
 • 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live
 • 4 μήνες πριν
  Aramis : LIVE BETTING νε Β΄Ολλανδίας
 • 4 μήνες πριν
  Aramis : Πέρασε η δυαδα με τις μικρές Ολλανδέζες
 • 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλο Σαββατοκύριακο σε ολους. Ξεκινήσαμε για σήμερα και όσο αντέξουμε....
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Καλή περίπτωση δείχνει το χάντικαπ του Πανιώνιου
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Πάμε στοίχημα στο live παρέα.
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!