Κοιτάζει την επόμενη μέρα και το βήμα παραπάνω ο Άρης

Κοιτάζει την επόμενη μέρα και το βήμα παραπάνω ο Άρης και ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ θα λύσει τις παλιές αμαρτίες, και να συνεχιστεί το πλάνο για τον μεγάλο ΑΡΗ

Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης και καθαρίζει την ιστορία με την ΦΙΦΑ

Πραγματοποιήθηκε ΑΜΚ ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στον Άρη και καλύφθηκαν αρκετές υποχρεώσεις

Στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης κατά 1.5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταλυτικής σημασία συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μίκαελ Ένινγκ.

Τις προηγούμενες ημέρες προκηρύχθηκε ΑΜΚ της ΠΑΕ κατά 2 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τη διαρροή των «κίτρινων», ήδη ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησε στην κάλυψη της αύξησης κατά 1,5 εκατομμύριο. Παράλληλα, έγιναν πληρωμές στους ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και στο Δημόσιο (Εφορία και ασφαλιστικούς φορείς) της τάξεως των 850.000 ευρώ .

Σε συνάντηση που διεξήχθη σήμερα και έδωσαν το παρών οι Άγγελος Χαριστέρας, Θόδωρος Καρυπίδης, Μίχαελ Ένινγκ και Απόστολος Τερζής, συζητήθηκε ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Το τεχνικό επιτελείο παρουσίασε στον Καρυπίδη τα δύο μεταγραφικά πλάνα για τη σεζόν 2020-21. Το ένα αφορά την περίπτωση που θα υπάρξει το ban για τις μεταγραφές από την FIFA, ενώ το άλλο θα είναι σε περίπτωση που η τιμωρία αρθεί.Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης θα καθορίσει το μπάτζετ της νέας σεζόν λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες το επόμενο διάστημα.

Επίσης, το αφεντικό του Άρη θα έχει σημαντικές επαφές οικονομικής φύσεως που θα καθορίσουν το μπάτζετ. Στη νέα συνάντηση, οι δύο πλευρές αναμένεται να προχωρήσουν σε ουσιαστικά και σημαντικά θέματα όπως αυτά των ανανεώσεων συμβολαίων που λήγουν. Το τεχνικό επιτελείο από την μεριά του έχει, επίσης, καταλήξει στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θέλει να συνεχίσει την συνεργασία τους και να τους ανανεώσει τα συμβόλαια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν και συνεχίζονται οι πληρωμές στους παίκτες. Σχεδόν όλοι έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους μέχρι 11/3, ενώ άπαντες θα έχουν τακτοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Είναι δεδομένο ότι θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών,  ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε πλαίσια ασφάλειας ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS και γενικώς της εξέλιξης της υπόθεσης απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης.

Κοιτάζει την επόμενη μέρα και το βήμα παραπάνω ο Άρης και ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ θα λύσει τις παλιές αμαρτίες

Σας είχαμε πει εδώ ότι ο Καρυπίδης θα πληρώσει και τις παλιές αμαρτίες και θα συνεχίσει το πλάνο για τον μεγάλο ΑΡΗ.

 

Το παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης και καθαρίζει την ιστορία με την ΦΙΦΑΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ