Καλωσήρθατε στο Members Group


Σύνδεση

Εγγραφή

Οδηγίες Εγγραφής Βήμα - Βήμα:

Τι προσφέρει το Members Group

Το πιο δυνατό Members Group του στοιχήματος είναι εδώ! Σε ρυθμούς NonStop Bet καθημερινά ο Aramis με την υποστήριξη του Kolpobet.gr, δίνει τις καλύτερες προτάσεις μαζί με Special Info και ειδικές στοιχηματικές πληροφορίες για τους αγώνες της ημέρας αλλά και από μελλοντικές αναμετρήσεις όταν πρέπει να κλειδώσουμε υψηλές αποδόσεις [Ποδόσφαιρο αλλά και και σε όποιο άλλο σπορ παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον].

Θα πρέπει φυσικά να υπολογίζετε και στο Live Betting που πολύ συχνά δίνονται δυνατά σημεία από αγώνες με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το πιο σημαντικό όμως είναι και ο συμβουλευτικός χαρακτήρας του Members Group, αφού καθημερινά ο Aramis είναι στην διάθεση σας για στοιχηματικές συμβουλές για να σας λύνονται οι όποιες απορίες για το στοίχημα.

Γιατί το Στοίχημα έχει τους δικούς του κανόνες! Οι προβλέψεις μας είναι πάντα διαθέσιμες, όταν έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ειδησεογραφικής και στατιστικής προσέγγισης. Η επιλογή των αγώνων γίνεται έξυπνα με βάση την εμπειρία μας και τις συνθήκες κάθε αγώνα. Κάθε προγνωστικό είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να βελτιστοποιήσει τα κέρδη σας. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι άψογη. Άμεση απάντηση στις ερωτήσεις & τα email σας!

Κόστος συνδρομής

Το κόστος αποφασίσαμε να είναι το μικρότερο της αγοράς με 20 ευρώ μηνιαίως [Moneysafe] για να μπορούν οι περισσότεροι να έχουν πρόσβαση και να εκμεταλλευτούν τα πολλά κέρδη που βγαίνουν καθημερινά. Αρκεί να δούμε ότι ένα στοίχημα των 20 - 50 ευρώ με απόδοση 2,00 έχει βγάλει την μηνιαία συνδρομή. Και αυτά είναι καθημερινό φαινόμενο στο NonStop Members Group. Για τα μέλη που θέλουν μεγαλύτερο διάστημα συνδρομής, υπάρχουν το τρίμηνο με κόστος 50 ευρώ, και επίσης το εξάμηνο με 90 ευρώ. [Υπάρχει σημαντική έκπτωση στο τρίμηνο και ακόμα μεγαλύτερη στο εξάμηνο]

Πως μπορώ να γίνω μέλος?

Όποιος θέλει να γίνει μέλος στο Γκρουπ θα πρέπει να κάνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας τα στοιχεία της καρτέλας και η πληρωμή γίνεται βάζοντας τον κωδικό της Moneysafe [Αγοράζετε moneysafe από οποιοδήποτε σημείο πώλησης διαθέτει τερματικό μηχάνημα (περίπτερα, mini market κλπ). Η κάρτα αυτή, είναι παρεμφερής με την paysafe card] . Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει περισσότερες από μια Moneysafe θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιλογή "εισάγετε πολλαπλές κάρτες". Αφού κάνετε την διαδικασία εγγραφής μέσα σε λίγη ώρα θα σας έρθει απαντητικό mail που θα σας γνωστοποιεί την εγγραφή σας στο Members Group. Η ίδια διαδικασία γίνεται και στην ανανέωση, μόνο που εκεί επιλέγετε το διάστημα συνδρομής και κάνετε την κατάθεση σας με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να στείλετε στο support@kolpobet.gr ή στο προσωπικό mail του Αramis που είναι το : avrasax1965@yahoo.com. Άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι με μήνυμα στην σελίδα του kolpobet.gr στο Facebook [Κλικ εδώ]

Για κανένα λόγο, μην πετάξετε το χαρτάκι με το voucher της Moneysafe, έως ότου η εγγραφή σας ολοκληρωθεί. Δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη αν προβείτε στην καταχώρηση λάθος κωδικού! Αν ο κωδικός δεν είναι σωστός, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Πρέπει λοιπόν να έχετε την απόδειξη της κάρτας που έχετε εκδώσει, έτσι ώστε να εντοπιστεί το τυχόν λάθος που μπορεί να έχει γίνει. Μην τον έχοντας όμως, αυτομάτως και τελεσίδικα δεν μπορεί να γίνει δεκτή καμία πληρωμή.