Μένουμε σπίτι με δωρεάν Football Manager 2020

Η Sports Interactive λόγω κορονοϊού -και καραντίνας- ξεκλειδώνει την πρόσβαση στο Football Manager 2020 και γνωστοποίησε ότι η δωρεάν παραχώρηση του, παρατάσσεται μέχρι την 1η Απριλίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Steam.

Μένουμε σπίτι με δωρεάν Football Manager 2020

Η Sports Interactive ανακοίνωσε πως λόγω κορονοϊού -και καραντίνας- ξεκλειδώνει την πρόσβαση στο Football Manager 2020 και θα το διαθέτει εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα!

Όχι απλά μένουμε σπίτι… Δεν το κουνάμε!

Η Sports Interactive ανακοίνωσε πως λόγω κορονοϊού -και καραντίνας- ξεκλειδώνει την πρόσβαση στο Football Manager 2020 και θα το διαθέτει εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα και  είχε ανακοινώσει την περασμένη Τετάρτη (18/03) ότι θα παρέχει το γνωστό video game χωρίς κόστος για μια εβδομάδα σε όσους έχουν και διαθέτουν PC ή Mac. Δηλαδή, μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Σήμερα, γνωστοποίησε ότι η δωρεάν παραχώρηση του Football Manager παρατάσσεται μέχρι την 1η Απριλίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Steam.

FREE PLAY EXTENSION 📝Football Manager 2020 remains completely free to play on Steam for one final week, sending you…

Gepostet von Football Manager am Dienstag, 24. März 2020

Επειδή φανταζόμαστε ότι σας ενδιαφέρει (λίγο), να σας δώσουμε και τις σχετικές οδηγίες.

Είναι πολύ απλό. Για να αποκτήσετε το παιχνίδι, μπαίνετε στη σελίδα του steam, το κατεβάζετε και κάνετε εγγραφή. 

Στη συνέχεια «τρέχετε» την εφαρμογή και βρίσκετε μέσα από αυτήν το FM. Θα δείτε το πλαίσιο «Παίξτε Football Manager 2020 – Παίξτε δωρεάν! Λήγει σε 6 ημέρες».

Πατήστε πάνω και… καλό κάψιμο!

Μένουμε σπίτι με δωρεάν Football Manager 2020Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ