Η Meridianbet αποχώρησε από την Ελληνική αγορά

Δείτε ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα....

Η Meridianbet αποχώρησε από την Ελληνική αγορά | Η Meridianbet  πάροχος διαδικτυακού στοιχήματος σταμάτησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ιστοσελίδα της εξακολουθεί να είναι ενεργή (άγνωστο για πόσο ακόμα), ωστόσο δεν υπάρχει η επιλογή «εγγραφή» νέου παίκτη, ενώ τα ήδη υπάρχοντα μέλη της θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail για να προβούν σε ανάληψη των υπολοίπων τους από τον παικτικό λογαριασμό τους. Σημειώνουμε πως η Meridianbet είναι αδειοδοτημένη από την MGA Μάλτας, γεγονός που εγγυάται τα χρήματα των παικτών.

Οι αιτίες της παύσης λειτουργίας

Οι λόγοι της αποχώρησης της Meridianbet δεν είναι σύνθετοι. Ομολογουμένως η σέρβικη στοιχηματική κινούνταν σχεδόν στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια, μη μπορώντας να πάρει κάποιο μερίδιο της αγοράς από το pool των παικτών. Σε αυτό δεν βοήθησε -παρά τις αντίθετες προβλέψεις των ανθρώπων της- το ολικό «makeover» της σελίδας της το 2017, καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον Έλληνα παίκτη. Παρά το γεγονός ότι η Meridianbet κατείχε μία από τις προσωρινές άδειες του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011, ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν ενεργή στην Ελλάδα, μη προχωρώντας σε κινήσεις προώθησης του προϊόντος της αλλά και του ίδιου του brand της γενικότερα. Αναμένουμε με περιέργεια τις εξελίξεις με την άδειά της: Meridian Gaming Limited και αν (ή και πότε) μέσω αυτής, εισέλθει καινούργια στοιχηματική στην Ελλάδα.

Οι νόμιμες αδειοδοτημένες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

Σημειώνεται πως η δραστηριότητα της Meridianbet στην Κύπρο είναι ανεξάρτητη με αυτήν στην Ελλάδα. Η ίδια κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στην Κύπρο και μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις παραδοσιακές πλέον στοιχηματικές της χώρας.

Η Meridianbet αποχώρησε από την Ελληνική αγοράΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ