Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού

Αν ισχύει, το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Sun ο Ρονάλντο δεν θα αποφύγει τη βαριά ποινή.

Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού | Η υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης του Κριστιάν Ρονάλντο στην Κατρίν Μαγιόρκα έχει μπει στο αρχείο μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά προέκυψαν νέα δεδομένα μετά την εξέταση DNA.

Πριν από μία δεκαετία, το 2009, ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ρονάλντο και το μοντέλο Κατρίν Μαγιόρκα, είχαν διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο του Λας Βέγκας και είχαν έρθει αρκετά κοντά ο ένας στον άλλον.

Η Κατρίν Μαγιόρκα κατηγόρησε στη συνέχεια τον Ρονάλντο πως την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και πως της επιτέθηκε σεξουαλικά. Πριν από μερικούς μήνες η αστυνομία του Λας Βέγκας αθώωσε τον Ρονάλντο, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν την απόπειρα βιασμού.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Sun έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού σύμφωνα με αυτό, το DNA που βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ταιριάζει απόλυτα με αυτό του σούπερ σταρ της Γιουβέντους. Αν ισχύει, ο Ρονάλντο δεν θα αποφύγει τη βαριά ποινή.

 Πηγή: News247

Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμούΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ