Ο 8χρονος που σάρωσε στο πόκερ!

Πρωταγωνιστής μας είναι ο – τότε- 8χρονος Αάσις Νάνακ!

Πόκερ | Πάμε να δούμε άλλη μία περίεργη ιστορία! Μεταφερόμαστε στο 2010, στην περιοχή Τσάντιγκρα της Ινδίας. Πρωταγωνιστής μας είναι ο – τότε- 8χρονος Αάσις Νάνακ!

Τι συνέβη, λοιπόν… Κάποια στιγμή, στα χέρια του μικρού έπεσε ένας υπολογιστής, ο οποίος ήταν ανοιχτός σε μια σελίδα Online poker. Ως ιδιοφυία στα κομπιούτερ (από 3 ετών ασχολούταν με τα Pc και έχτιζε δικές του ιστοσελίδες), ο Αάσις αποφάσισε να το… ψάξει περισσότερο. «Έκατσε» λοιπόν σε ένα τραπέζι και δοκίμασε την τύχη και τις  γνώσεις (; ) του στο πόκερ.

Οι πληροφορίες των Μέσων της χώρας αναφέρουν ότι ο πιτσιρικάς συμμετείχε σε τουρνουά, το οποίο στο τέλος του απέφερε κέρδη μισού εκατομμυρίου δολαρίων!

Κάπου εκεί όμως άρχισε το… μαρτύριο της οικογένειάς του. Ο λογαριασμός απ’ όπου έπαιξε ο Αάσις ανήκε σε έναν θείο του. «Πάτημα» πρώτο, λοιπόν, για την εταιρία να αρνηθεί να του πιστώσει τα κέρδη! Η οικογένειά του επιδόθηκε σε τεράστιο αγώνα για να αντιστρέψει την απόφαση, αλλά μάταια… Βλέπετε ακόμη ένα σημαντικό μείον στην προσπάθειά τους να καρπωθούν τα κέρδη ήταν η – απαγορευτικά- μικρή ηλικία του παιδιού!

Εν τέλει η εταιρία αποφάσισε να του μπλοκάρει το λογαριασμό και μέχρι σήμερα οι δύο πλευρές… συναντώνται στις δικαστικές αίθουσες του Νέου Δελχί! Οκτώ χρόνια μετά και η οικογένεια του μικρού δεν έχει δει ούτε… σεντ από το μισό εκατομμύριο!

Πόκερ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα