Όλες οι αποδόσεις και τα φαβορί για τις Δημοτικές εκλογές | Στοίχημα

Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, κάθε μέρα δημοσιοποιείται και από ένα γκάλοπ, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις. 

 Κάνε την εγγραφή σου στην Novibet  [Κλικ εδώΠαρά

Η Novibet  είναι μια από τις πιο αξιόλογες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, και αυτό αποδεικνύεται διαρκώς χάρη στις κινήσεις των υπευθύνων.

Όλες οι αποδόσεις και τα φαβορί για τις Δημοτικές εκλογές | Σημειώστε στο ημερολόγιο την 26η Μαΐου. Εκείνη τη μέρα θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων. Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, κάθε μέρα δημοσιοποιείται και από ένα γκάλοπ, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις. 

Οι στοιχηματικές άνοιξαν το ποντάρισμα για τις εκλογές του Μαΐου. Δείτε τα φαβορί και τις αποδόσεις 

Από τις αποδόσεις λοιπόν μπορούμε να μάθουμε ποια είναι τα φαβορί, πού μπορεί να «σκάσει» η έκπληξη, σε ποιους Δήμους οι διαφορές είναι μικρές και τα πάντα θα κριθούν από τις συμμαχίες που θα προκύψουν μετά τον δεύτερο γύρο.

Θα επιχειρήσουμε, να καταγράψουμε τα δεδομένα σε 27 μεγάλους Δήμους. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι αποδόσεις που τους… συνοδεύουν, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, ενάμιση σχεδόν μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών. Σημειώστε, βέβαια, ότι οι αποδόσεις αυξομειώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, λόγω κυρίως της δυναμικής που αναπτύσσουν οι υποψήφιοι σε τοπικό επίπεδο και μέχρι τη μέρα που θα πάμε στην κάλπη ενδέχεται να αλλάξουν κάποια φαβορί. Επίσης, οι αποδόσεις που θα διαβάσετε περιλαμβάνουν ΚΑΙ τον δεύτερο γύρο, άρα ουσιαστικά αναφερόμαστε στους επόμενους Δημάρχους, όχι δηλαδή σε αυτούς που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο.

Στοίχημα στις Δημοτικές Εκλογές

Δήμαρχος Αθηναίων

Από τις πρώτες δημοσκοπήσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης κρατά απόσταση ασφαλείας σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. Στην πρόθεση ψήφου, ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας λαμβάνει ποσοστό κοντά στο 35%, ενώ κάτω από 10% λαμβάνουν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Μόλις 1.08 πληρώνει ο Κώστας Μπακογιάννης για Επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, στο 8.00 βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο 15.00 ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, στο 20.00 ο Παύλος Γερουλάνος από το ΚΙΝΑΛ.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πιο αμφίρροπη, σε σχέση με την Αθήνα, αναμένεται η μάχη στη Θεσσαλονίκη. Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, προηγείται στα γκάλοπ, λαμβάνοντας ποσοστό άνω του 21%, αναμενόμενο λοιπόν να είναι το φαβορί και στις αποδόσεις, με 1.85. Αουτσάιντερ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός και η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε αποδόσεις 3.65 και 4.25 αντίστοιχα, ενώ πολύ πιο κάτω βρίσκουμε τον Σπύρο Βούγια (33.00) και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (40.00).

Δήμαρχος Πειραιά

Τρεις βασικοί υποψήφιοι Δήμαρχοι για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο νυν Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναεκλεγεί, καθώς σε όλα τα γκάλοπ προπορεύεται με ποσοστό άνω του 33%, ενώ η απόδοση να συνεχίσει στην ίδια καρέκλα ανέρχεται μόλις στο 1.15. Πίσω του, ο εκλεκτός της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, σε απόδοση 5.50 και ακόμα πιο πίσω ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, σε απόδοση 20.00.

Δήμαρχος Πατρέων

Βάσει αποδόσεων και δυναμικής των υποψηφίων, τα πάντα θα κριθούν τη δεύτερη Κυριακή, ωστόσο φαβορί παραμένει ο νυν Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Πελετίδης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, και το στοίχημα να εκλεγεί ξανά βρίσκεται στο 1.70. Στη συνέχεια όμως υπάρχει… διχογνωμία. Τα γκάλοπ φέρνουν 2ο τον Νίκο Νικολόπουλο, όμως η απόδοση να είναι αυτός ο επόμενος Δήμαρχος ανεβαίνει στο 5.00, σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος ναι μεν στις δημοσκοπήσεις έρχεται 3ος, ωστόσο η απόδοση που τον συνοδεύει πέφτει στο 3.45. Προφανώς, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις συμμαχίες που θα προκύψουν…

Δήμαρχος Λάρισας

Σκληρή μάχη για την πρωτιά θα δοθεί στη θεσσαλική πόλη ανάμεσα στον Απόστολο Καλογιάννη (1.85) και τη Ρένα Καραλαριώτου (2.10). Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στις εκλογές του 2014, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται Δήμαρχος παίρνοντας ποσοστό 54,47% στον δεύτερο γύρο. Πολύ μακριά ακολουθούν ο Πέτρος Κρίκης (12.00) και ο Ντίνος Διαμάντος (35.00).

Δήμαρχος Βόλου

Σε περίπατο αναμένεται να εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας. Με απόδοση 1.08 καταλαβαίνουμε γιατί ο Αχιλλέας Μπέος είναι το ακλόνητο φαβορί για να επανεκλεγεί, ενώ όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι πληρώνουν σε διψήφια τιμή: Νάνσυ Καπούλα (10.00), Ιάσονας Αποστολάκης (12.00), Απόστολος Παπαδούλης(35.00), Απόστολος Ριζόπουλος (50.00).

Δήμαρχος Ιωαννίνων

Από τους πιο ενδιαφέροντες Δήμους όσον αφορά την τελική επικράτηση. Δύο οι βασικοί υποψήφιοι να αναλάβουν την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής, ο Θωμάς Μπέγκας από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και η Τατιάνα Καλογιάννη που έχει τη στήριξη της ΝΔ. Τόσο στα γκάλοπ όσο και στις αποδόσεις οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά και τα πάντα θα κριθούν στο νήμα. Την απόδοση να επανεκλεγεί ο κ. Μπέγκας τη βρίσκουμε στο 2.25, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την κ. Καλογιάννη αγγίζει το 2.45.

Δήμαρχος Καβάλας

Ξεκάθαρο προβάδισμα να διατηρήσει τα κεκτημένα έχει η Δήμητρα Τσανάκα, που έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις και η απόδοση να επανεκλεγεί Δήμαρχος δεν ξεπερνά το 1.85. Δεύτερο φαβορί ο Θόδωρος Μουριάδης (4.00), ωστόσο η έκπληξη μπορεί να γίνει από τον Βαγγέλη Παππά (8.00), που αυξάνει τη δυναμική του και αρκετά γκάλοπ τις τελευταίες ημέρες τον δείχνουν ενισχυμένο…

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ο νυν Δήμαρχος, Βαγγέλης Λαμπάκης, είναι το πρώτο φαβορί για να συνεχίσει τον θώκο του Δήμου, σε απόδοση 1.50. Ακολουθούν ο Παύλος Μιχαηλίδης (3.50) και ο Γιάννης Ζαμπούκης (8.50). Πάντως, να τονίσουμε ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ. Μιχαηλίδης αναπτύσσει μεγάλη δυναμική και οι συσχετισμοί που θα δημιουργηθούν στον β’ γύρο αναμένεται να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Δήμαρχος Καλαμάτας

Σχετικά θολό το τοπίο όσον αφορά τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης. Πρώτο φαβορί πάντως παραμένει ο Θανάσης Βασιλόπουλος (σε απόδοση 1.80), ωστόσο τόσο ο Βασίλης Κοσμόπουλος (2.85) που έχει διεκδικήσει και στο παρελθόν (2002, 2006) τη Δημαρχία όσο και ο Μανώλης Μάκαρης (7.00) που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξουν όλα τους τα όπλα στην τελική ευθεία και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

Δήμαρχος Καστοριάς

Ουσιαστικά, δύο τα φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο, σύμφωνα με τις αποδόσεις. Ο Γιάννης Κορεντσίδης (απόδοση 1.75), ο οποίος σε πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση παίρνει το 23% των ψήφων και ο Γιώργος Πετκανάς (απόδοση 2.80), ωστόσο ο δεύτερος είναι πολύ μακριά στην πρόθεση ψήφου (κάτω από 7%). Κατερίνα Σπύρου (8.50) κλαι Σωκράτης Λιανός (10.00) θεωρούνται μεγάλα αουτσάιντερ.

Δήμαρχος Κιλκίς

Κούρσα για δύο στη μακεδονική πόλη, καθώς ο Δημήτρης Κυριακίδης (2.50) και ο Παύλος Τονικίδης (2.60) θα μονομαχήσουν σώμα με σώμα για τη Δημαρχία. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Δημήτρης Τσαντάκης (3.00), ενώ πιο… μακριά βρίσκουμε τον Δημήτρη Αγαθόπουλο (20.00) και τον Γιάννη Φαχουρίδη (80.00).

Δήμαρχος Ζακύνθου

Ο Διονύσης Γάσπαρος που προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα και από τις αποδόσεις διαπιστώνουμε πόσο οριακή θα είναι η μάχη για τον Δήμο στο νησί του Ιονίου. Ο κ. Γάσπαρος δίνεται σε απόδοση 2.15, ενώ πολύ κοντά του βρίσκονται ο Γιάννης Αγαλιανός (πρώην Δήμαρχος) με 2.80 και ο Γιώργος Αρμένης (3.80).

Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

Δύο πολύ δυνατά χαρτιά διεκδικούν τον συγκεκριμένο Δήμο. Ο πρώην Νομάρχης Εύβοιας και νυν Δήμαρχος, Θανάσης Μπουραντάς (1.75), και ο Δημήτρης Θωμάς που έχει θητεύσει παλαιότερα σε αυτή τη θέση (2.05) εμφανίζονται φαβορί στις αποδόσεις, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσουν οι Γιώργος Θεοδώρου (15.00), Κώστας Κέκης (50.00) και Βασιλική Παππά (100.00), οι οποίοι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές αναμένεται να ανεβάσουν τους τόνους.

Δήμαρχος Βέροιας

Ο πολιτικός μηχανικός και νυν Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, προηγείται στις αποδόσεις (1.95), όμως ουδείς μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη, είτε από Παύλο Παυλίδη (4.00) είτε από τον Αντώνη Μαρκούλη (5.50), οι οποίοι στα γκάλοπ εμφανίζονται ενισχυμένοι και όσο προχωράμε προς τις εκλογές τα πράγματα θα γίνουν πιο… ρευστά.

Δήμαρχος Πέλλας

Ο Γρηγόρης Στάμκος κουβαλά την εμπειρία από τη θητεία του στο ανώτερο Δημαρχιακό αξίωμα και οι αποδόσεις που τον συνοδεύουν (1.70) δείχνουν νέα επικράτηση. Πάντως, ουδείς μπορεί να αφήσει εκτός συναγωνισμού τον Θοδωρή Θεοδωρίδη (3.00) και τον Στάθη Καστερίδη (5.00), ενώ Ηλίας Θεοδωρίδης (25.00) και Ολυμπία Παπαδοπούλουλογίζονται ως μεγάλα αουτσάιντερ.

Δήμαρχος Λαμιέων

Οι πρώτες εκτιμήσεις φέρνουν φαβορί τον δικηγόρο Ευθύμιο Καραΐσκο, σε απόδοση 1.65 για να αναλάβει τον Δήμο. Ακολουθούν ο νυν Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης(2.40), ο Βασίλης Κυριακάκης (13.00), ο Θωμάς Στάικος (25.00) και ο Παναγιώτης Στασινός (30.00).

Δήμαρχος Ναυπλίου

Ο Δημήτρης Κωστούρος φιλοδοξεί να παραμείνει Δήμαρχος και οι πιθανότητες είναι υπέρ του, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις (2.00). Ωστόσο, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς(2.25) δείχνει σοβαρός αντίπαλος, ενώ η… συμπεριφορά των Τάσου Σαλεσιώτη (8.00), Κώστα Γκόνη (11.00) θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δήμαρχος Ρόδου

Στο νησί των Ιπποτών υπάρχουν δύο… τάσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει τα δύο φαβορί, τον Αντώνη Καμπουράκη (1.80) και τον Φώτη Χατζηδιάκο (2.10), ενώ η δεύτερη τους ρυθμιστές του τελικού αποτελέσματος, Στράτο Καρίκη (15.00), Δημήτρη Κρητικό (30.00) και Καλέτο Πότσο (50.00).

Δήμαρχος Χαλκίδας

Σημαντικές αυξομειώσεις τις τελευταίες μέρες στις αποδόσεις των υποψηφίων. Για παράδειγμα, μέχρι προχτές η απόδοση στο να είναι επόμενος Δήμαρχος ο Βασίλης Καθαροσπόρης έφτανε στο 8.50, όμως από σήμερα τη βρίσκουμε στο 3.90. Αντίστοιχα, ανέβηκε αρκετά ο Χρήστος Παγώνης (από 1.85 πήγε στο 2.25) και έπεσε η απόδοση στην Ελενα Βάκα (από 2.50 πήγε στο 2.10). Πιστεύεται, δε, ότι πλησιάζοντας προς τη μέρα των εκλογών, θα υπάρξουν κι άλλες ανακατατάξεις. Τάσος Καλαθέρης (25.00) και Ελένη Μιτζιφίρη (50.00) έχουν μεν λιγότερες πιθανότητες βάσει αποδόσεων, όμως ο ρόλος τους θα είναι καταλυτικός για τις εξελίξεις.

Δήμαρχος Αχαρνών

Από τις πρώτες δημοσκοπήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο, το προβάδισμα του Χάρη Δαμάσκου ήταν ξεκάθαρο. Το βλέπουμε και στις αποδόσεις (2.30), ωστόσο πολύ κοντά του βρίσκεται ο Σπύρος Βρεττός (2.80). Σε μεγάλη απόσταση ο Γιάννης Κασαβός (8.50) και ο Βασίλης Τοπαλιανίδης (10.00), οι οποίοι πιθανότατα θα έχουν ρυθμιστικό ρόλο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Δήμαρχος Βύρωνα

Ο νυν Δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης, προηγείται τόσο στα γκάλοπ όσο και στις αποδόσεις (1.85), ήταν αυτός άλλωστε που έσπασε 12ετή… κυριαρχία της Κεντροδεξιάς στον συγκεκριμένο Δήμο. Δυνατά παίζει και το όνομα του νευροχειρούργου, Χρήστου Γώγου (3.50), ενώ πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει ως τώρα η Βασιλική Σάρολα (9.00), που μαζί με τον Μίλτο Μπαντή (8.00) και τον Αλέξη Σωτηρόπουλο (9.00) θα ορίσουν τις εξελίξεις στον β’ γύρο.

Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Η κυριαρχία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, νυν Δημάρχου της περιοχής, δεν αμφισβητείται, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις (μόλις 1.01). Με πολύ μικρότερες πιθανότητες οι Δημήτρης Δαβάκης (8.00), Θάνος Ματόπουλος (25.00) και Κώστας Πασακυριάκος (50.00).

Δήμαρχος Γλυφάδας

Οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ηγεσία του Δήμου ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ιδιαίτερα αυξημένες και αποτυπώνονται στην απόδοση που προσφέρεται για επόμενος Δήμαρχος (1.005). Λογικό λοιπόν οι συνυποψήφιοι Μάκης Φιλόπουλος (15.00), Τάσος Ταστάνης (30.00), Αλέξης Στεφανίδης (50.00), Ειρήνη Βαγγελάτου (50.00) και Τάσος Γκουριώτης (60.00) να θεωρούνται πολύ μεγάλα αουτσάιντερ στην κούρσα.

 

Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ζητεί ξανά την ψήφο των συμπολιτών του και, βάσει αποδόσεων (1.75), είναι το φαβορί να τα καταφέρει. Ωστόσο, τόσο ο κ. Αραμπατζής(3.80) όσο και ο κ. Χατζηδάκης (5.50) θα παλέψουν για τη Δημαρχία και οι συμμαχίες που τυχόν δημιουργηθούν, πιθανότατα θα επιφέρουν αλλαγές στον εκλογικό χάρτη. Πιο μακριά στις αποδόσεις οι Χρήστος Κοκοτίνης (20.00), Αποστόλης Στασινόπουλος(25.00), Τάσος Ευσταθίου (30.00) και Αναστασία Τατσούλης (50.00).

Δήμαρχος Καλλιθέας

Σαφές το προβάδισμα του νυν Δημάρχου, Δημήτρη Κάρναβου, που αποτυπώνεται τόσο στα γκάλοπ (37%) όσο και στις αποδόσεις (1.65). Ισχυρός αντίπαλός του ο Κώστας Ασκούνης, με 22% και 3.00 αντίστοιχα. Από εκεί και κάτω, ο Θόδωρος Ψαλιδόπουλος (10.00), η Βάσω Μαργαρίτη (15.00), ο Γιάννης Βακαλόπουλος (35.00) και ο Τρύφωνας Μπουγάς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, έχοντας πάντως περιορισμένες πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη.

Δήμαρχος Περιστερίου

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της επανεκλογής του Ανδρέα Παχατουρίδη θα προκαλέσει… πάταγο. Φαίνεται άλλωστε από την απόδοση: 1.005. Δύσκολο λοιπόν το έργο των συνυποψήφιών του Θανάση Καποτά (15.00) και Γιώργου Σιδέρη (50.00).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις και τα φαβορί για τις Δημοτικές εκλογέςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ