Παίζοντας στοίχημα με πολύ μικρό κεφάλαιο

Ακόμη και με μικρά ποσά μπορεί κανείς να έχει αξιόλογα κέρδη, τίποτα δεν είναι απαγορευτικό.

Παίζοντας στοίχημα με πολύ μικρό κεφάλαιο

Πολύ συχνά υπάρχει κόσμος που δεν διαθέτει πολλά χρήματα ή που δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει πολλά, αλλά θέλει να ασχοληθεί με το στοίχημα. Αυτό είναι εφικτό αν το επιθυμεί κανείς, εφόσον βέβαια όταν μιλά για μικρό κεφάλαιο να μην εννοεί 10 ευρώ, αλλά ας πούμε 50-100 ευρώ. Ακόμη και με τόσο μικρά ποσά μπορεί κανείς να έχει αξιόλογα κέρδη, τίποτα δεν είναι απαγορευτικό. Το μικρό και το μεγάλο είναι πάντα σχετικό και υποκειμενικό και έχει να κάνει πάντα με την οικονομική κατάσταση καθενός και πόσο θα του λείψουν τελικά τα χρήματα του κεφαλαίου όταν το χάσει.

Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς αρχικά είναι να δημιουργήσει ένα στοιχηματικό μοντέλο το οποίο θα ακολουθήσει. Αυτό είναι μάλλον πιο σημαντικό από το χαμηλό κεφάλαιο. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο και μελέτη προκειμένου να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε αρκετό καιρό και για πολλά στοιχήματα το σύστημα που επιθυμείτε. Δεν στοιχηματίζουμε ποτέ με τυχαίο τρόπο, χωρίς σύστημα γιατί έτσι είναι ουσιαστικά σαν να πετάμε τα λεφτά μας.

Το σημαντικό από εδώ και στο εξής είναι να εφαρμόσουμε το σύστημά μας διαχειριζόμενοι σωστά το κεφάλαιό μας. Ποτέ δεν ποντάρουμε ολόκληρο το κεφάλαιο σε ένα στοίχημα, πρόκειται για τεράστιο λάθος. Πρέπει να «σπάσουμε» το κεφάλαιό μας σε πολλά μικρότερα κομμάτια ώστε να μπορούμε να «επιβιώσουμε» στην περίπτωση κάποιου κακού σερί αποτελεσμάτων και να μην χάσουμε όλο μας το κεφάλαιο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το κεφάλαιό μας να μην είναι εξαιρετικά μικρό, γιατί πχ. δεν είναι πρακτικό να σπάσουμε τα 10 ευρώ σε πολλά κομμάτια. Αν το σπάσουμε σε 50 κομμάτια τότε μιλάμε για 0,20 ευρώ ανά στοίχημα. Σας ικανοποιεί αυτό το ποσό; Αν ναι τότε ωραία προχωράμε, αλλιώς αυξήστε κάπως το κεφάλαιό σας.

Ο στόχος είναι να ρισκάρουμε κάθε φορά περίπου το 2% του κεφαλαίου μας. Με τον τρόπο αυτόν θα έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε εάν το στοιχηματικό μοντέλο που έχουμε επιλέξει είναι τελικά κερδοφόρο ή όχι. Μην ποντάρετε μεγαλύτερο ποσοστό από το κεφάλαιό σας ανά στοίχημα. Εάν σας φαίνονται λίγα τα χρήματα των πονταρισμάτων αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αυξήσετε το κεφάλαιό σας και όχι το ποσοστό των πονταρισμάτων. Αν δεν διαθέτετε χρήματα, αναβάλετε τη διαδικασία, φροντίστε να αποταμιεύσετε κάποια επιπλέον χρήματα και καθώς το κάνετε αυτό αφιερώστε τον χρόνο σας στη βελτίωση του στοιχηματικού σας μοντέλου και παράλληλα δοκιμάστε το χωρίς πραγματικά χρηματικά πονταρίσματα.

Εάν σε αυτό το χρονικό διάστημα διαπιστώσετε ότι το σύστημά σας έχει κέρδος τότε ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε και στην πράξη όταν συγκεντρώσετε το κεφάλαιό σας. Στην περίπτωση που δεν έχετε κέρδος αλλά ούτε και χασούρα, θα πρέπει να κοιτάξετε πως να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο το σύστημά σας. Δείτε σε ποιες περιπτώσεις χάνετε τα περισσότερα χρήματα και δουλέψτε πάνω σε αυτές. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το σύστημά σας χάνει, τότε και πάλι είστε καλά γιατί δεν έχετε χάσει ακόμη πραγματικά χρήματα. Να ξέρετε ότι πάτε κόντρα στα δεδομένα, καθώς το 90% των παικτών του στοιχήματος βγαίνει χαμένο. Το να αρχίσετε να κερδίζετε από την πρώτη σας κιόλας προσπάθεια είναι δύσκολο.

Χρησιμοποιώντας και εξελίσσοντας το στοιχηματικό σας σύστημα θα καταφέρετε να μάθετε πολλά για το στοίχημα και παράλληλα θα καταφέρετε να αποκτήσετε πειθαρχία. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τις αδυναμίες και τα δυνατά σας σημεία ως παίκτες του στοιχήματος και θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.

Με την εξάσκηση αυτή με το μικρό σας κεφάλαιο θα βελτιωθείτε σίγουρα πάρα πολύ ως παίκτες και όταν στη συνέχεια αποφασίσετε και έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε μεγαλύτερο κεφάλαιο, τότε θα είστε σε θέση να το αξιοποιήσετε πολύ καλύτερα.

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι στο στοίχημα, τα επίπεδα των κερδών εξαρτώνται άμεσα από το επίπεδο του κεφαλαίου και των πονταρισμάτων σας. Αν θέλετε με πολύ λίγα χρήματα να κερδίσετε μεγάλα ποσά ασχοληθείτε καλύτερα με το τζόκερ ή κάποιο άλλο παιχνίδι. Στο στοίχημα η επιτυχία έχει άμεση σχέση με τη σωστή αξιοποίηση του κεφαλαίου που θα σας δώσει τελικά σταθερά κέρδη ανάλογα της επένδυσής σας.

Για αρχή πάντως ακόμη και ένα κεφάλαιο των 10 ευρώ είναι ικανό να σας κάνει να ξεκινήσετε να παίζετε στοίχημα και μπορεί να σας κάνει καλύτερους παίκτες. Σίγουρα δεν θα σας προσφέρει κάποιο καλό και σταθερό εισόδημα, ούτε θα σας κάνει πλούσιους γιατί είναι αδύνατο να το πολλαπλασιάσετε τόσες φορές ώστε να έχει ουσιαστικό νόημα.

 Παίζοντας στοίχημα με πολύ μικρό κεφάλαιο Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ