Συστήματα ΟΠΑΠ

Πάμε στοίχημα το με κουπόνι και αποδόσεις ΟΠΑΠ στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις

Στοίχημα | Κουπόνι ΟΠΑΠ | Ποδόσφαιρο | Προτάσεις ποδοσφαίρουΠάμε Στοίχημα

Συστήματα ΟΠΑΠ | Οι εποχές όπου οι παίκτες του στοιχήματος που επέλεγαν το πρακτορείο του ΟΠΑΠ προσπαθούσαν να τινάξουν το ταμείο στον αέρα «κατεβάζοντας» οκτάδες και δεκάδες με στάνταρ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Από την αρχή της παρουσίας του «Πάμε Στοίχημα» στο ελληνικό κοινό ο ΟΠΑΠ «έσπρωξε» τους παίκτες προς την αναζήτηση μεγαλύτερου κέρδους μέσω των παρολί, τα πρώτα χρόνια μάλιστα τα παιχνίδια που μπορούσαν να πονταριστούν ως μονά αποδεκτά ήταν ελάχιστα στο ελληνικό κουπόνι και αφορούσαν μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις.

Έτσι, λοιπόν, τα συστήματα, αυτός ο μεσοβέζικος τρόπος που προσπαθεί να εξασφαλίσει κέρδος ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές του παίκτη, μπήκαν στην καθημερινότητά του. Η κατανόησή τους και η χρησιμοποίησή τους έγινε αναγκαίο όπλο, τόσο για την εξοικονόμηση χρόνου στην αποτύπωση των επιλογών, όσο και για την καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι.

Σ’ αυτό το άρθρο θα επιχειρήσουμε την αναλυτική παρουσίαση των συστημάτων του ΟΠΑΠ, του υπολογισμού του κόστους τους, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που «ταιριάζει» στο καθένα απ’ αυτά.

Πως υπολογίζεται το κόστος στα συστήματα ΟΠΑΠ

Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποιος όταν ασχολείται με τα συστήματα είναι η ελάχιστη τιμή της στήλης. Το μικρότερο κόστος στήλης του ΟΠΑΠ είναι €0,25 (το αρχικό κόστος ήταν €0,30, η τιμολογιακή πολιτική άλλαξε το 2015). Είναι μια αλλαγή που σε πολλούς φαίνεται ανεπαίσθητη, ωστόσο σε κάποιους που έπαιζαν αρκετές στήλες και με πολλαπλασιαστές σημαίνει αρκετή εξοικονόμηση χρημάτων, ώστε να αναπτύξουν τα συστήματά τους.

Το ελάχιστο κόστος στήλης δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι και το μοναδικό. Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τους λεγόμενους «πολλαπλασιαστές» για να αυξήσει το κόστος ανά στήλη. Έτσι, λοιπόν, αν στο κουπόνι επιλεγεί πολλαπλασιαστής «2», τότε αυτόματα διπλασιάζεται το κόστος και η κάθε στήλη κοστίζει €0,50. Αν ο πολλαπλασιαστής είναι «4», τότε η στήλη κοστίζει €1.

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση του κόστους των συστημάτων, οφείλουμε να επισημάνουμε κι αυτό: Σιγουρευτείτε πριν επιλέξετε κάποιο παιχνίδι ότι είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό μέσα στο πλαίσιο συστήματος που επιθυμείτε. Αν π.χ. έχετε επιλέξει σύστημα 1-2-3-4 και έστω ένα από τα τέσσερα ματς που έχετε επιλέξει δεν προσφέρεται σαν μονό αποδεκτό, τότε το σύστημα δεν θα γίνει δεκτό.

Τα πιο γνωστά συστήματα

2-3: Ένα από τα πιο απλά, αλλά και δημοφιλή συστήματα. Τρεις αγώνες, συνολικά 4 στήλες σε ανάπτυξη (3 δυάδες, 1 τριάδα). Το επιλέγουν συνήθως αυτοί που ψάχνουν αποδόσεις περίπου σε διπλασιασμό, ως κάλυψη ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους αν επιβεβαιωθούν τα δύο από τα τρία παιχνίδια.

2-3-4: Μια παραλλαγή του προηγούμενου, φυσικά με περισσότερες στήλες. Συνολικά 11 (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Εδώ με τη δυάδα συνήθως επιστρέφεται κάποιο μέρος του πονταρίσματος (σε αποδόσεις περίπου 2,00 σχεδόν το μισό), με την επιβεβαίωση τριών παιχνιδιών «γράφει» σημαντικό κέρδος.

1-2-3-4: Άλλη μια παραλλαγή, που απευθύνεται κυρίως σε παίκτες, οι οποίοι κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις (ίσως και ισοπαλίες) και θα ήθελαν να δουν κάποιο κέρδος ακόμα και με μία επιβεβαίωση. Φυσικά στην επαλήθευση έστω και δύο αγώνων σ’ αυτή την περίπτωση το κέρδος είναι σημαντικό. Στήλες 15 (4 μονά, 6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα).

3-4-5: Ενδεχομένως το πιο δημοφιλές σύστημα, επίσης με 16 στήλες (10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Ο αριθμός των αγώνων είναι τέτοιος που μπορεί να «εξυπηρετήσει» και «συμβατικές» αποδόσεις (από 1,70 ως 2,00), αλλά και υψηλότερες. Παλαιότερα τον χρησιμοποιούσαν αυτοί που «έψαχναν» ισοπαλίες, τελευταία επιλέγουν το προηγούμενο σύστημα 1-2-3-4. Η επιβεβαίωση μιας τριάδας σχεδόν επιστρέφει το ποντάρισμα (ή το μεγαλύτερο μέρος του), με τέσσερα νικηφόρα ματς υπάρχει κέρδος.

3-4: Πιο μικρό από το προηγούμενο, αλλά περίπου με την ίδια λογική με το 2-3. Στήλες 5 (4 τριάδες, 1 τετράδα), όμως η διαφορά τους είναι ότι στην επιβεβαίωση της τριάδας υπάρχει κέρδος (ανάλογα με τις αποδόσεις που έχουν επιλεγεί, μπορεί να είναι και 100% της αξίας του δελτίου ή και περισσότερο)

4-5-6: Αντίστοιχο του 3-4-5, αλλά με ένα παιχνίδι παραπάνω, όμως με 22 στήλες (15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Επιλέγεται εναλλακτικά από τους λάτρεις του «3-4-5» όταν από τη μελέτη έχει προκύψει μεγαλύτερος αριθμός αγώνων απ’ ότι συνήθως και δεν υπάρχει η διάθεση να «κοπεί» ένα απ’ αυτά.

1-2-3: Κλασικό σύστημα για τους λάτρεις των μεγάλων αποδόσεων (μπορεί να είναι και ακριβή σκορ, ημίχρονα-τελικά, ανατροπές). Στήλες 7 (3 μονά, 3 δυάδες, 1 τριάδα). Με μία επιβεβαίωση συνήθως προκύπτει σημαντικό κέρδος, από δύο και πάνω μετράει πολύ περισσότερο.

8-9-10: Παλαιότερα ήταν πολύ πιο δημοφιλές, όμως η παρουσία πολλών αγώνων προφανώς έχει τη γοητεία της για τους παίκτες που «απλώνουν» τη μελέτη τους σε πολλά πρωταθλήματα και δεν επιθυμούν να «χωρίσουν» τους αγώνες τους σε δύο ή περισσότερα παρολί. Συνολικές στήλες 56 (45 οκτάδες, 10 εννιάδες, 1 δεκάδα).

Πως διαβάζουμε τον πίνακα συστημάτων του ΟΠΑΠ

Προηγουμένως παρουσιάσαμε τα πιο δημοφιλή συστήματα του ΟΠΑΠ, όμως οι παραλλαγές που μπορεί να «δημιουργήσει» κάποιος είναι πάρα πολλές. Για την ακρίβεια, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να φτιάξει το σύστημα που θέλει, αποτελούμενο από όποιες παραλλαγές θέλει. Ο μόνος περιορισμός που τίθεται είναι το ανώτατο όριο αγώνων, το οποίο είναι 15.

Πώς, όμως, μπορεί να υπολογιστεί εύκολα και γρήγορα το κόστος του συστήματος; Σ’ αυτό βοηθάει ο «πίνακας συστημάτων» του ΟΠΑΠ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από κάθε κουπόνι, και δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να υπολογίσει με ακρίβεια πόσα ακριβώς στοιχίζει το σύστημα που επέλεξε.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πίνακας έχει δύο βασικές στήλες, τη στήλη «επιλεγμένα γεγονότα» και τη στήλη «ζητούμενα γεγονότα». Στη στήλη «επιλεγμένα γεγονότα» αθροίζεται ο συνολικός αριθμός των αγώνων που έχετε επιλέξει να συμπεριληφθούν στο σύστημά σας και στη στήλη «ζητούμενα γεγονότα» ο αριθμός των αγώνων που επιθυμείτε να επιβεβαιωθούν, προκειμένου να υπολογιστεί το κέρδος.

Παράδειγμα Πρώτο

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να υπολογίσει το κόστος του στοιχήματος 3-4-5. Ξεκινάει από την κάθετη στήλη «επιλεγμένα γεγονότα» και φτάνει στον αριθμό «5». Στη συνέχεια… μετακινείται προς τα δεξιά και προσθέτει τους αριθμούς που βρίσκονται στα τετραγωνίδια «3», «4» και «5» τη οριζόντιας στήλης «ζητούμενα γεγονότα».

Έτσι προκύπτει ότι οι συνολικές στήλες είναι 16 (10+5+1), άρα το μικρότερο κόστος είναι €4 (16Χ €0,25).

Παράδειγμα Δεύτερο

Επιθυμείτε να ποντάρετε σε επτά αγώνες σε σύστημα 3-5-7. Αντίστοιχα από την κάθετη στήλη «σταματάτε» στον αριθμό «7» και προσθέτετε ΜΟΝΟ τους αριθμούς στα τετραγωνίδια που αντιστοιχούν στο σύστημα (35 για το «3», 21 για τα «5» και 1 για το «7»). Προκύπτουν, δηλαδή, 57 στήλες με μικρότερο κόστος €14,25.

Ο πίνακας ανάπτυξης συστημάτων του Πάμε Στοίχημα

Συστήματα με στάνταρ

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παικτών στην προσπάθειά του να μειώσει τον αριθμό των στηλών (και φυσικά το συνολικό κόστος του στοιχήματος) καταφεύγει στη λύση των στάνταρ παιχνιδιών. Στην ουσία πρόκειται για μία παραλλαγή, με δύο είδη επιλογών: Αυτές που «συμμετέχουν» στα ζητούμενα κι αυτές που πρέπει οπωσδήποτε να επιβεβαιωθούν, ώστε να θεωρηθεί το δελτίο κερδισμένο (στάνταρ).

Η επιλογή αυτή, φυσικά, περιέχει αρκετό ρίσκο. Όποιοι ποντάρουν μ’ αυτό το σύστημα έχουν να διηγηθούν ιστορίες με δελτία, στα οποία «πέρασαν» όλα τα ζητούμενα αλλά «έσπασε» ένα στάνταρ, κάτι που ακύρωσε όλο το δελτίο.

Έτσι, λοιπόν, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή του παιχνιδιού ή των παιχνιδιών που θα επιλεγούν σαν στάνταρ. Συνήθως οι παίκτες επιλέγουν αυτά με τη μικρότερη απόδοση, προφανώς αυτά που θεωρούνται σαν πιο «σίγουρα», αν και αυτή η λέξη έχει μικρή σχέση με το στοίχημα.

Στην ανάπτυξη συστημάτων με «στάνταρ» δεν ισχύουν άλλοι περιορισμοί, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει όσα «στάνταρ» θέλει και όσα ζητούμενα θέλει, αρκεί ο συνολικός αριθμός αγώνων να μην ξεπερνά τους 15. Φυσικά οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν ένα ή δύο «στάνταρ» αγώνες σε δελτίο που περιέχει πέντε, έξι ή και λίγο περισσότερα ματς.

Ποια είναι η διαφορά του κόστους και πώς υπολογίζεται;

Η διαδικασία είναι εύκολη.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε επιλέξει επτά αγώνες και επιθυμείτε να πληρωθείτε το λιγότερο με τετράδα. Αν επιλέγατε ένα σύστημα 4-5-6-7, θα αναπτύσσατε συνολικά 63 στήλες (35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες και την επτάδα), με ελάχιστο συνολικό κόστος €15,75.

Αν επιλέγατε, όμως, έναν από τους αγώνες αυτούς ως «στάνταρ», στην ουσία θα αναπτύσσατε τις στήλες που αντιστοιχούν στο σύστημα 4-5-6 (συνολικά 22) άρα το μικρότερο δυνατό κόστος σας θα ήταν μόλις €5,5. Αν, μάλιστα, επιλέγατε δύο αγώνες ως «στάνταρ», τότε θα ήταν σα να επιλέγατε τον αριθμό στηλών στο 3-4-5 (16 στήλες) και το μικρότερο δυνατό κόστος θα μειωνόταν κι άλλο (€4).

Κοινώς, όταν επιλέγετε έναν αγώνα για «στάνταρ» στην ουσία «αφαιρείτε» τον αγώνα αυτόν από τον υπολογισμό του συστήματος με ζητούμενα. Εννοείται, βέβαια, ότι η απόδοση του αγώνα αυτού «συμμετέχει» κανονικά στον πολλαπλασιασμό των παρολί, αν φυσικά ο αγώνας επιεβαιωθεί.

Συστήματα με Group και RGroup

Ειδική κατηγορία συστημάτων είναι τα λεγόμενα «ομαδοποιημένα» που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Τα συστήματα Group και τα συστήματα R-Group. Η βασική τους λογική είναι να «ομαδοποιήσουν» μια σειρά επιλογών, ώστε να «εξυπηρετήσουν» όσους επιθυμούν να ποντάρουν σε μεγάλο αριθμό αγώνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα group θέλετε, με όσους αγώνες επιθυμείτε μέσα στο καθένα απ’ αυτά.

Σύστημα Group

τα συστήματαGroup οι επιλεγμένοι αγώνες «ομαδοποιούνται» (με επιλογή του παίκτη, εννοείται) σε «γκρουπ». Αν π.χ. ο παίκτης έχει επιλέξει εννέα αγώνες, μπορεί να τους χωρίσει σε τρεις τριάδες Group και να παίξει συνδυαστικά. Στην ουσία οι αγώνες θα συνεχίσουν να παραμένουν εννέα, όμως για το σύστημα θα λογίζονται ως τρία στοιχηματικά γεγονότα (όσα και τα γκρουπ).

Η δυσκολία, όμως, αυτών των συστημάτων είναι ότι για να θεωρηθούν κερδοφόρα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν ΟΛΕΣ οι επιλογές που βρίσκονται μέσα στο γκρουπ. Φυσικά η επιβεβαίωση ακόμα και δύο γκρουπ από τα τρία «δίνει» μεγάλες αποδόσεις που εγγυώνται κέρδος.

Σύστημα R-Group

Στο σύστημα RGroup οι επιλεγμένοι αγώνες χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με την διάθεση του παίκτη. Η μεγάλη διαφορά, όμως, από το σύστημα Group είναι ότι στο RGroup ένα γκρουπ θεωρείται νικηφόρο ακόμα και αν ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις διαθέσιμες επιλογές επιβεβαιωθεί.

Αυτό βοηθάει πολύ στην επιστροφή έστω και μικρότερων ποσών από το ποντάρισμα και δίνει την αίσθηση της «ευκολίας», ωστόσο ουσιαστικά αυτό που κάνουν τα στοιχήματα των group είναι να εξοικονομούν χρόνο και… χαρτιά δελτίων για τους παίκτες. Αν κάποιος παίκτης ήθελε να φτιάξει ένα συγκεκριμένο σύστημα, θα έπρεπε να φτιάξει πολλά δελτία.

Η ιδιαιτερότητα του RGroup (νικηφόρα ακόμα και μία επιλογή του γκρουπ) ωθεί τους παίκτες στο να επιλέγουν στο ίδιο γκρουπ επιλογές που δεν γίνεται να επιβεβαιωθούν όλες μαζί (συνήθως διαφορετικά σκορ του ίδιου αγώνα ή διαφορετικά σημεία ημιχρόνου-τελικού του ίδιου αγώνα). Με μία επιβεβαιωμένη επιλογή από το κάθε γκρουπ μπορεί να εξασφαλιστεί σημαντικό κέρδος.

Παράδειγμα: Υπάρχουν έξι επιλογές και μπορούν να χωριστούν σε τρία γκρουπ των δύο επιλογών. Φυσικά μπορεί σε ένα γκρουπ να τοποθετηθούν τρία ματς, σε άλλο δύο και σε άλλο μόνο ένα. Αλλά ας μείνουμε στο πιο απλό παράδειγμα των τριών δυάδων.

Ο υπολογισμός των στηλών γίνεται ουσιαστικά πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές κάθε γκρουπ, δηλαδή στο παράδειγμά μας 2Χ2Χ2=8 στήλες. Αν π.χ. υπήρχαν δύο γκρουπ των τεσσάρων αγώνων, οι στήλες θα ήταν 4Χ4=16.

 

Βασικές οδηγίες για συμπλήρωση δελτίου [Στοιχήματος ΟΠΑΠ]

Σας παραθέτω έναν χρήσιμο οδηγό συμπλήρωσης δελτίου στοιχήματος και τις απαραίτητες οδηγίες στοιχηματισμού Ποδοσφαίρου όπου ακόμα και κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ του ΣΤΟΙΧΗΜΑ να μπορεί να παίξει,βλέποντας και διαβάζοντας τις χρήσιμες οδηγίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:

 • Από το σύνολο των αγώνων μπορείτε να επιλέξετε έως 15 γεγονότα μέσω δελτίου (έως 30 μέσω τερματικής μηχανής).
 • Από αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε) το ημίχρονο, τα τελικά αποτελέσματα, το σύνολο τερμάτων και το “Over-Under” μπορείτε να τα επιλέξετε και ανά τρία.
 • Από αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε) το ημίχρονο, τα τελικά αποτελέσματα, το σύνολο τερμάτων και το “Over-Under” μπορείτε να τα επιλέξετε και ανά δύο.
 • Από αγώνες με ειδική ένδειξη (Ε/Ε) το ημίχρονο, τα τελικά αποτελέσματα, το σύνολο τερμάτων και το “Over-Under” μπορείτε να τα επιλέξετε και μόνα τους.
 • «Ημίχρονα-Τελικά» επιλέγονται και ανά δύο.
 • «Ημίχρονα -Τελικά» με ένδειξη (Ε/Ε) ή επιλέγονται και μόνα τους.
 • «Ακριβή σκορ» επιλέγονται και μόνα τους.
 • Μία στήλη που δεν περιέχει αγώνα ή αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, οι οποίοι στο Έντυπο Προγράμματος εμφανίζονται με την ειδική ένδειξη (εκτός αν δεν εχουν την ειδική ενδειξη) γίνεται αποδεκτή αν περιλαμβάνει: α. ένα γεγονός που επιλέγεται και μόνο του β. δύο γεγονότα που επιλέγονται και ανά δύο γ. τρία γεγονότα που επιλέγονται και ανά τρία ή ανά δύο ανεξαρτήτως των υπολοίπων γεγονότων που μπορεί να περιλαμβάνει
 • Μία στήλη που περιέχει αγώνα ή αγώνες Ελληνικού Πρωταθλήματος, οι οποίοι στο Έντυπο Προγράμματος εμφανίζονται με την ειδική ένδειξη γίνεται αποδεκτή αν περιλαμβάνει και τουλάχιστον δύο ακόμη αγώνες χωρίς την ειδική ένδειξη, εκτός και αν αυτοί δεν εμφανίζονται με την ειδική ένδειξη, οπότε μπορουν να παιχτούν και μόνες τους.
 • ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Oπου σημειώνεται »-», δεν προσφέρεται το αντίστοιχο σημείο
 • »Under» σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός τερμάτων που σημειώθηκαν στον αγώνα είναι 2 και κάτω, ενώ »Over» αντίστοιχα σημαίνει 3 και πάνω
 • ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ: Oπου προσφέρονται τα στοιχήματα «Ημίχρονο-Τελικό», «Ακριβές Σκορ» οι αποδόσεις τους λαμβάνονται από τους αντίστοιχους πίνακες Α, Β.
 • Στοιχήματα που αναφέρονται στον ίδιο αγώνα δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους στην ίδια στήλη. ● Τελικό αποτέλεσμα θεωρείται αυτό που διαμορφώνεται με τη λήξη της κανονικής διάρκειας κάθε αγώνα. Ενδεχόμενη παράταση ή πέναλτι δεν υπολογίζονται για το «Τελικό Αποτέλεσμα» το «Ημίχρονο-Τελικό» το «Ακριβές Σκορ», το «Σύνολο τερμάτων» και το »Over-Under»
 • Αναβολή θεωρείται η αλλαγή του χρόνου έναρξης αγώνα πέραν της επόμενης ημερολογιακής ημέρας από την αναγραφόμενη, με βάση την τοπική ώρα. Στην περίπτωση αυτή όλα τα στοιχήματα για τον συγκεκριμένο αγώνα λαμβάνουν ως απόδοση τη μονάδα.
 • Σε περίπτωση ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΑ δηλαδή έναρξη πριν τον απώτερο χρόνο στοιχηματισμού, τότε για την στήλη που περιλαμβάνει τον εν λόγω αγώνα ισχύουν τα εξής: – Εάν η στήλη καταχωρήθηκε ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα, τότε συμμετέχει στο στοίχημα. – Εάν η στήλη καταχωρήθηκε ΜΕΤΑ την έναρξή του, τότε οποιοδήποτε σημείο επιλογής του παίκτη για τον αγώνα αυτό, λαμβάνει ως απόδοση την μονάδα.
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και συνέχισή του, για την υπολειπόμενη διάρκεια από την στιγμή της διακοπής, εντός της επόμενης από την αναγραφόμενη στο «Έντυπο Προγράμματος» ημερολογιακής ημέρας (με βάση την τοπική ώρα): για όλα τα στοιχήματα ισχύει το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και μη συνέχισή του ως ανωτέρω: – για τα στοιχήματα “ Τελικό Αποτέλεσμα ”, «Ημίχρονο», “ Ημίχρονο/Τελικό ”, “Ακριβές Σκορ” οποιαδήποτε επιλογή του παίκτη λαμβάνει ως απόδοση την μονάδα. – για το στοίχημα “Σύνολο τερμάτων» ή «Ακριβές Σκορ» εάν τη στιγμή της διακοπής υπάρχει αποτέλεσμα που επαληθεύεται σύμφωνα με το προσφερόμενο ανώτατο όριο συνόλου τερμάτων ή ακριβούς σκορ { 7+ ή 5+ – 5+} τότε οι επιλογές αυτές κερδίζουν, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές χάνουν. – για το στοίχημα “Over-Under”, εάν την στιγμή της διακοπής το σύνολο τερμάτων που ήδη επετεύχθησαν στον αγώνα είναι «Under», τότε και οι δύο επιλογές («Under» και «Over») λαμβάνουν ως απόδοση την μονάδα, ενώ εάν την στιγμή της διακοπής το σύνολο τερμάτων που σημειώθηκαν στον αγώνα είναι «Over», τότε η επιλογή «Over» επαληθεύεται (κερδίζει), ενώ η επιλογή «Under» δεν επαληθεύεται (δεν κερδίζει). ● ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και μη συνέχισή του ως ανωτέρω: για όλα τα στοιχήματα ισχύει το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε κατά την στιγμή της διακοπής, ενώ ως αποτέλεσμα ημιχρόνου αυτό που έχει διαμορφωθεί με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην περιοχή Β του Δελτίου συμπληρώνεται ο κωδικός του επιλεγμένου γεγονότος π.χ. ο κωδικός 452


Τελικό Αποτέλεσμα:
Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ-2. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «2»

Ημίχρονο:
Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ-2. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «Χ».

Ημίχρονο – Τελικό:
Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το συνδυασμό του αποτελέσματος του ημιχρόνου και του τελικού αποτελέσματος. Υπάρχουν 9 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «Χ» στο Ημίχρονο και «1» στο Τελικό Αποτέλεσμα.

Διπλή Ευκαιρία / Διπλή παραλλαγή: 
Για να σημειωθεί «Διπλή Ευκαιρία», πρέπει εκτός των επιλεγμένων σημείων να σημειωθεί και η ένδειξη «Δ». Στο παράδειγμα έχει σημειωθεί «Χ ή 2» για το Τελικό Αποτέλεσμα. Αν δεν σημειωθεί η ένδειξη «Δ», τότε τα δύο σημεία παίζονται ως «Διπλή Παραλλαγή».

Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα:
Για το Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα πρέπει εκτός του επιλεγμένου σημείου, να σημειωθεί και η ένδειξη «Π». Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «2».

Ακριβές Σκορ:
Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το ακριβές σκορ ενός αγώνα, π.χ. 3-1. Υπάρχουν 36 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα, που καλύπτουν οποιοδήποτε σκορ μπορεί να σημειωθεί. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το ακριβές σκορ 2-0. Το 5+ δηλώνει αριθμό τερμάτων 5 και άνω.

Σύνολο Τερμάτων:
Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το σύνολο τερμάτων που θα σημειωθούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Υπάρχουν 4 επιλογές (0 έως 1, 2 έως 3, 4 έως 6, 7+) όπου «7+» σημαίνει 7 και άνω τέρματα. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το Σύνολο Τερμάτων «2 έως 3» τέρματα.

Under – Over:
Τα στοιχήματα Under / Over αφορούν πρόβλεψη για το σύνολο των τερμάτων που θα μπουν σε έναν αγώνα. Ειδικότερα,αν θα είναι 2 και κάτω (Under) ή 3 και πάνω (Over). Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το «O» (Over).

Ομάδα που θα σκοράρει 1η:
Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά την ομάδα που θα σημειώσει πρώτη τέρμα σε ποδοσφαιρικό αγώνα (Γηπεδούχος ή Φιλοξενούμενη). Με την σημείωση της ένδειξης – διακόπτη και ενός από τα σημεία «1» ή «2» στη περιοχή που σημειώνεται το Τελικό Αποτέλεσμα, δηλώνεται η «Ομάδα που θα σκοράρει 1η». Στο παράδειγμα έχει επιλεγεί να σκοράρει 1η η γηπεδούχος «1».

Θα σκοράρει – Δεν θα σκοράρει:
Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά εάν μία ή και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή δεν θα σκοράρει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Με τη σημείωση της ένδειξης – διακόπτη και μίας από τις ενδείξεις «1» ή «0» στην περιοχή που σημειώνεται το Ακριβές Σκορ, δηλώνεται εάν η γηπεδούχος (άνω γραμμή) ή η φιλοξενούμενη (κάτω γραμμή) «Θα σκοράρει» ή «Δεν θα σκοράρει». Δηλαδή όπου το «1» αντιστοιχεί στην πρόβλεψη «Θα σκοράρει» και το «0» στην πρόβλεψη «Δεν θα σκοράρει». Στο συγκεκριμένο στοίχημα δεν μπορείτε να δηλώσετε να μην σκοράρει καμία ομάδα, διότι υπάρχει στοιχηματισμός στο Ακριβές Σκορ, δηλαδή το 0-0. Στο παράδειγμα έχει επιλεγεί να μην σκοράρει η γηπεδούχος και να σκοράρει η φιλοξενούμενη.

Στοιχήματα διαρκείας:
Για τα στοιχήματα διαρκείας αλλά και όλους τους υπόλοιπους τύπους στοιχημάτων επί διαφόρων γεγονότων τα οποία χαρακτηρίζονται από 2 τριψήφιους κωδικούς χρησιμοποιείται η περιοχή Β σε συνδυασμό με την περιοχή Δ.
Παράδειγμα:  Εάν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε για την πρωταθλήτρια «Πρέμιερ Αγγλίας» τη «Λίβερπουλ» τότε θα πρέπει να σημειώσετε στην περιοχή Β τον κωδικό «009» που χαρακτηρίζει το «Νικητή Εθνικών Πρωταθλημάτων» και στην περιοχή Δ τον κωδικό «161» που αντιστοιχεί στη «Λίβερπουλ».

R Γκρουπ
Η πρόσθετη δυνατότητα χρήσης του R Γκρουπ, παρέχεται προκειμένου οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο γκρουπ να μη συμπεριφέρονται ως «ενιαίο σύνολο» – όπως τα προαναφερόμενα γκρουπ, αλλά σαν σύνολο επιλογών που συνδυάζονται με τις υπόλοιπες – τις εκτός R Γκρουπ – ΑΝΑ ΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ όμως να μπορούν να συνδυάζονται μεταξύ τους. Για να κερδίσετε σε περίπτωση χρήσης R Γκρουπ, πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον ΜΙΑ επιλογή από αυτές που περιλαμβάνονται στο R Γκρουπ, ενώ στην περίπτωση χρήσης «απλού» γκρουπ, για να κερδίσετε θα πρέπει υποχρεωτικά να επαληθευθούν ΟΛΕΣ οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο γκρουπ. Σημειώνεται ότι σε ένα R-Γκρουπ είναι δυνατόν να συμμετέχουν διαφορετικές επιλογές για το ίδιο στοιχηματικό προϊόν.
Όταν λοιπόν παίζετε Στοίχημα μην ξεχνάτε:
Μην παίζετε μεγάλα ποσά
Μην παίζετε πολλές ομάδες και μην πηγαίνετε κόντρα στο στοίχημα, δηλαδή: σήμερα έχασα; ας βάλω πιο πολλά για να ρεφάρω…
Δεν θέλει κόντρα το Στοίχημα μόνο Καθαρή στοιχηματική σκέψη Υπομονή και Μέτρο.

Συστήματα ΟΠΑΠ Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ


Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 2 weeks, 5 days ago
 • 3 μήνες πριν
  Aramis : Το έκανε ο Κομπότης!!!
 • 3 μήνες πριν
  Aramis : Εδώ και μέρες είχαμε αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα για το διπλό του Λεβαδειακού
 • 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πληρώσαμε καλά την προκριση ΠΑΟΚ στην παράταση
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανεβει προτάσεις στο LIVE
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια μπομπίτσα στην LEAGUE1
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Κας αουτ και καλοπληρωμενοι με την ισοπαλία στην Κύπρο
 • 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : O Trelos παίζει μπάλα στο Τσάμπιονς λιγκ με δύο προτάσεις
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε καλά το βολικό χινάρι στα Χανιά.
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ψάχνουμε την μεγάλη μπόμπα στο ημίχρονο στο Αθηναϊκό ντέρμπι
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Akis86 : Καλησπερα, τι under με 147 απόδοση ειναι αυτό; Μήπως ειναι 1,47;
 • 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live
 • 2 μήνες πριν
  Aramis : LIVE BETTING νε Β΄Ολλανδίας
 • 2 μήνες πριν
  Aramis : Πέρασε η δυαδα με τις μικρές Ολλανδέζες
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλο Σαββατοκύριακο σε ολους. Ξεκινήσαμε για σήμερα και όσο αντέξουμε....
 • 2 εβδομάδες, 5 μέρες πριν
  Aramis : Καλή περίπτωση δείχνει το χάντικαπ του Πανιώνιου
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!