Πάτρα : Έχασε 2,400€ στο Πάμε Στοίχημα live και «έστησε» ληστεία

Αφού τα έκανε θάλασσα τα έκανε μετά χειρότερα

Πάμε ΣτοίχημαΠάμε Στοίχημα liveΠάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ | ΟΠΑΠ

Συνεχόμενα είναι τα κρούσματα των ψεύτικων ληστειών σε πρακτορεία ΟΠΑΠ. Αυτήν την φορά στην Πάτρα, ένας 25χρονος χρησιμοποίησε τη φαντασία του ώστε να καλύψει τον «κουβά» στον  οποίο πήγε παίζοντας live στοίχημα με τις εισπράξεις του προποτζίδικου.

Ο άντρας ο οποίος εργαζόταν στο πρακτορείο του αδερφού του, έχασε 2,400€ στο Πάμε Στοίχημα live και για να καλύψει το ποσό αυτό σκέφτηκε να δηλώσει ληστεία.

Ο 25χρονος πήρε το ποσό αυτό από τις εισπράξεις του ταμείου, το πόνταρε ανεπιτυχώς και αφού δεν μπορούσε να ρεφάρει, τηλεφώνησε στην «Άμεση Δράση». Στο τηλεφώνημά του κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι του έκλεισαν τον δρόμο με αυτοκίνητο, τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια του πήραν 2,000€. Για να ενισχύσει την ιστορία του μάλιστα, τόνισε ότι ένιωσε κάποια αδιαθεσία και πως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας».

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών ωστόσο, μετά από αυτοψία που έκαναν στον υποτιθέμενο χώρο της ληστείας που τους υπέδειξε ο 25χρονος, δεν διαπίστωσαν κάποια στοιχεία, όπως ίχνη απότομου φρεναρίσματος. Τα κενά στην υπόθεση… αυξήθηκαν στην προανάκριση που έγινε, όταν και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει σημαντικό ποσό στο στοίχημα, με συνέπεια ο 25χρονος να ομολογήσει στο τέλος ο ίδιος ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών όπου του ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα με πιο πρόσφατο μάλιστα αυτό στην Λάρισα ακριβός δύο μέρες πιο πριν στο οποίο ένας ημεδαπός έχασε την σύνταξη της γυναίκας του και έπειτα έκανε ληστεία ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα