Περιφερειακές εκλογές | Στοίχημα | Οι υποψήφιοι και οι αποδόσεις

Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, κάθε μέρα δημοσιοποιείται και από ένα γκάλοπ, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις. 

 Κάνε την εγγραφή σου στην Novibet  [Κλικ εδώΠαρά

Η Novibet  είναι μια από τις πιο αξιόλογες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, και αυτό αποδεικνύεται διαρκώς χάρη στις κινήσεις των υπευθύνων.

Περιφερειακές εκλογές | Στοίχημα | Οι υποψήφιοι και οι αποδόσεις | Η εκλογική μάχη για τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας έχει ξεκινήσει, καθώς οι κάλπες θα στηθούν στα τέλη Μαΐου. Σε πολλές Περιφέρειες υπάρχουν μεγάλα φαβορί για νίκη, ενώ σε άλλες γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ δύο και τριών υποψηφίων.

Οι στοιχηματικές άνοιξαν το ποντάρισμα για τις εκλογές του Μαΐου. Δείτε τα φαβορί και τις αποδόσεις 

Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλο φαβορί για να εκλεγεί στην Περιφέρεια Αττικής είναι ο Γιώργος Πατούλης. Χαρακτηριστικό είναι ότι προσφέρεται σε απόδοση 1.16, έχοντας μεγάλη διαφορά από τη 2η θέση, στην οποία βρίσκεται η Ρένα Δούρου (9.00). Ακολουθούν οι Γιάννης Σγουρός (12.00), Ηλίας Παναγιώταρος (17.00) και Γιάννης Πρωτούλης (30.00), ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Θάνος Τζήμερος (100.00).

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οπως στην Περιφέρεια  Αττικής, έτσι και σε αυτή, υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί και ακούει στο όνομα Απόστολος Τζιτζικώστας (1.07). Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, τότε θα πρέπει να ψάχνουμε ήδη για τον δεύτερο. Ακολουθούν οι Χρήστος Παπαστεργίου (9.00), Σωτήρης Αβραμόπουλος (20.00) και Φίλιππος Γκανούλης (30.00).

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, είναι από τις λίγες που οι αποδόσεις δεν δίνουν ξεκάθαρο φαβορί. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης προσφέρονται στην ίδια απόδοση (1.90) και ακολουθούν οι Κώστας Κατσιμίγας (8.50) και Κώστας Σιμιτζής (50.00).

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι το πρώτο φαβορί για να εκλεγεί στη συγκεκριμένη Περιφέρεια και προσφέρεται σε απόδοση 1.40. Ακολουθούν οι Θεόδωρος Καρυπίδης (4.50) και Γεωργία Ζεμπιλιάδου (5.50) σε μονοψήφιο αριθμό αποδόσεων, ενώ τα μεγάλα αουτσάιντερ για εκλογή είναι οι Αθανάσιος Χαστάς (50.00) και Στέφανος Πράσος (80.00).

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Περιφέρεια Ηπείρου

Μετά τις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας και αυτή της Ηπείρου έχει… ακλόνητο φαβορί για νίκη και αυτό ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.05! Ακολουθούν οι Σπύρος Ριζόπουλος (10.00), Δημήτρης Δημητρίου (30.00), Γιώργος Ζάψας (30.00), Γιώργος Πρέντζας (80.00) και Νίκος Ζήκος (100.00).

Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ακολουθούν οι Νίκος Τσιλιμίγκας (6.20), Δημήτρης Κουρέτας (18.00), Θανάσης Ακριβός (35.00), Τάσος Τσιαπλές (50.00) και Στάθης Ντούρος (50.00).

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη συγκεκριμένη Περιφέρεια γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Φάνη Σπανό και Απόστολο Γκλέτσο! Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώτος προσφέρεται ως οριακό φαβορί σε απόδοση 1.85 και ο… βετεράνος ηθοποιός ακολουθεί κατά πόδας και σε απόδοση 1.95. Σε αρκετά μεγαλύτερες τιμές οι Δημήτρης Αναγνωστάκης (20.00), Κατερίνα Μπατζελή (30.00) και Κώστας Μπασδέκης (50.00).

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Κώστας Κατσιφάρας είναι το φαβορί για να γίνεται Περιφερειάρχης στη Δυτικής Ελλάδας και προσφέρεται σε απόδοση 1.60, ωστόσο οι Νεκτάριος Φαρμάκης (2.50) και Κώστς Σπηλιόπουλος (5.50) ακολουθούν από κοντά. Αρκετά μεγαλύτερες οι τιμές του Νίκου Καραθανασόπουλου (40.00) και του Βασίλη Χατζηλάμπρου (100.00).

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις!

Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οι αποδόσεις δείχνουν μεγάλη μάχη για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.  Ο Πέτρος Τατούλης έχει το μικρό προβάδισμα για την εκλογή σε απόδοση 1.80, ωστόσο ο Παναγιώρης Νίκας τον… καταδιώκει και προσφέρεται στην τιμή 2.10. Ακολουθούν οι Γιώργος Δέδες (15.00), Νίκος Γόντικας (35.00) και Γιάννης Μπουντρούκας (50.00).

Περιφέρεια Κρήτης

Βάσει αποδόσεων, ο Σταύρος Αρναουτάκης είναι το απόλυτο φαβορί για να τερματίσει στην 1η θέση των εκλογών στην Περιφέρεια της Κρήτης, καθώς προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Δεύτερο φαβορί ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης (5.50) και ακολουθούν οι Μανώλης Συντυχάκης (15.00) και Γιώργος Πιαγκαλάκης (50.00).

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, είναι η μοναδική στην οποία προσφέρεται ως πρώτο φαβορί για εκλογή μία γυναίκα! Η Χριστιάνα Καλογήρου οδηγεί την κούρσα των υποψηφίων με τιμή στο 1.90, ενώ από κοντά είναι και ο Παναγιώτης Χριστόφας (2.90). Ακολουθούν οι Κώνστας Μπουτζούρης (5.50), Γιάννης Σπιλάνης (20.00), Σταύρος Τάσσος (40.00), Στράτος Γεωργούλας (70.00) και Νίκος Μανάβης (100.00)

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μόνο τρεις είναι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και πρώτο φαβορί βάσει αποδόσεων είναι ο Γιώργος Χατζημάρκος (1.45). Από κοντά ο Μανώλης Γλυνός (2.60), ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σκληρή και αμφίρροπη μάχη για τη συγκεκριμένη περιφέρεια ανάμεσα σε Θεόδωρο Γαλιατσάτο και Ρόδη Κράτσα. Ο πρώτος προσφέρεται ως ισχνό φαβορί σε απόδοση 1.85, ενώ τη δεύτερη τη βρίσκουμε σε τιμή 2.30. Ακολουθούν οι Σπύρος Σπύρου (7.00), Αλέξανδρος Αλεξάκης (35.00) και Αλεξάνδρα Μπαλού (70.00).

Περιφερειακές εκλογές | Οι υποψήφιοι και οι αποδόσειςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ


Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 1 week ago
 • 1 μήνας, 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε το Τσάμπιονς Λιγκ
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Το έκανε ο Κομπότης!!!
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εδώ και μέρες είχαμε αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα για το διπλό του Λεβαδειακού
 • 1 μήνας, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πληρώσαμε καλά την προκριση ΠΑΟΚ στην παράταση
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανεβει προτάσεις στο LIVE
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια μπομπίτσα στην LEAGUE1
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Κας αουτ και καλοπληρωμενοι με την ισοπαλία στην Κύπρο
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : O Trelos παίζει μπάλα στο Τσάμπιονς λιγκ με δύο προτάσεις
 • 1 μήνας, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε καλά το βολικό χινάρι στα Χανιά.
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Ψάχνουμε την μεγάλη μπόμπα στο ημίχρονο στο Αθηναϊκό ντέρμπι
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Akis86 : Καλησπερα, τι under με 147 απόδοση ειναι αυτό; Μήπως ειναι 1,47;
 • 1 μήνας πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live
 • 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : LIVE BETTING νε Β΄Ολλανδίας
 • 4 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πέρασε η δυαδα με τις μικρές Ολλανδέζες
 • 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλο Σαββατοκύριακο σε ολους. Ξεκινήσαμε για σήμερα και όσο αντέξουμε....
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!