Ποδόσφαιρο σε (πραγματικά) άλλη διάσταση!

Στην Betshop έχεις τον απόλυτο έλεγχο

Σε ξέρουμε καλά… Η ώρα 10:00 το πρωί. Περιμένεις με ανυπομονησία να περάσει το μαρτυρικό 12ωρο για να μπεις και εσύ στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, του Γιουρόπα ή κάποιου ντέρμπι! Αυτή η αναμονή σε «σκοτώνει» και τρώγεσαι… με τα ρούχα σου! Ως εδώ όμως! Το νέο Virtual Football ήρθε στην betshop.gr και το… «περίμενε» τελειώνει!

Νέο design, εξαιρετικά γραφικά και το σημαντικότερο: τα πάντα στα ελληνικά! Το νέο virtual game ήρθε στην κατηγορία «Virtual Plus» της betshop.gr και με έναν μοναδικό, ρεαλιστικό τρόπο σου μεταφέρει το παλμό του αγαπημένου σου σπορ!

Τι κάνει το Virtual Football πραγματικά ξεχωριστό; Εκτός του ελληνικού μενού, όπου μπορείς με άνεση να διαβάσεις και να επιλέξεις το σημείο που θες, έχεις τη δυνατότητα να… διαβάσεις τα παιχνίδια που έπονται! Πλήρης κάρτα στατιστικών από τα προηγούμενα ματς των αντιπάλων θα σε κατατοπίσει πλήρως για το ποιόν της καθεμιάς, τόσο από άποψη φόρμας, όσο και σε συχνότητα σκοραρίσματος.

Επίσης πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αναμονή μεταξύ των αγωνιστικών είναι μόλις… ενάμιση λεπτό! Με λίγα λόγια, τελειώνει το ματς, σηκώνεσαι να ξεπιαστείς και… αμέσως ξανά στη μάχη!

Όσον αφορά το στοιχείο που σε ενδιαφέρει, δηλαδή το στοίχημα, το νέο Virtual Football σου δίνει την επιλογή- ακόμη και αν το ματς στο ημίχρονο φαίνεται να στραβώνει- να συνεχίσεις τις επιλογές σου πριν την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα