Πολλά με λίγα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε απόδοση 80,73

Μέσα από τους αγώνες στα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δυνατές επιλογές μεγάλων αποδόσεων

 ⊗ Κάνε την εγγραφή σου στην winmasters εδώ με ένα Κλικ

Ζητάμε πολλά με λίγα στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα! Σύστημα 3 – 4 (80,73)

Μέσα από τους αγώνες στο Champions & Europa League αναζητήσαμε επιλογές μεγάλων αποδόσεων. Θα αποφύγουμε το κλασικό παρολί και θα πάμε στην μεγαλύτερη ασφάλεια του συστήματος 3-4. Εναλλακτικά για όσους μπορούν οικονομικά μια μεγαλύτερη δαπάνη αξιόλογη λύση είναι και το σύστημα Yankee που το βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Σε ένα σύστημα 3/4 δίνετε 4 επιλογές από τις οποίες σχηματίζονται 4 τριπλά στοιχήματα. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον 3 επιλογές σας να είναι σωστές – το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που θα αποδειχθούν σωστές.

Σε ένα σύστημα Yankee δίνετε τέσσερα προγνωστικά, από τα οποία συνδυάζονται 11 στοιχήματα: έξι συνδυασμοί των δύο, τέσσερις συνδυασμοί των τριών και ένας συνδυασμός των τεσσάρων. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά – το ακριβές ποσό κερδών εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που αποδείχθηκαν σωστές.

Στοίχημα – προγνωστικά : (Τετράδα αγώνων)

♦ Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση η Ρόμα έχει τον τρόπο της στα εκτός και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μπέγκαμο με τα γκολ να είναι λογικότατα στον αγώνα. ♦ Μετα την αυτοκτονία με την Τσάρλτον και στα εκτός που είναι πολύ αποτελεσματική μπορεί στην έδρα της άνετης Γουεστ Μπρομ να μην χάσει, όπως το κάνει στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της. Έχει λογική να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. ♦ Η Ξάνθη δεν στρίβει εδώ και καιρό σε αντίθεση με την Λαμία που πάει καλά και χάνει με μεγάλη δυσκολία. Προ φύλαξε ποδοσφαιριστές για αυτόν τον αγώνα που αν τον κερδίσει μπαίνει στην μάχη της εξάδας. Πολύ under και κάτι σε 0-1 για την Λαμία μας βγαίνει. ♦ Η Τσέλσι παίζει αεράτα και η άμυνα της δεν υποστηρίζει στο 100% και η Γιουνάιτεντ είναι «μανούλα» να κλέβει τέτοιους αγώνες. Μια χαρά διπλό.

 

 Αταλάντα – Ρόμα :  Χ2 & Γκολ / Γκολ   (2,60 /  winmasters)

 Γουεστ Μπρομ – Νότιγχαμ:  Χ2 & over 1,5   (3,00 /  winmasters)

 Ξάνθη – Λαμία Χ2 & under 2,5   (2,30 /  winmasters)

 Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   (4,50 /  winmasters)

  

Η συνολική απόδοση του παρολί είναι 80,73

@kolpobet

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Πολλά με λίγα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Σύστημα 3 – 4Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ