Πολλά με λίγα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε απόδοση 84,52

Μέσα από τους αγώνες στα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αναζητήσαμε επιλογές μεγάλων αποδόσεων

 ⊗ Κάνε την εγγραφή σου στην winmasters εδώ με ένα Κλικ

Ζητάμε πολλά με λίγα στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα! Σύστημα 3 – 4 (160,00)

Μέσα από τους αγώνες στο Champions & Europa League αναζητήσαμε επιλογές μεγάλων αποδόσεων. Θα αποφύγουμε το κλασικό παρολί και θα πάμε στην μεγαλύτερη ασφάλεια του συστήματος 3-4. Εναλλακτικά για όσους μπορούν οικονομικά μια μεγαλύτερη δαπάνη αξιόλογη λύση είναι και το σύστημα Yankee που το βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Σε ένα σύστημα 3/4 δίνετε 4 επιλογές από τις οποίες σχηματίζονται 4 τριπλά στοιχήματα. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον 3 επιλογές σας να είναι σωστές – το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που θα αποδειχθούν σωστές.

Σε ένα σύστημα Yankee δίνετε τέσσερα προγνωστικά, από τα οποία συνδυάζονται 11 στοιχήματα: έξι συνδυασμοί των δύο, τέσσερις συνδυασμοί των τριών και ένας συνδυασμός των τεσσάρων. Για να κερδίσετε πρέπει τουλάχιστον δύο προγνωστικά να είναι σωστά – το ακριβές ποσό κερδών εξαρτάται από τον αριθμό των προβλέψεων που αποδείχθηκαν σωστές.

3 / 4 στο προηγούμενο με απόδοση 50,88 (Κλικ εδώ) Πέρασαν  το διπλό ημίχρονο της Ρανχάιμ, η νίκη της Βασιλείας με over στο ντέρμπι με την Γιουνγκ Μπόις και το διπλό της Αρμίνια Μπίλελφελντ σε συνδυασμό με over 2,5. Χάθηκε μόνο ο άσος με μηδέν παθητικό των Χανίων.

Στοίχημα – προγνωστικά : (Τετράδα αγώνων)

 

 Λάτσιο – Γιουβέντους :  2 & over 1,5   (3,00 /  winmasters)

 Γαλατάσαραι – Αλάνιασπορ :  1 & over 2,5   (2,90 /  winmasters)

 Σαμπντόρια – Πάρμα  1 & over 2,5   (3,35 /  winmasters)

 Ατρόμητος – Άρης   (2,90 /  winmasters)

  

Η συνολική απόδοση του παρολί είναι 84,52

 

@kolpobet

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Πολλά με λίγα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Σύστημα 3 – 4Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ