Προγνωστικά Μπέιζμπολ : Με τους Syndergaard & Verlander

Τα καλύτερα προγνωστικά MLB, με τον Inspector στο Kolpobet.gr

*KolpoBet.gr : Τα καλύτερα προγνωστικά Μπέιζμπολ για το στοίχημα (κλικ εδώ)

⊗ Κάνε την εγγραφή σου στην betshop [Κλικ εδώ]

Inspector time | Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Συνεχίσαμε με 1/2 στο στοίχημα Μπέιζμπολ  στις χθεσινές προτάσεις αφού τελικά οι Άστρος εχασαν στο τέλος του αγώνα, και πάμε την Κυριακή  που έχει πλούσια στοιχηματική δράση με μια δυάδα επιλογών από το πρωτάθλημα MLB.

Σημαντικό ρόλο για τον στοιχηματισμό σας παίζει ποιον Πίτσερ θα κατεβάσει κάθε ομάδα, και για αυτό οι στοιχηματικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να γράφουν ποιος θα κατέβει για κάθε ομάδα. Σε περίπτωση αλλαγής τότε το στοίχημα ακυρώνεται, και βγαίνει νέο. 

♦ Ξεκίνημα από το πρόγραμμα Κυριακής  από τον αγώνα Νιού Γιόρκ Μετς – Μιλγουόκι Μπριούερς [20:10], με τους γηπεδούχους να χάνουν τον χθεσινό αγώνα, αλλά σήμερα ρίχνουν στην μάχη τον Syndergaard N. [2-0] και τους δίνω το προβάδισμα νίκης. Άσος σε απόδοση 1,45. Επόμενη επιλογή από τον αγώνα Χιούστον Άστρος – Τέξας Ρέιντζερς [03:08], με τους γηπεδούχους χθες να μην μας δικαιώνουν, αλλά σήμερα κατεβάζουν στο βουναλάκι την παιχτούρα με το άνομα Verlander J.[2-0], και χωρίς πολλές σκέψεις θα πάω με τον άσο σε χάντικαπ -1,5 που ανεβάζει την απόδοση στο 1,60. 

Προγνωστικά Μπέιζμπολ

  Νιού Γιόρκ Μετς – Μιλγουόκι Μπριούερς : 1  [1,45 / Betshop

  Χιούστον Άστρος – Τέξας Ρέιντζερς : 1 [-1,5] [1,60 / Betshop

@Inspector

Μοναδικές στιγμές στο MLB

Προγνωστικά Μπέιζμπολ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα