Προγνωστικά Μπέιζμπολ : Ενδιαφέρον σε Νέα Υόρκη και την Φιλαδέλφεια

Καθημερινά προγνωστικά στο πρωτάθλημα MLB Μπέιζμπολ στο kolpobet.gr

*KolpoBet.gr : Τα καλύτερα προγνωστικά Μπέιζμπολ για το στοίχημα (κλικ εδώ)

 Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην Sportingbet.gr [Κλικ εδώ]

Προγνωστικά Μπέιζμπολ | Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησαν οι αγώνες της κανονικής διάρκειας και όπως κάνουμε κάθε χρόνο στο kolpobet.gr εδώ θα σας δίνουμε καθημερινά τις προτάσεις μας από το κουπόνι MLB. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα.

Σημαντικό ρόλο για τον στοιχηματισμό σας παίζει ποιον Πίτσερ θα κατεβάσει κάθε ομάδα, και για αυτό οι στοιχηματικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να γράφουν ποιος θα κατέβει για κάθε ομάδα. Σε περίπτωση αλλαγής τότε το στοίχημα ακυρώνεται, και βγαίνει νέο.  

Προγνωστικά Μπέιζμπολ – Προτάσεις στοιχήματος

 (20:05) Νιού Γιόρκ Γιάνκιζ – Νιού Γιόρκ Μετς  (3775)  : 1 (-1,5)  [1.99 / Sportingbet

Στον πρώτο αγώνα της σειράς των ομάδων της Νέας Υόρκης που πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι που είναι στην τρίτη θέση και στην 9η οι φιλοξενούμενοι. Το προβάδισμα νίκης οι Γιάνκιζ που σήμερα ανεβάζουν τον μεγάλο Τανάκα που χρωστάει μια καλή εμφάνιση. Με τον άσο σε χάντικαπ -1,5.

 (02:05) Φιλαδέλφια Φίλιζ – Αριζόνα Ντάιαμοντμπακς  (3759)  : 1   [1.71 / Sportingbet

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς ανάμεσα σε ομάδες με πολύ ταλέντο αλλά ένα κλικ παραπάνω οι Φίλιζ. Στην 4η θέση οι γηπεδούχοι και στην 7η οι φιλοξενούμενοι. Πήραν τον πρώτο αγώνα οι φιλοξενούμενοι χθες και μας ε΄στειλαν αδιάβαστους, αλλά σήμερα προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους που ανεβάζουν τον δυνατό Αριέτα που είναι αρκετά καλός και περιμένω να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του να πάρει τον σημερινό αγώνα. Με τον άσο.

@Inspector

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Ενδιαφέρον σε Νέα Υόρκη και την Φιλαδέλφεια Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ