Προγνωστικά Over / Under: Τα γκολ μας πληρώνουν καθημερινά

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές κατηγόριες στοιχήματος καθημερινά στο kolpobet.gr

GoalBet.com – LIVE streaming όλα τα αθλήματα!

Over / Under: Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές κατηγόριες στοιχήματος. Σε αυτό το στοίχημα σας ενδιαφέρει εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ στην λήξη του αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από 2.5 τέρματα. Στοίχημα over 2.5 γκολ Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι πάνω από 3 γκολ. Δηλαδή, 3 ή και περισσότερα γκολ. Στοίχημα under 2.5 γκολ Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι κάτω από 3 γκολ. Δηλαδή, 0, 1 ή 2 γκολ. 

Ο όρος G-G (goal-goal) σημαίνει πως στον αγώνα θα σημειώσουν τέρμα και οι δύο ομάδες (αμφίπλευρο σκοράρισμα), ενώ ο όρος N-G (no-goal) σημαίνει ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο ομάδες δεν θα σκοράρει (ή και καμία).

Καθημερινά οι προτάσεις του kolpobet.gr 

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας : No Goal  (1,57 / GoalBet)

♦ Νόρτζελαντ – Ράντερς : Over 2,5  (1,50 / GoalBet)

♦ Αιντχόφεν – Καμπούρ : Over 2,5  (1,50 / GoalBet)

 Σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή μας

  • Η φόρμα των δύο ομάδων.
  • Στατιστικά over under των αντιπάλων, ιδιαίτερα στα έξι τελευταία παιχνίδια συνολικά, αλλά και επί μέρους, δηλαδή στα έξι τελευταία εντός για τη γηπεδούχο και στα έξι τελευταία εκτός για τη φιλοξενούμενη. Ιδιαίτερα αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για να δει ο παίκτης τη συμπεριφορά κάθε ομάδας όταν αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά και όταν βρίσκεται μακριά από αυτήν.
  • Καιρικές συνθήκες. Ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος από βροχή ή χιόνι είναι ανασταλτικός παράγοντας για ένα ματς με σκορ και θέαμα, ενώ το αντίθετο βοηθά ιδιαίτερα και τους 22 ποδοσφαιριστές να γίνουν δημιουργικοί και πιο αποτελεσματικοί. Φυσικά παίζει πάντα ρόλο και η ποιότητα του τερέν.
  • Απουσίες βασικών παικτών σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με την επιλογή που ο παίκτης επιθυμεί να κάνει.
  • Παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων συνολικά, αλλά και στο γήπεδο, όπου διεξάγεται η αναμέτρηση.
  • Στατιστικά της λίγκας ή της διοργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται η αναμέτρηση.
  • Σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες (τοπικό ντέρμπι μίσους, έντονη αντιπαλότητα, φιλικές σχέσεις, «θυγατρική»).
  • Κρισιμότητα αγώνα και συνθήκες, δηλαδή τι κρίνεται από αυτό το ματς (ένας τίτλος ή μία πρόκριση, ή να είναι εντελώς αδιάφορο για αμφότερες) ή ακόμη αν είναι δεύτερο ματς και μία από τις δύο ομάδες πρέπει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Για παράδειγμα αν η φιλοξενούμενη πρέπει να παίξει πολύ κλειστά ή οπωσδήποτε να σκοράρει, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ανοιχτεί.

Προγνωστικά Over / Under: Τα γκολ μας πληρώνουν καθημερινάΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ