Προγνωστικά Σνούκερ: Προτάσεις στοιχήματος | Snooker

Το στοίχημα σνούκερ μπορεί να μην ειναι τόσο γνωστό όσο άλλα δημοφιλοί σπορ, αλλά κερδίζει συνεχώς νέους φίλους

 ⊕ Κάνε την εγγραφή σου στην winmasters εδώ με ένα Κλικ

Σνούκερ – Οδηγίες στοιχήματος! | Snooker

 Το στοίχημα σνούκερ μπορεί πολλοί να μην το έχετε ακούσει, ωστόσο αποτελεί μία από τις βασικές κατηγορίες που οφείλουν να έχουν στις λίστες τους οι bookmakers.

Το μπιλιάδρο είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια στον κόσμο. Ως επί το πλείστον απασχολεί τους άνδρες, οι οποίοι ξεκινούν την ενασχόληση τους με το συγκεκριμένο σπορ από μικρή -μαθητική- ηλικία και πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν και τα επόμενα χρόνια. Επειδή, όμως, δεν πρόκειται για ένα απλό και διάσημο άθλημα, είναι δεδομένο ότι όσοι αποφασίσετε να ποντάρετε σε κάποιον αγώνα σνούκερ θα έχετε απορίες. Γι’ αυτό καλό θα είναι πρώτα να διαβάσετε τους βασικούς κανόνες κι έπειτα να ξεκινήσετε το ποντάρισμα σας σε αυτό το άθλημα.

Οι προτάσεις μας 

♦ (27/09 – 09:30) Hossein Vafaei v Joe Perry : 

Joe Perry  (1,57 / Stoiximan)

♦ (27/09 – 14:30) Mark Selby v Barry Hawkins :

Barry Hawkins  (1,73 / Stoiximan)

.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Προγνωστικά ΣνούκερΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ