Προσφορές* στην championsbet.gr

Η Championsbet.gr προσφέρει καθημερινά τους σπουδαιότερους αγώνες με μηδενική γκανιότα*, «θυσιάζοντας» έτσι την προμήθειά της για… χάρη των παικτών.

Προσφορές* στην championsbet.gr

Η Championsbet.gr   είναι από τις ελάχιστες στοιχηματικές πλατφόρμες που επιβιώνουν στην αγορά όντας δημιουργήματα Ελληνικών χεριών. Η πλατφόρμα της πλατφόρμας είναι ιδιόκτητη και μάλιστα θα λέγαμε πως ανταγωνίζεται επάξια αυτές του εξωτερικού. Διαθέτει πολύ καλές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με εναλλακτικά και ασιατικά χάντικαπ. Είναι από τις λίγες πλατφόρμες στην Ελλάδα που προσφέρουν παιχνίδια με μηδενική γκανιότα. Φημίζεται για τους πολλούς τρόπους κατάθεσης και τις γρήγορες αναλήψεις.

H αλήθεια είναι πως το κομμάτι των προσφορών δεν είναι και το πιο δυνατό της. Η Championsbet δίνει μεγάλη έμφαση στις αποδόσεις, γι’ αυτό έχει τις καλύτερες στα περισσότερα δημοφιλή πρωταθλήματα. Φυσικά υπάρχει το πριμ 1ης κατάθεσης που διπλασιάζει το αρχικό σας κεφάλαιο, αλλά μέχρι εκεί.

Αγώνες με μηδενική γκανιότα!

Η Championsbet εκτός ότι διαθέτει τις καλύτερες αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου, προσφέρει καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι αφαιρεί το όποιο κέρδος από τον εαυτό της και το μετακινεί στους παίκτες προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Championsbet Cashout

Με το Cash Out μπορείτε να διευθετήσετε πλέον τα στοιχήματά σας προτού τελειώσει ο αγώνας και κλείσει η αγορά. Εάν ο αγώνας που έχετε επιλέξει προσφέρει ‘Cash Out Now’ τότε θα σας εμφανισθεί κουμπί κάτω από το Δελτίο σας ‘Cash Out’ με κίτρινα γράμματα το οποίο θα σας αναγράφει και το ποσό επιστροφής την εκάστοτε στιγμή. Άξιο αναφοράς είναι ότι στην Championsbet η επιλογή για Cash out διατίθεται και σε αγώνες με 0% γκανιότα.

Επειδή λαμβάνουμε πολλά ερωτήματα όπως, «έχει η championsbet bonus εγγραφής;», «ποιο είναι το champiosnbet bonus αρχικής κατάθεσης της championsbet», «¨εχει κάποιο freebet η championsbet;» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το εξής:
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι πλατφόρμες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους να είστε μέλος της πλατφόρμας. Κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.

Προσφορές* στην championsbet.grΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ