Προτάσεις Esports: Asia Muster League S2, ESL One Hamburg

Συμβουλές στοιχήματος και ψαγμένες προτάσεις στα Esports καθημερινά στο kolpobet.gr

Στοίχημα Esports: : Τα Electronic sports ή εν συντομία esports είναι μια ορολογία που χρησιμοποιείται ευρέως ολοένα και συχνότερα την τελευταία δεκαετία, για να περιγράψει τα τουρνουά -σε μεγάλη ή μικρότερη κλίμακα- που δημιουργούνται ανάμεσα σε γνωστά competitive games. Ο όρος esports αφορά τα τουρνουά που διεξάγονται για πολλά games μαζί ή για μεμονωμένα games, είτε από μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, είτε σε τοπικό επίπεδο αντίστοιχα.

Με την ολοένα ανοδική πορεία των esports και την μεγάλη προβολή που έχουν, δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τα κουπόνια των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες έχουν συμπεριλάβει στις αγορές τους τα μεγαλύτερα τουρνουά ανά τον κόσμο. Η πληροφόρηση που υπάρχει πλέον από τα sites, έχουν κάνει και αυτά τα στοιχήματα πολύ διαδεδομένα κυρίως στο εξωτερικό, αλλά πλέον και στη χώρα μας ο τζίρος σε αυτά τα στοιχήματα αυξάνεται. Υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσετε νόμιμα σε pregame αγορές, ακόμα και σε παρολί σε συνδυασμό με στοιχήματα ποδοσφαίρου για παράδειγμα, αλλά και στο live betting. 

Στοίχημα Esports – Προγνωστικά

 (23/10 – 10:30) 

 CIGNAL ULTRA VS. STARLUCK.FLY :  CIGNAL ULTRA  (1,48 / bet365)

 (23/10 – 13:00)

 Beastcoast – Fighting Pepegas  Beastcoast  (2,95 / bet365)

@kolpobet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Asia Muster League S2, ESL One HamburgΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ