Προτάσεις για Ισοπαλίες και σύστημα Looking for the draw

Τα Χινάρια έχουν φανατικό κοινό και το ιδανικό site για προτάσεις!

➽ Απεριόριστες στοιχηματικές επιλογές στην Novibet! (Κλίκ εδώ)

Στοίχημα | Ισοπαλίες | Στοίχημα Ισοπαλίες | Stoixoima | Προγνωστικά Ισοπαλίες | Σύστημα με Ισοπαλίες 

Προγνωστικά – Τα «Χινάρια» έχουν φανατικό κοινό και το ιδανικό site για προτάσεις!  Σχεδόν καθημερινά θα σας δίνουμε εδώ τις προτάσεις από το κουπόνι της ημέρας με τρεις προτάσεις. Stoixoima λοιπόν με τις ισοπαλίες που αρκετοί παίζουν ιδίως σε συστήματα. Θα δίνονται τρεις ισοπαλίες. Το ποια θα διαλέγει ο καθ’ ένας είναι καθαρά στην δική του κρίση. Το στοίχημα με τις ισοπαλίες μπορεί να το ακολουθήσει όποιος θέλει ή διαφορετικά κάποιος επίσης θα μπορεί να τις ποντάρει και με σύστημα ή σε μονό ποντάρισμα. Καθημερινά επίσης σας δίνουμε και την πρόταση μας για το Looking of the draw [Οδηγίες θα βρείτε παρακάτω]

Προτάσεις ημέρας

Στοίχημα | Προγνωστικά με τις ισοπαλίες 

  • Μπενφίκα – Λυών  [Τσάμπιονς Λιγκ]   [3,55 Novibet]
  • Σάλτσμπουργκ – Νάπολι  [Τσάμπιονς Λιγκ]   [3,90 Novibet]
  • Μπρίστολ Σίτι – Τσάρλτον  [Αγγλία]   [3.45 Novibet]

 

ΣτοίχημαΠρόταση για το Looking for the draw 

22:00  23/10  Ιθτάπα – Ξελάγιου [Γουατεμέλα]   [3,20 Novibet] []

@KolpoBet

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

 

Οδηγίες για τις Ισοπαλίες – Χινάρια  Στοίχημα

Ξεκινάμε το σύστημα με τις ισοπαλίες που το ονομάσαμε Looking for the draw με ένα και μοναδικό σκοπό….ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. Η διαφορά της μεθόδου που θα σας αναλύσω παρακάτω με άλλους τρόπους στοιχηματισμού, είναι oτι απο στατιστικής πλευράς βγαίνει πάντα [αρκεί να μπορεί να στηριχτεί οικονομικά και για αυτόν τον λόγο πάντα αρχίζουμε με το ελάχιστο ποσό σαν βάση]. Επίσης το είχα δοκιμάσει καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου παγκοσμίου κυπέλλου [είχαν σκάσει βέβαια πολλές ισοπαλίες για όσους το θυμούνται] και τα κέρδη μας ηταν τρελά [Παρεάκι τριών φίλων].  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να έχουμε ένα σταθερό και αξιόλογο εισόδημα απο το στοίχημα σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.

LOKING FOR THE DRAW ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Φυσικά μια ισοπαλία κάθε φορά που ποντάρουμε [Η συχνότητα δεν παίζει ρόλο ,αλλά το πιο σωστό είναι μια φορά την ημέρα για να μπορούμε να το παρακολουθούμε σωστά και να έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε μέσα απο πολλές επιλογές ] Το καλύτερο είναι να σταμπάρουμε ομάδες που αγωνιστικά φέρνουν πολλές ισοπαλίες η’ πρωταθλήματα που έχουν πολλές ισοπαλίες [Όπως ήταν την προηγούμενη χρονιά η Β’ Γαλλίας και η Β’ Ιταλίας κατά καιρούς η’ ορισμένα ματσάκια ειδικά προς το τέλος της περιόδου που η ισοπαλία είναι βολικό αποτέλεσμα για τις ομάδες.] Το καλύτερο θα είναι να έχουμε κερδοφόρα πονταρίσματα στην τρίτη ή τετάρτη προσπάθεια έτσι ώστε να έχουμε αξιόλογα κέρδη σύντομα. Θα το καταλάβετε παρακάτω απο την ανάλυση που κάνουμε.

ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Η απόδοση θα πρέπει να είναι απο 3,00 έως και 3,50 [Για αυτόν τον λόγο καλό θα είναι να έχουμε όλοι  μας την ίδια στοιχηματική  [Οι αποδόσεις και οι προβλέψεις όπως και τα δικά μας πονταρίσματα θα είναι από την Novibet] [θα σας προτείνουμε αυτήν που θα χρησιμοποιήσουμε και στο KolpoBet.gr]

TΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ας υποθέσουμε οτι σαν βάση πονταρίσματος παίρνουμε την μια μονάδα [Στην πράξη θα είναι ένα minimum ποσό από 20 λεπτά του ευρό και περισσότερο] και ο καθένας θα επιλέξει για τον εαυτό  του ανάλογα και με την μπάνκα που θα αρχίσει. Θα πείτε οτι μας λες για μικρά, ποσά …ΟΚ… αλλά ας δούμε παρακάτω πως μεταβάλεται το ποντάρισμα μας και θα καταλάβεται οτι δεν είναι και πολύ μικρά ποσά] Πρώτο ποντάρισμα 1 μονάδα [Όπου μονάδα εσείς βάζετε το ποσό που θέλετε για να ξεκινήσετε] σε ένα αγώνα με απόδοση 3,00 [Παίρνουμε στο παράδειγμα απόδοση 3,00]. Αν κερδίσουμε ξαναποντάρουμε με τον ίδιο τρόπο. Εάν όμως χάσουμε ποντάρουμε την δεύτερη φορά επί τρία το αρχικό ποντάρισμα ,δηλαδή 3 μονάδες] Αν κερδίσουμε ξαναρχίζουμε από την αρχή δηλαδή ποντάρισμα 1 μονάδας , αλλά σε περίπτωση που έχουμε ξαναχάσει πάμε σε ποντάρισμα ξανά επί τρία, δηλαδή 9 μονάδες. Βλέπουμε λοιπόν οτι σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης χασούρας το ποντάρισμα αυξάνεται γεωμετρικά. Να λοιπόν γιατί ξεκινάμε με όσο το δυνατόν μικρότερο ποντάρισμα. Γιατί ο στόχος μας είναι να μπορούμε να το ακολουθήσουμε σε βάθος χρόνου και να αποκομήσουμε τα μέγιστα κέρδη. Εάν μορέσουμε να αντέξουμε το πρώτο διάστημα είναι σίγουρο οτι θα βγάλουμε πολύ καλά κέρδη και όχι μια και έξω, αλλα σε μόνιμη βάση και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Στατιστικά έχουμε δεί ότι τα περισσότερα σερί χαμένων πονταρισμάτων σταματάνε την τρίτη φορά και την πέμπτη – έκτη.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το κέρδος μας υπολογίζεται αν κάθε φορά απο το συνολικό κέρδος αφαιρούμε το συνολικό ποντάρισμα.  Το συνολικό ποντάρισμα είναι το άθροισμα όλων των πονταρισμάτων που έχουμε κάνει ΣΕΡΙ  χωρίς να μας έχει βγεί το ποντάρισμα.  Οταν βγαίνει ένα ποντάρισμα αρχίζει το σύστημα στοιχηματισμού απο την αρχή με μία μονάδα  πονταρίσματος.  Θα είδατε αυτό που σας είχα πεί και πιο πάνω οτι το ποντάρισμα μας κάθε φορά που δεν βγαίνει η   επιλογή μας αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο και χρειάζεται πάντοτε ψυχραιμία και προσοχή και να   κάνουμε το αρχικό μας ποντάρισμα τόσο ώστε να μπορούμε να το παρακολουθήσουμε τουλάχιστον  για 5-6 σερι χασούρες.  [Ακόμα και με 20 λεπτα του ΕΥΡΟ μπορείτε να βγάλετε κέρδη που δεν μπορείτε να φανταστείτε, εάν  για παράδειγμα βάλετε  στον  πίνακα στην θέση της μονάδας τα 20 λεπτά.]  Θα έχουμε άλλωστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για ότι πρόβλημα υπάρξει.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – Stoixoima

Καλύτερα για όλους μας είναι να έχουμε την ίδια στοιχηματική  για το ποντάρισμά μας στο LOOKING FOR THE DRAW και επιλογή μας είναι η ΝΟVΙΒΕΤ που είναι ΝΟΜΙΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ με μεγάλη  επιλογή καθημερινών αγώνων ποδοσφαίρου  αλλά και σε όλα τα sports.  Επίσης όσοι δεν έχετε την εταιρεία αυτή μπορείτε να πάρετε και το Προσφορά * πρώτης κατάθεσης  ξεκινώντας έτσι με μεγαλύτερη μπάνκα για το σύστημά μας. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ – Στοίχημα

Κάθε φορά που θα ποντάρουμε στο LOOKING FOR THE DRAW από το βράδυ της προηγούμενης μέρας ,  θα προσπαθούμε να έχουμε ανεβάσει την επιλογή μας, έτσι ώστε όλοι σας να μπορείτε να κάνετε  έγκαιρα το ποντάρισμά σας Μπορείτε ανα πάσα ώρα και στιγμή να μπείτε στο LOOKING FOR THE DRAW απλά θα κρατάτε εσείς τα στοιχεία σας και την  στατιστική πορεία του πονταρίσματος σας.  Εννοείτε οτι πάντα το ποντάρισμα μας είναι μονό, και δεν το μπερδεύουμε με άλλα πονταρίσματα που  κάνετε. ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΟΝΟ – ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.

Προγνωστικά με Ισοπαλίες 

Η ημερομηνία που αναγράφεται εδώ είναι για την ημέρα που περνάει στο σύστημα και όχι η ημερομηνία διεξαγωγής που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Αποτελέσματα Νοεμβρίου 

Αποτελέσματα Δεκεμβρίου 

Αποτελέσματα Ιανουαρίου

Αποτελέσματα Φεβρουαρίου

Αποτελέσματα Μαρτίου

Αποτελέσματα Απριλίου 

Αποτελέσματα Μαΐου

Αποτελέσματα Ιουνίου

Αποτελέσματα Ιουλίου

Αποτελέσματα Αυγούστου

Αποτελέσματα Σεπτεμβρίου

01/10  Νόρμπι – Γκάις  [Σουηδία]   [3,20 Novibet] [Χ1] 0 – 1

02/10  Βαλένθια – Άγιαξ  [Τσάμπιονς Λιγκ]   [3,55 Novibet] [Χ3] 0 – 3

03/10  Σπόρτινγκ Χιχόν – Αλμερία  [Ισπανία]   [3,00 Novibet] [Χ6] 4 – 2

04/10  Περούτζια – Πίζα  [Ιταλία]   [3,30 Novibet] [Χ12] 1 – 0

05/10  Πονφεραντίνα – Μιράντες  [Ισπανία]   [3,15 Novibet] [Χ24]  2 – 0

06/10  Ντζουργκάρντεν – Χάμαρμπι  [Σουηδία]   [3,50 Novibet] [Χ48]  1 – 2

07/10  Λαμία – Παναιτωλικός  [Ελλάδα]   [3,15 Novibet] [Χ96] 0 – 0

08/10  Γουότερφορντ – Σλάιγκο Ρόβερς  [Ιρλανδία]   [3,40 Novibet] [Χ1] 2 – 0

09/10  Στόκπορτ – Χάρτπουλ  [Αγγλία]   [3,30 Novibet] [Χ3] 2 – 1

10/10  Σλοβακία – Ουαλία  [Euro 2020]   [3,25 Novibet] [Χ6] 1 – 1

11/10  Βίλα Νόβα – Γκοιανιένσε  [Βραζιλία]   [300 Novibet] [Χ1] 1 – 1

12/10  Αλμερία – Λούγκο  [Ισπανία]   [390 Novibet] [Χ1] 0 – 0

13/10  Ατλέτικο Παραναένσε – Φλαμένγκο  [Βραζιλία]   [3,30 Novibet] [Χ1] 0 – 2

14/10  Ουίλα – Μπουκαραμάνγκα  [Κολομβία]   [3,10 Novibet] [Χ2] 1 – 2

15/10  Κομπρεσάλ – Παλεστίνο  [Χιλή]   [3,30 Novibet] [Χ6]  3 – 2

16/10  Γκόιας – Κορίνθιανς  [Βραζιλία]   [3,00 Novibet] [Χ12] 2 – 2

17/10  Έβερτον Ντε Βίνα – Τσούριτσο Ουνίδο  [Χιλή]   [3,30 Novibet] [Χ1] 2 – 1

18/10  Κάντιθ – Λας Πάλμας  [Ισπανία]   [3,15 Novibet] [Χ2] 2 – 0

19/10  Ιντεπεντιέντε – Αργεντίνος Τζούνιορς  [Αργεντινή]   [3,35 Novibet] [Χ6] 0 – 1

20/10  Γουίγκαν – Νότιγχαμ Φόρεστ  [Αγγλία]   [3,20 Novibet] [Χ12] 1 – 0

21/10  Πόλι Ίασι – Μποτοσάνι  [Ρουμανία]   [3,00 Novibet] [Χ24] 0 – 3

22/10  Ουαντί Ντεγκλά – Μισρ Ελμακασάχ [Αίγυπτος]   [3,00 Novibet] [Χ48]

23/10  Ιθτάπα – Ξελάγιου [Γουατεμέλα]   [3,20 Novibet] []Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ