Σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια οι δεύτερες ομάδες των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Πρόκειται συνολικά για 51 αναμετρήσεις που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ρεάλ Μπαρτσελόνα | Tεράστιο σκάνδαλο για στημένους αγώνες στις μικρές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος ξέσπασε στην Ισπανία, με τις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης να εμπλέκονται. Πρόκειται για τις ομάδες Μπαρτσελόνα Β και Καστίγια.

Μέχρι στιγμής, 28 άτομα έχουν προσαχθεί στις ισπανικές Αρχές. Ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής, Γιόναν Γκαρθία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Confidencial, τα στημένα ματς στην τρίτη και τέταρτη κατηγορία, τράβηξαν μεγάλα πονταρίσματα στην Ασία. Πρόκειται συνολικά για 51 αναμετρήσεις που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, πρόκειται για 51 αναμετρήσεις των τριών τελευταίων χρόνων από την τρίτη και την τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Πρόκειται για την Καστίγια και για την Μπαρτσελόνα Β, οι οποίες μπαίνουν στο στόχαστρο καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα