Η Playbet αναστέλλει την λειτουργία της!

Η εταιρία ενημέρωσε μέσω e-mail τα μέλη της ότι θα τερματίσει την λειτουργία της από 1 Φεβρουαρίου 2018.

Η τελευταία ημέρα του Γενάρη επιφύλασσε την είδηση της αναστολής λειτουργίας της Playbet. Η εταιρία ενημέρωσε μέσω e-mail τα μέλη της ότι θα τερματίσει την λειτουργία της από 1 Φεβρουαρίου 2018. Όπως τονίζεται, η απόφαση αυτή αφορά τόσο το Playbet.gr όσο και το Playbet.com.

Η Lucky Stream Limited μέσω της άδειας της οποίας «έτρεχαν» οι παραπάνω ιστότοποι, έχει ενημερώσει για την απόφασή της αυτήν την Επιτροπή Παιγνίων Μάλτας, ενώ διευκρινίζεται ότι τυχόν διαθέσιμα ποσά στους λογαριασμούς των παικτών θα επιστραφούν έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας της Playbet:

«Η Lucky Stream Limited, η εταιρεία που διαχειρίζεται τους ιστοτόπους Playbet.com και Playbet.gr (εφεξής «Lucky Stream») έχει ενημερώσει την Επιτροπή Παιγνίων Μάλτας ότι έχει αποφασίσει, μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης, ότι δε θα δεχτεί κανένα επιπλέον στοίχημα, καθώς και ότι όλη η δραστηριότητα της που διεξάγεται μέσω των ιστοτόπων Playbet.com και Playbet.gr θα ανασταλεί.

Όλοι οι τρέχοντες, ενεργοί λογαριασμοί των παικτών θα τερματιστούν με άμεση ισχύ. Εάν τυχόν έχετε διαθέσιμα ποσά πιστωμένα στο λογαριασμό παίκτη, αυτά θα επιστραφούν σε εσάς σύμφωνα με τις διατάξεις του εφαρμοζόμενου Κανονισμού Παιγνίων από Απόσταση.

Εάν μέχρι και τη 14η Φεβρουαρίου 2018, δεν έχει καταστεί εφικτό να μεταφέρουμε όλα τα διαθέσιμα ποσά σε εσάς, θα σας αποστείλουμε ένα νέο email με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σχετικά με αυτά τα ποσά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Η ομάδα της Playbet».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επίσημοι λόγοι που οδήγησαν στη αναστολή λειτουργίας της Playbet δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως η εταιρία τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά μικρό μερίδιο της αγοράς, ενώ δεν είχε και εγκεκριμένο πλάνο εμπορικής επικοινωνίας από την ΕΕΕΠ. Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2015 είχε ληφθεί η απόφαση να σταματήσει να προσφέρει αθλητικό στοίχημα και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο καζίνο, ενώ παρέμεινε μία από τις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Εάν ήσασταν παίκτης της Playbet και είχατε υπολειπόμενα ποσά στον λογαριασμό σας, ως Foxbet σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την εταιρία το συντομότερο.

Playbet

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα