«Στημένο» το Εθνικός Άχνας – Άρης Λεμεσού λέει η UEFA

Η στοιχηματική δραστηριότητα που προηγήθηκε του αγώνα, δείχνει, ότι κάποιοι είχαν γνώριζαν ήδη για το αποτέλεσμα

Εθνικός Άχνας – Άρης Λεμεσού | O υποβιβασμένος Εθνικός Άχνας δέχτηκε βαριά εντός έδρας ήττα από τον προτελευταίο Άρη με 4-0 πριν λίγες ημέρες και σύμφωνα με την εταιρεία που έρευνα την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, με την οποία συνεργάζεται η UEFA, το παιχνίδι είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έκθεση που εστάλη στην κυπριακή ομοσπονδία, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, από την οποία προκύπτει ότι ο Εθνικός θα έχανε τον αγώνα με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά, όπως κι ότι θα σημειώνονταν τουλάχιστον τέσσερα γκολ.

Η στοιχηματική δραστηριότητα που προηγήθηκε του αγώνα, δείχνει, ότι κάποιοι είχαν γνώριζαν ήδη για το αποτέλεσμα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση, η οποία αποδίδει υπαιτιότητα στον Εθνικό.

Η έκθεση της UEFA παραδόθηκε στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ, ο οποίος παρέπεμψε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία στον αθλητικό δικαστή.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπάρχουν στην Κύπρο, ο Εθνικός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ όταν πρόκειται για τον πρώτο φάκελο, ενώ στον δεύτερο προβλέπεται το ίδιο πρόστιμο αλλά κι αφαίρεση 6 βαθμών και στον τρίτο η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Εθνικός Άχνας – Άρης Λεμεσού

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να συνομιλήσετε στο Chat του KolpoBet.gr παρακαλώ πολύ να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό δημιουργείστε για να μπορείτε να ανταλλάζεται απόψεις μέσα από την μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα