Στοίχημα Γκολφ: Μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Το kolpobet.gr σας δίνει τις προτάσεις του για τους νικητές των πιο σημαντικών διοργανώσεων Γκολφ

  Vivobet Κάνε την εγγραφή σου εδώ [Κλικ]

Προγνωστικά στοιχήματος ΓκολφΓκολφ – Πως παίζεται – Κανόνες – Ορολογία [Κλικ]

Στοίχημα Γκολφ: Μακροπρόθεσμα στοιχήματα 2019

♦ 2019 The Open ChampionshipΤο Open Championship , το οποίο συχνά αναφέρεται ως The Open ή το British Open , είναι ένα ετήσιο τουρνουά γκολφ που διεξάγεται από την R & A. Είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα στο επαγγελματικό γκολφ και είναι το παλαιότερο από τα τέσσερα. Το Open εκτελείται παραδοσιακά στα μέσα Ιουλίου. από το 2019, με την αναδιάταξη του πρωταθλήματος PGA τον Μάιο, το τουρνουά θα είναι ο τελευταίος σημαντικός της σεζόν του γκολφ.Αρχικά έπαιξε το 1860 στο Prestwick Golf Club στη Σκωτία . Το Open ήταν πάντα στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι το μόνο σημαντικό που παίζεται έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες . Ο σημερινός πρωταθλητής είναι ο Francesco Molinari , ο οποίος κέρδισε το 147ο ανοιχτό στο Carnoustie το 2018 με βαθμολογία 276. Το 2019 Open Championship θα διεξαχθεί στο Royal Portrush Golf Club στη Βόρεια Ιρλανδία. 

2019 US MastersΤο τουρνουά Masters (συνήθως αναφέρεται απλώς ως οι Masters , ή οι Masters των ΗΠΑ εκτός της Βόρειας Αμερικής [2] [3] ) είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα στο επαγγελματικό γκολφ . Προγραμματισμένη για την πρώτη πλήρη εβδομάδα του Απριλίου, οι Masters είναι ο πρώτος σημαντικός της χρονιάς και, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, διοργανώνεται στην ίδια θέση, το Εθνικό Γκολφ Λέσχης Αυγούστα , ένα ιδιωτικό πρόγραμμα στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες , στην πόλη Αουγκούστα, Γεωργία . Ο Nicklaus κερδίζει τους περισσότερους Masters, με έξι μεταξύ 1963 και 1986. Οι Palmer και Tiger Woods κέρδισαν τέσσερις και πέντε κέρδισαν τρεις τίτλους στον Augusta: Jimmy Demaret , Sam Snead , Gary Player , Nick Faldo και Phil Mickelson . Ο παίκτης, από τη Νότια Αφρική , ήταν ο πρώτος μη αμερικανικός παίκτης που κέρδισε το τουρνουά, το 1961 . ο δεύτερος ήταν ο Seve Ballesteros της Ισπανίας , πρωταθλητής το 1980 και 1983 .

♦ 2019 US OpenΤο ανοικτό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών , κοινώς γνωστό ως US Open , είναι το ετήσιο ανοιχτό εθνικό πρωτάθλημα γκολφ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι το δεύτερο από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα στο γκολφ και βρίσκεται στο επίσημο πρόγραμμα του PGA Tour και του European Tour . Από το 1898 ο αγώνας ήταν 72 τρύπες του εγκεφαλικού παιχνιδιού (4 γύροι σε ένα μάθημα 18 οπών), με τον νικητή να είναι ο παίκτης με τον μικρότερο συνολικό αριθμό κτυπήματος. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Αμερικανική Ένωση Γκολφ (USGA) στα μέσα Ιουνίου, προγραμματισμένη έτσι ώστε, αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις στον καιρό, ο τελικός γύρος θα παίξει την τρίτη Κυριακή, η οποία είναι η Ημέρα του Πατέρα . Το US Open διοργανώνεται σε ποικίλα μαθήματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η βαθμολόγηση να είναι πολύ δύσκολη, με ένα πριμ στην ακριβή οδήγηση.

Πρότασεις στοιχήματος:

♦ 2019 The Open Championship : Jordan Spieth  [17,00]

♦ 2019 US Masters : Dustin Johnson  [10,00]

♦ 2019 US Open : Tiger Woods  [11,00]

.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

Στοίχημα ΓκολφΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ