Στοίχημα ημέρας με Combo παρολί | Προγνωστικά στοιχήματος

Στοίχημα με παρολί στις μεγαλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα Combo της αγοράς με την betshop

 

Κάνε την εγγραφή σου στην betshop [Κλικ εδώ]

Στοίχημα προγνωστικά | Παρολί | Ποδόσφαιρο | Προγνωστικά Ποδοσφαίρου | Παρολί Στοιχήματος

Στοίχημα ημέρας με Combo παρολί | Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα παρολί. Για να COMBOδένουμε καλά τα σημεία μας | Συνεχίζουμε σε NonStop Bet ρυθμούς και πάμε με τρεις επιλογές για το παρολί – COMBO Δευτέρας για «δεμένα» σημεία. Ξεκίνημα από τον αγώνα Ιταλία – Κίνα για το Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών της φάσης των playoffs. Η Ιταλία είναι ανώτερη ομάδα, αλλά η Κίνα που βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία της και δεν θα είναι εύκολο για την Ιταλική ομάδα. Έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη πρόκριση και κοιτάμε το συνδυαστικό Χ2 & Under 3,5.

Δείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για όλες τις διοργανώσεις (Κλικ εδώ)

Επόμενη επιλογή ξανά από το Παγκόσμιο γυναικών και τον αγώνα των playoffs μεταξύ Ολλανδία – Ιαπωνία. Η Ολλανδία είναι από το τοπ επίπεδο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όχι ότι η Ιαπωνία δεν είναι, απλά στα τελευταία χρόνια η Ιαπωνία δείχνει σημάδια αγωνιστικής πτώσης. Φαβορί η πορτοκαλή ομάδα και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & over 1,5.

Τρίτη και τελευταία επιλογή από τον αγώνα του Κόπα Άφρικα μεταξύ Καμερούν – Γουινέα-Μπισσάου.  Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλη ομάδα της Γουινέας που με την σκληρή άμυνα ότι καταφέρει. Περιμένουμε να πάρουν την νίκη οι ποδοσφαιριστές από το Καμερούν και επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & under 3,5.

Η συνολική απόδοση του παρολί είναι 6,31.

Στοίχημα προγνωστικά – Παρολί : 

(Τριάδα)

 (Γ) Ιταλία – Κίνα  : Χ1 & Under 3,5   [2,00 / Betshop]

 (Γ) Ολλανδία – Ιαπωνία   1 & over 1,5  [2,38 / Betshop]

  Καμερούν – Γουινέα-Μπισσάου : 1 & under 3,5  [2,02 / Betshop]

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777.

 

– Πως θα αυξήσεις τα κέρδη στο παρολί σου με την betshop! (Κλίκ εδώ)

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες στοιχήματος που διερωτώνται τι είναι το παρολί ιδιαίτερα εκείνοι που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο χώρο.

Το παρολί είναι ένα στοίχημα στο οποίο συνδυάζονται δύο ή περισσότερα γεγονότα και για να κερδίσει πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές του παίκτη. Πολλές φορές το παρολί μπορεί να το βρει κανείς και με άλλες ονομασίες, όπως «συνδυαστικό στοίχημα», «σύνθετο στοίχημα» ή «combo».

Το σύνολο των κερδών υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις όλων των μεμονωμένων γεγονότων. Στο παρακάτω παράδειγμα, τα πιθανά κέρδη ανέρχονται σε 68,30€, από τη στιγμή που 1.70×1.40×1.40x2x10€ = 68.30. Στη betshop όμως τα παρολί πριμοδοτούνται έως και 200% γι’ αυτό όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το τελικό κέρδος μαζί με το πριμ της τάξεως του 10% που αναλογεί στο παρολί τεσσάρων αγώνων φτάνει στα 75.13€.

Αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα του παρολί, καθώς σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές, τα κέρδη είναι μεγάλα. Από την άλλη, βέβαια, ο τρόπος στοιχηματισμού αυτός εμπεριέχει ρίσκο. Αυτό συμβαίνει διότι έστω και μία επιλογή να χαθεί, τότε χάνεται ολόκληρο το δελτίο. Χάνεται; όχι στην betshop.gr γιατί σου δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την προσφορά ΠΑΡΑ1 η οποία σε περίπτωση που χάσεις μία επιλογή τότε σου επιστρέφουμε πίσω το ποντάρισμά σου.

Η betshop προσφέρει στοιχήματα παρολί για όλα τα αθλήματα και μάλιστα τα πριμοδοτεί έως και 200%, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με τα γεγονότα που μπορούν να συνδυαστούν. Για παράδειγμα, επιλογές από τον ίδιο αγώνα δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν στο ίδιο δελτίο.

@kolpobet

Στοίχημα ημέρας με Combo παρολίΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ