Στοίχημα Περιφερειακές εκλογές: Τα φαβορί και οι αποδόσεις

Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, κάθε μέρα δημοσιοποιείται και από ένα γκάλοπ, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις. 

 Κάνε την εγγραφή σου στην Novibet  [Κλικ εδώΠαρά

Η Novibet  είναι μια από τις πιο αξιόλογες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, και αυτό αποδεικνύεται διαρκώς χάρη στις κινήσεις των υπευθύνων.

Στοίχημα Περιφερειακές εκλογές: Τα φαβορί και οι αποδόσεις | Η εκλογική μάχη για τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας έχει ξεκινήσει, καθώς οι κάλπες θα στηθούν στα τέλη Μαΐου. Σε πολλές Περιφέρειες υπάρχουν μεγάλα φαβορί για νίκη, ενώ σε άλλες γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ δύο και τριών υποψηφίων. Οι στοιχηματικές άνοιξαν το ποντάρισμα για τις εκλογές του Μαΐου. Δείτε τα φαβορί και τις αποδόσεις 

Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλο φαβορί για να εκλεγεί στην Περιφέρεια Αττικής είναι ο Γιώργος Πατούλης. Χαρακτηριστικό είναι ότι προσφέρεται σε απόδοση 1.16, έχοντας μεγάλη διαφορά από τη 2η θέση, στην οποία βρίσκεται η Ρένα Δούρου (9.00). Ακολουθούν οι Γιάννης Σγουρός (12.00), Ηλίας Παναγιώταρος (17.00) και Γιάννης Πρωτούλης (30.00), ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Θάνος Τζήμερος (100.00).

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οπως στην Περιφέρεια  Αττικής, έτσι και σε αυτή, υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί και ακούει στο όνομα Απόστολος Τζιτζικώστας (1.07). Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, τότε θα πρέπει να ψάχνουμε ήδη για τον δεύτερο. Ακολουθούν οι Χρήστος Παπαστεργίου (9.00), Σωτήρης Αβραμόπουλος (20.00) και Φίλιππος Γκανούλης (30.00).

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, είναι από τις λίγες που οι αποδόσεις δεν δίνουν ξεκάθαρο φαβορί. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης προσφέρονται στην ίδια απόδοση (1.90) και ακολουθούν οι Κώστας Κατσιμίγας (8.50) και Κώστας Σιμιτζής (50.00).

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι το πρώτο φαβορί για να εκλεγεί στη συγκεκριμένη Περιφέρεια και προσφέρεται σε απόδοση 1.40. Ακολουθούν οι Θεόδωρος Καρυπίδης (4.50) και Γεωργία Ζεμπιλιάδου (5.50) σε μονοψήφιο αριθμό αποδόσεων, ενώ τα μεγάλα αουτσάιντερ για εκλογή είναι οι Αθανάσιος Χαστάς (50.00) και Στέφανος Πράσος (80.00).

Περιφέρεια Ηπείρου

Μετά τις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας και αυτή της Ηπείρου έχει… ακλόνητο φαβορί για νίκη και αυτό ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.05! Ακολουθούν οι Σπύρος Ριζόπουλος (10.00), Δημήτρης Δημητρίου (30.00), Γιώργος Ζάψας (30.00), Γιώργος Πρέντζας (80.00) και Νίκος Ζήκος (100.00).

Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ακολουθούν οι Νίκος Τσιλιμίγκας (6.20), Δημήτρης Κουρέτας (18.00), Θανάσης Ακριβός (35.00), Τάσος Τσιαπλές (50.00) και Στάθης Ντούρος (50.00).

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη συγκεκριμένη Περιφέρεια γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Φάνη Σπανό και Απόστολο Γκλέτσο! Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώτος προσφέρεται ως οριακό φαβορί σε απόδοση 1.85 και ο… βετεράνος ηθοποιός ακολουθεί κατά πόδας και σε απόδοση 1.95. Σε αρκετά μεγαλύτερες τιμές οι Δημήτρης Αναγνωστάκης (20.00), Κατερίνα Μπατζελή (30.00) και Κώστας Μπασδέκης (50.00).

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Κώστας Κατσιφάρας είναι το φαβορί για να γίνεται Περιφερειάρχης στη Δυτικής Ελλάδας και προσφέρεται σε απόδοση 1.60, ωστόσο οι Νεκτάριος Φαρμάκης (2.50) και Κώστς Σπηλιόπουλος (5.50) ακολουθούν από κοντά. Αρκετά μεγαλύτερες οι τιμές του Νίκου Καραθανασόπουλου (40.00) και του Βασίλη Χατζηλάμπρου (100.00).

Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οι αποδόσεις δείχνουν μεγάλη μάχη για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.  Ο Πέτρος Τατούλης έχει το μικρό προβάδισμα για την εκλογή σε απόδοση 1.80, ωστόσο ο Παναγιώρης Νίκας τον… καταδιώκει και προσφέρεται στην τιμή 2.10. Ακολουθούν οι Γιώργος Δέδες (15.00), Νίκος Γόντικας (35.00) και Γιάννης Μπουντρούκας (50.00).

Περιφέρεια Κρήτης

Βάσει αποδόσεων, ο Σταύρος Αρναουτάκης είναι το απόλυτο φαβορί για να τερματίσει στην 1η θέση των εκλογών στην Περιφέρεια της Κρήτης, καθώς προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Δεύτερο φαβορί ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης (5.50) και ακολουθούν οι Μανώλης Συντυχάκης (15.00) και Γιώργος Πιαγκαλάκης (50.00).

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, είναι η μοναδική στην οποία προσφέρεται ως πρώτο φαβορί για εκλογή μία γυναίκα! Η Χριστιάνα Καλογήρου οδηγεί την κούρσα των υποψηφίων με τιμή στο 1.90, ενώ από κοντά είναι και ο Παναγιώτης Χριστόφας (2.90). Ακολουθούν οι Κώνστας Μπουτζούρης (5.50), Γιάννης Σπιλάνης (20.00), Σταύρος Τάσσος (40.00), Στράτος Γεωργούλας (70.00) και Νίκος Μανάβης (100.00)

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μόνο τρεις είναι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και πρώτο φαβορί βάσει αποδόσεων είναι ο Γιώργος Χατζημάρκος (1.45). Από κοντά ο Μανώλης Γλυνός (2.60), ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σκληρή και αμφίρροπη μάχη για τη συγκεκριμένη περιφέρεια ανάμεσα σε Θεόδωρο Γαλιατσάτο και Ρόδη Κράτσα. Ο πρώτος προσφέρεται ως ισχνό φαβορί σε απόδοση 1.85, ενώ τη δεύτερη τη βρίσκουμε σε τιμή 2.30. Ακολουθούν οι Σπύρος Σπύρου (7.00), Αλέξανδρος Αλεξάκης (35.00) και Αλεξάνδρα Μπαλού (70.00).

Στοίχημα Περιφερειακές εκλογές: Τα φαβορί και οι αποδόσειςΓια αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ


Live Chat | 

Live Betting

Latest Message: 1 month, 1 week ago
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Εδώ και μέρες είχαμε αφήσει ξεκάθαρα το στίγμα για το διπλό του Λεβαδειακού
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Πληρώσαμε καλά την προκριση ΠΑΟΚ στην παράταση
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Έχουν ανεβει προτάσεις στο LIVE
 • 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μια μπομπίτσα στην LEAGUE1
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Κας αουτ και καλοπληρωμενοι με την ισοπαλία στην Κύπρο
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : O Trelos παίζει μπάλα στο Τσάμπιονς λιγκ με δύο προτάσεις
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Μας πλήρωσε καλά το βολικό χινάρι στα Χανιά.
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Ψάχνουμε την μεγάλη μπόμπα στο ημίχρονο στο Αθηναϊκό ντέρμπι
 • 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Akis86 : Καλησπερα, τι under με 147 απόδοση ειναι αυτό; Μήπως ειναι 1,47;
 • 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Έχουν ανέβει προτάσεις στο live
 • 4 μήνες πριν
  Aramis : LIVE BETTING νε Β΄Ολλανδίας
 • 4 μήνες πριν
  Aramis : Πέρασε η δυαδα με τις μικρές Ολλανδέζες
 • 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Καλο Σαββατοκύριακο σε ολους. Ξεκινήσαμε για σήμερα και όσο αντέξουμε....
 • 2 μήνες, 2 εβδομάδες πριν
  Aramis : Καλή περίπτωση δείχνει το χάντικαπ του Πανιώνιου
 • 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν
  Aramis : Πάμε στοίχημα στο live παρέα.
Δεν είστε συνδεδεμένος
Εκτός σύνδεσης
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Η εγγραφή είναι δωρεάν!