Στοίχημα: Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πριν της 29 Μαίου;

Λέγεται ότι μέσα στον Μάιο οι περισσότερες ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους, ξεκινώντας μια μίνι προετοιμασία με στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν, έστω και χωρίς κόσμο

Απεριόριστες στοιχηματικές επιλογές στην  Novibet!  (Κλίκ εδώ)

Στοίχημα: Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πριν της 29 Μαίου;

Από τα μέσα Μαρτίου και μετά όλα τα πρωταθλήματα έχουν βάλει λουκέτο. Με την πανδημία του κορωνοϊού να εξαπλώνεται συνεχώς, παραμένει άγνωστο πότε και αν θα ξαναδούμε ποδόσφαιρο την τρέχουσα σεζόν.

Η ΟΥΕΦΑ, πάντως, έδωσε παράταση στις ευρωπαϊκές λίγκες να ολοκληρώσουν τις φετινές σεζόν μέχρι αρχές Αυγούστου, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν , με τον έναν (χωρίς κόσμο) ή με τον άλλον (με κόσμο) τρόπο. Εξάλλου, μη ξεχνάμε πως όποια μεγάλη διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι, αναβλήθηκε (Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες).

Λέγεται ότι μέσα στον Μάιο οι περισσότερες ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους, ξεκινώντας μια μίνι προετοιμασία με στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν, έστω και χωρίς κόσμο, έστω και μέσα στο καλοκαίρι (πάντα με όριο τις 3 Αυγούστου που έχει θέσει ως deadline η ΟΥΕΦΑ). 

Οι στοιχηματικές το πάνε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας αποδόσεις για το ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο. Για την ακρίβεια ποια λίγκα θα επαναρχίσει πριν από τις 29 Μαΐου.

Πρώτο φαβορί είναι η τουρκική Superlig, η οποία υπενθυμίζουμε ότι κατέβασε τελευταία τα ρολά μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 17 Μαρτίου έπαιξαν κανονικά ποδόσφαιρο, ολοκληρώνοντας την 26η αγωνιστική.

Ακολουθούν με ίδια απόδοση η ελληνική Σούπερ Λιγκ και η γερμανική Μπουντεσλίγκα. Για την Σούπερ Λιγκ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, καθώς τα σενάρια αυτή τη στιγμή λένε ότι είναι πολύ πιθανή η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν βάλει στόχο να επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις, ώστε να επαναρχίσουν το συντομότερο δυνατό.

Μετά τις Τουρκία, Ελλάδα και Γερμανία που αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως οι επικρατέστερες –σύμφωνα με τις στοιχηματικές- για να επαναρχίσουν πρώτες, ακολουθούν η Γαλλία και η Ιταλία. Ειδικά για την Ιταλία τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα, αφού είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό. Και ήδη 6 ομάδες έχουν δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να ξαναπαίξουν φέτος.

Αμέσως μετά βρίσκουμε τις Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, Πορτογαλία και Ολλανδία. Μάλιστα, στην Πορτογαλία υπάρχει σενάριο να μαζευτούν όλες οι ομάδες σε μια συγκεκριμένη περιοχή της χώρας στο Νότο, αποκλεισμένες, και να παίξουν τα υπόλοιπα παιχνίδια σε συγκεκριμένα γήπεδα, χωρίς κόσμο. 

Το πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή παίζει με τη μεγαλύτερη απόδοση για να επαναρχίσει πριν από τις 29 Μαΐου είναι η ισπανική Λα Λίγκα. Λογικό, καθώς οι Ισπανοί είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα μετά την Ιταλία που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

Οι αποδόσεις

Στοίχημα: Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πριν της 29 Μαίου;Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet.gr


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ